ροή ειδήσεων

Ρόδος: Σε εξετάσεις υποβάλλεται ο τουρίστας που ξυλοκοπήθηκε από ιερόδουλες



Σε σειρά ιατρικών εξετάσεων για τον ιό HIV θα υποβληθεί ο νεαρός Σουηδός τουρίστας που βρέθηκε στο νοσοκομείο, αφού δέχτηκε άγρια επίθεση από δυο Νιγηριανές ιερόδουλες στη Ρόδο....
οι οποίες τον δάγκωσαν και τον ξυλοκόπησαν για να τον ληστέψουν.

Επειτα από τη σύλληψη των δυο γυναικών, αποκάλυψε ότι κίνητρο της επίθεσης ήταν η ληστεία και όχι κάποια διένεξη μεταξύ ιεροδούλων και «πελάτη» όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Οι δυο αλλοδαπές είχαν βρει μεθυσμένο τον 19χρονο Σουηδό που επέστρεφε από διασκέδαση στην πόλη της Ρόδου και προσπάθησαν να τον πείσουν να συνευρεθούν ερωτικά. Ξαφνικά, όμως, τους επιτέθηκαν, του άρπαξαν 70 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Οι Αφρικανές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος τους άσκησε δίωξη για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και τις παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/5/13 13:46

    Αίσχος και ντροπή για τον τουρίστα, ήρθε στην Ελλάδα να τα βάλει με τους δικούς μας λαθρομετανάστες επειδή στην χωρα του δεν υπάρχουν?????????? ΧΑυγητης φασίστας και παλιοναζιστής πρέπει να είναι ο τουρίστας!!!!
    Να φύγετε κύριε να πάτε αλλου, να πάρετε δικούς σας λαθρομετανάστες στην χωρα σας και να μην πειράζετε τα δικά μας καλά και χρυσά παιδιά αλλιώς θα έρθει ο νονός τους ο mr.alexis και αλίμονο σας....σουπα θα σας κανει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/5/13 14:14

      Είσαι γελοίος!
      Για ενημέρωση σου αυτή τη στιγμή πρωθυπουργός είναι ο
      Σα(χλα)μαρας και αυτός έχει την αποκλειστική ευθύνη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/5/13 23:11

      Εγώ μπορεί να είμαι γελοίος. Η μύξα ο mr alexis που κλαίει και οδύρεται μην τυχόν και του πειράξουμε τους γμιάδες του, αυτόν πως να τον αποκαλέσω????

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/5/13 13:51

    Και πως τόλμησες ρε τουριστοφασίστα σουηδέ να πατήσεις το πόδι σου στην Ελλάδα και να αρνηθείς να σε ληστέψουν οι λαθρο μας??? απαράδεκτος...αίσχος ουστ απ εδώ φασίστα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/5/13 14:30

      Ποσο δικιο εχεις ρε φιλε!!!!
      εχουμε ξαναμιλησει κ εχουμε διαφωνησει εδω μεσα σε αλλο θεμα.
      σε αυτο ομως δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου.
      πριν μια βδομαδα παλι καποιοι λαθρο επιτεθηκαν σε εναν τουριστα κ αφου τον εκαναν τοπι στο ξυλο του αρπαξαν οτι ειχε.
      θα μας ρημαξουν κ τον τουρισμο ολα αυτα τα παρασιτα.
      ΥΓ
      δεν ειμαι ΧΑ αλλα με αυτα κ με αυτα θα γινω.....

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/5/13 23:25

    Και να μιλήσω λίγο σοβαρά.....τώρα που οι λαθρομετανάστες είναι στο ζενίθ ετοιμαστείτε να γίνουμε ρεζίλι διεθνώς από τα εγκλήματα που θα πράξουν εις βάρος των τουριστών. Επίσης καλο θα είναι να έχετε τα ματια σας ανοικτά στις δασικές περιοχές για τον λόγο ότι με την πείνα που τους θερίζει με ελάχιστα ευρώ που θα εισπράξουν από τους γνωστούς αγνωστους, θα μας κάψουν ζωντανούς.
    Ρόδος το ποιο φιλήσυχο και φιλόξενο νησί της ευρώπης έγινε αυτό που θέλατε....μπουρδέλο. Και ήδη το σκλαβοπάζαρο έχει ξεκινήσει αν δεν το πήρατε χαμπάρι, μια βόλτα από το kalithea mare και θα το διαπιστώσετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/5/13 13:52

    Και τι κανουμε εμεις οι Ροδιτες γι'αυτο??? Τιποτα...απλως καθομαστε μπροστα απο μια οθονη και κραζουμε...Δεν αλλαζει τιποτα ομως ετσι....Οχι μονο ο τουριστας,αλλα και ο ντοπιος πλεον ειναι ευαλωτος,Αθηνα θα καταντησουμε,αν δεν εχουμε γινει ηδη...Ο κομπος εχει φτασει στο χτενι και εμεις ακομα να ξεσηκωθουμε...Λυπαμαι,λυπαμαι που αλλοι αποφασιζουν για εμας και να πω οτι ειναι για το καλο μας να πω οκ,αλλα πιο καλο μας,οπου και να κοιταξουμε,μονο στεναχωρια βλεπουμε...Δεν ειμαι καναπεδατος,ειμαι ΕΝΑς ΡΟΔΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΜΕΡΟς ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΑΝΘΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...ΟΙ ΠΟΛΛΕς ΟΜΩς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/5/13 17:15

      Έτσι όπως τα λες είναι αλλα...όπως είπες ο ίδιος με μια φωνή δεν γίνετε τίποτα, από την στιγμή που έχει κατακρεουργηθεί η ζωή μας, η περηφάνια μας, ο εγωισμός μας, η υπόληψη μας κτλ και βλέπεις ότι δεν συγκινείται κανεις, απλά κάθονται με ανοιχτά τα χερια και περιμένουν τον μωυσή να τους σώσει, πολύ απλά δεν θα σωθεί κανεις μας, και όταν θα έρθει η ώρα που θα γίνουμε μειονότητα στον ίδιο μας τον τόπο, τότε θα είναι αργά...πολύ αργά για ξεσηκωμούς, γιατί δεν θα υπάρχουν Έλληνες για να το κάνουν.
      Εδώ έχουν αποδυνάμωση τον στρατό της δωδεκανήσου, η αστυνομία δεν έχει άτομα, και τα περιπολικά δεν λειτουργούν. Έχουν επανδρώσει Μυτιλήνη και Κέρκυρα και εμείς στα δωδεκάνησα να μας φάνε οι γκρίζοι, μαύροι και κίτρινοι λύκοι.
      Θα μου πεις...καλά ο δήμαρχος τι κάνει? τι να κάνει...μιλάνε οι μασκοτ???

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος22/5/13 14:13

    Ποτε δεν ειναι αργα,ο ΕΛΛΗΝΑΣ δεν παραδιδει τα οπλα ετσι ευκολα,οι δικοι μας,μας εδωσαν εναν τοπο με ολα τα καλα του κοσμου,εμεις στα παιδια μας τι θα παραδωσουμε... Οι πορειες δεν θα οδηγησουν πουθενα,πρεπει να παρουμε δραστηκοτερα μετρα και δεν νομιζω να ειμαστε λιγοι...Το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να σηκωθουμε απο τον καναπε και να σταματησουμε επιτελους ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΑ ΒLOGS.Δεν ειναι λυση αυτο,οσο και να βριζουμε τους υπευθυνους...ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ,ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛλΕΙΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,αφου μας πονανε ολα αυτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *