ροή ειδήσεων

Ρόδος: Το κλεμμένο αυτοκίνητο πρόδωσε σπείρα διαρρηκτών

Από τον Αύγουστο του 2012 έκανε διαρρήξεις σε σπίτια στην πόλη της Ρόδου μια συμμορία πέντε τσιγγάνων, τρεις από τους οποίους είναι ανήλικοι! Η δράση τους αποκαλύφθηκε όταν... οι άνδρες της Ασφαλείας εντόπισαν το κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν κρυμμένο σε μια ακατοίκητη οικοδομή κοντά στον καταυλισμό τους στην περιοχή Καρακόνερο.

Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που είχε κλαπεί στις 27 Απριλίου, οι αστυνομικοί είχαν μαρτυρίες ότι χρησιμοποιήθηκε σε τρεις διαρρήξεις. Στις 29 Απριλίου στη διάρρηξη ενός εξοχικού στην Κρεμαστή, την επόμενη ημέρα στη διάρρηξη άλλου εξοχικού στην Ιαλυσό και στις 2 Μαΐου στην εισβολή σε ένα σπίτι στην περιοχή Αφάντου από την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, όλες με λεία μετρητά και κοσμήματα.

Οι πέντε τσιγγάνοι εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, ενώ σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο από αυτούς και κατασχέθηκε βρέθηκε ένα usb stick που είχε κλαπεί τον Αύγουστο του 2012 από ένα σπίτι. Οι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Ωστόσο, η έρευνα μόλις ξεκίνησε καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι διέπραξαν και άλλες διαρρήξεις στο διάστημα των εννέα μηνών που μεσολάβησε από την πρώτη κλοπή.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *