ροή ειδήσεων

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΑΜΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ "ΓΝΩΣΤΟΥΣ" ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΜΙΛΑΜΕ

Οι φωτογραφίες που παραθέτω είναι απο την παραλία της Λαχανιάς...
μια απο τις πιο όμορφες του νησιού. Η καταστροφή είναι τόσο φανερή που δεν χρειάζεται να την περιγράψω -μέχρι και η πρόσβαση στην παραλία έχει καταστραφεί. Όλα έγιναν πριν μερικές μέρες και όπως είναι φανερό χρειάστηκε κάποιο βαρύ σκαπτικό μηχάνημα και ένα ή περισσότερα φορτηγά που θα πηγαινοήρθαν αρκετές φορές. Για τους ασυνείδητους ένοχους του εγκλήματος πολλά θα μπορούσε να πει κανείς, μα το είδος αυτό των ανθρώπων και γνωστό είναι και δυστυχώς ευδοκιμεί. Δώστε τους, παρακαλώ, τους δικούς σας χαρακτηρισμούς.




Αυτό που προκαλεί όμως περιέργεια είναι το πώς μια τέτοια επιχείρηση δεν έπεσε στην προσοχή κανενός. Κανείς δεν είδε τα φορτηγά τα γεμάτα αμμοχάλικο να πηγαινοέρχονται, δεν είδε τη μπουλντόζα, δεν άκουσε το μουγκρητό της μηχανής, δεν άκουσε κάποιο ψίθυρο στο καφενείο. Κανένας για να το καταγγείλει. ΤΙΠΟΤΑ! Είναι άραγε “ομερτά”; Παθητικότητα; Απάθεια; Άγνοια της σημασίας της καταστροφής; Ίσως λίγο απ’ όλα.
Δυστυχώς τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά. Προχτεσινό, μα κάθε άλλο παρά ασυνήθιστο: μια μεγάλη διαρροή νερού από το Δημοτικό δίκτυο έχει μετατρέψει ένα κομμάτι του παλιού δρόμου Γεννάδι – Λαχανιά σε μικρό ποταμό -κυριολεκτικά. Απο τα σημάδια φαίνεται πως έχουν ήδη περάσει απο κεί πολλά οχήματα. Τηλεφωνώ στις υπηρεσίες του Δήμου. “Ευχαριστούμε, κε. Παυλίδη. Πάμε να το δούμε. Είστε ο πρώτος που μας το αναφέρει”. Ο πρώτος; Κι όλ’ αυτά τα αγροτικά, τα αυτοκίνητα που πέρασαν πριν απο μένα; Ωχαδελφισμός κι έλλειψη κοινωνικής συνείδησης – “Και τι με νοιάζει εμένα, ρε φίλε, δικό μου είναι το νερό;”
Κι οι Αρχές, δεν θά’πρεπε να τον έχουν πιάσει τον κύριο τώρα; Δεν μπορεί, κάτι μεγάλο θα χτίζεται στα πέριξ -ακούγονται διάφορα- δεν πάνε τα λαγωνικά να ερευνήσουν; Δεν θα πω περισσότερα για τις Αρχές κι ο λόγος είναι πως δεν περιμένω πια τίποτα απ’ όλους αυτούς – Δημάρχους, κοινοτάρχες, αστυνόμους, λιμενικούς, περιφερειάρχες- γι αυτό και μ’ αφήνουν προς το παρόν αδιάφορο. Αν με ρωτάτε, πιστεύω πως αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία εμείς οι ίδιοι, αν δεν αποκτήσουμε κοινωνική συνείδηση με γνώση των υποχρεώσεων και των ευθυνών μας ως πολίτες, δεν πρόκειται ν’ αλλάξει τίποτα.

ΠΗΓΗ
Αk: ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ,,ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΞΑΝΑ ΡΙΧΝΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ!!!! ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ,,ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΖΩΑ
eleusisdiagoridon.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/5/13 21:48

    Όταν όλες οι μάντρες πουλάνε άμμο θαλάσσης που νομίζετε ότι την βρίσκουν, στα λατομεία??? η μήπως δεν ξέρουμε ότι χρονια ολόκληρα (τώρα ξύπνησε ο μανωλιός) εργολάβοι σοβατίζουν με τζάμπα άμμο λέγοντας ψέματα στους πελάτες ότι είναι λατομείου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/5/13 22:29

    ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!! ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΥΣΟΥΡ ΚΑΙ ΤΡΕΛΗ ΠΑΡΕΑ ,,ΚΑΡΑΤΖΙ ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ,,,ΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΑΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ,,,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ,,,,ΡΟΔΟ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΜΑΛΩΝΑ ΛΑΕΡΜΑ ,,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ ,,,,Α----Ι----Σ-----Χ----Ο----Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/5/13 22:31

    Βρωμικη παρέα ,,,μαφίες ανθελληνες ,,,αισχος ,,,παρασιτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/5/13 23:49

    koysoyrna esy k h parea soy fae oti 8a fas giati meta 9a ta kseraseis,,tsoxatsopoyle n 2..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/5/13 09:47

    ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΤΟΖΑ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΟΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΚΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΟΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/5/13 14:36

    Κάποτε κάποιος Σαββής...παρουσίαζε τη Νότια Ρόδο ως εναλλακτική μορφή τουρισμού...Φυσικά δεν εννοούσε τη προστασία της μοναδικής παρθένας περιοχής αλλά την ενναλακτική λύση κάποιων επιτήδειων να δράσουν ανενόχλητοι και στη Νότια Ρόδο καταστρέφοντας την...ένα ξέφραγο αμπέλι!!!Λέτε για το Πρασονήσι για τη μπουλτόζα που τραβούσε τους αμμόλοφους!Εδώ ήθελε να κάνει το εργοστάσιο της ΔΕΗ αυτό θα τον πείραζε ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ-ΣΑΒΒΗ & ΣΙΑ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *