ροή ειδήσεων

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΌ ΝΟΜΟ ΔΕΝΔΙΑ - ΔΗΘΕΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

Πολλά ερωτηματικά για το τι πραγματικά μπορεί να συνέβη σε αυτήν την υπόθεση γεννώνται σε κάθε αντικειμενικό πολίτη.
Από αυτά που ακούστηκαν στην.... μαγνητοσκόπηση μπορεί κάποιος να αλιεύσει πολλά μαργαριτάρια, και ξεκινάμε.
Πρώτον ο "μπάρμπας" λέει πως φιλοξενεί και προστατεύει το καλό παιδί από το Πακιστάν στο παλιό του σπίτι,έτσι? τί μας λές ρε δουλέμπορε ,τον έχεις στα χωράφια και του δίνεις 5 ευρώ όπως λες στην κάμερα και τον σπιτώνεις για να σου κάνει της δουλειές στα χωράφια ,σαν καλος δουλοπρεπής που γίνετε γιατί σε έχει άνάγκη.
Και ποιός άλλος ξέρει σε τί άλλες "εργασίες" τον απασχολείς ???

Δεύτερον όπως λέει ο μπάρμπας στην κάμερα το καλό παιδί φοβάται να περνάει από τους κεντρικούς δρόμους?που είναι πολύ ποιό σίγουρη διότι πάντα έχει κίνηση και περνούν αυτοκίνητα συνέχεια αλλά φοβότανε και προτίμησε να περάσει από την παραλιακή που περνάει αυτοκίνητο κάθε δυο ώρες?τι ήθελε σε απόμερο δρόμο αφού φοβάται???.....

Τρίτον, όπως μας λέει ο πλέον ύποπτος σκηνοθέτης του όλου συμβάντος ο Πακιστανός έχει μια οικογένεια που ετοιμάζετε να φέρει στην Ρόδο!! πράγμα αδύνατον λόγο του νομικού πλαισίου της ευρωζώνης,, οι γνώστες του νόμου ξέρουν πως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να συμβεί!!
Μόνο ο καινούριος νόμος με τα νομικά παραθυράκια μπορεί να νομιμοποίηση και έτσι να μπορεί να φέρει το σόι του απο το Πακιστάν.
Η πλάκα είναι πως εμάς μας φαίνεται πώς πρόκειται για ατύχημα και όχι ξυλοδαρμός!!!
Πως είναι δυνατόν να τον χτυπούσαν μόνο απο την μία μεριά ,,δηλαδή για να καταλάβουμε και εμείς γιατί εσείς θα μας τρελανεται!!! η ρατσιστές που τον χτύπησαν χτυπούσαν μόνο στην δεξία μεριά και όχι σε όλο το πρόσωπο???!! πως είναι δυνατόν να μην έχει ιχνη χτυπημάτων από την άλλη μεριά???
Αυτά είναι ερωτήματα που θα πρέπει να εξεταστούν από την ασφάλεια πολύ σοβαρά πριν του δώσουν την πράσινη κάρτα,γιατί εκεί πάει το θέμα !!!μόνο το παραθυράκι Δένδια με το νομικό πλαίσιο του νόμου του μπορεί μόνο να πάρει αυτό που αποζητά δηλαδή μέχρι και ταυτότητα αφού το παρ΄έχει ο νόμος~!!!!
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε επίσης γιατί δόθηκε τόση δημοσιότητα στο θέμα και φωνάξανε το κανάλι ΦΜ12, που αποσκοπεί η προβολή του θέματος?? τόσοι Έλληνες χτυπιούνται από οργανωμένες συμμορίες αλλοδαπών καθημερινά αλλά ποτέ δεν είδαμε τα κανάλια να είναι τόσο πρόθυμα να αναδείχνουν τα συμβάντα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΕΔΩ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/5/13 01:51

    ΑΛΗΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/13 06:37

      ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ?? ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ ,,ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ,,,ΕΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,,,ΤΗΝ ΠΑΤΙΣΕ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΑΣ ,,,ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,,ΑΛΗΤΕΣ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/5/13 11:28

      οσο και να το ζητας δεν θα αφησουμε τον πακιστανο εραστη σου να μεινει.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/5/13 06:26

    ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ-ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/5/13 06:28

    Ας δώσουν το OK να τους αμολήσουμε στην Ευρώπη και τότε θα σας πω εγώ με τι μάτι θα μας κοιτάζουν οι ευρωπαίοι. Πολύ θα το θελα να τους στέλναμε όλους στην Γερμανία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/5/13 06:51

    ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΌΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝΔΙΑ δεν υπάρχει διότι δεν ψηφίστηκε ακόμα....βαράτε τους στο ψαχνό όσο προλαβαίνετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/5/13 07:04

    ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ ,,???? ΡΕ ΛΟΙΖΟ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/5/13 07:07

    ΠΟΝΤΙΚΙ ΛΟΙΖΟ ΠΟΣΑ ΤΥΡΑΚΙΑ ΘΑ ΘΑΣ ΑΚΟΜΑ,,,,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ,,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ,,,ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/5/13 07:12

    Και εμένα μου φανηκε παραξενη αυτή η ιστορία ,,,τώρα καταλαβα ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/5/13 09:29

    θα πας γρήγορα στο pakistan μαζί του να είσαι σίγουρος προστάτη τον "λαθρο" θα έρθει και για σας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/5/13 09:57

    Αυτό το θέμα ισχύει και όσοι το θέλουν για ψέφτικο ειναι προδότες και ανθέλληνες. Ρε γμημενα έχουμε πρόβλημα υπογεννητικότητας και αυτά τα σκουπίδια συνεχίζουν και μειώνουν τους αριθμούς μας. Στο θέμα μας τώρα, πως αφήνουν αυτό το λαθραίο σκουπίδι να βγαίνει και να παραπονιέται. Αν τον πιάνανε στον δρόμο όπως λεεει δεν θα τον άφηναν μόνο με μια μελλανιά αλλά με πολύ περισσότερα. Τέλος, αν δεν τους αρέσει να φϋγουν να πάνε στην αλβνια και στην τουρκία, μακριά από την Ελλάδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/5/13 11:46

    αυτο θελετε εγκαθετα ανεγκεφαλα αριστερα πρακτορακια ? η ξυνεστε παλι για αλλο εμφυλιο με συμμαχους σας τους ισλαμοφασιστες που προστατευετε ?
    http://www.youtube.com/watch?v=Uwu4r1F5g6Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/5/13 12:21

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΒΡΩΜΟΣΥΡΙΖΙΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΑΠΛΥΤΑΡΙΑ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/5/13 14:12

    ΞΕΦΤΊΛΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΌΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΥΣ. Αλλοδαπούς σας καθάρματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11/5/13 14:15

    Ο χρόνος σας τελειώνει να το ξέρετε άναρχα σκουλήκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/5/13 16:06

    Εαν κανεί μήνυση ο 'καλόκαρδος έλληνας' κατα παντός υπευθύνου για ότι συνέβει στον παράνομο ,,γιατί είναι παράνομός να το τονίσουμε αυτό.. εμένα να μου τρυπήσεις την μύτη...Γιατί αυτό ;Γιατί το κόστος της μηνυσης είναι πλέον 100 ευρώ ,ποσό που δεν προκείται να καταβάλει μία που έιναι ολοφάνερο ότι απασχολουσε παράνομα τον λαθρομετανάστη για προσωπικές εργασίες με το λιγότερο δυνατό κόστος. Λέτε τώρα να πάει να τα΄δώσει στην αστυνόμια.... Το λογικό θα ήταν να ελενχουν αυτόν τον υποτιθέμενο καλόκαρδο και φιλεσπλαχνώ έλληνα που κλέφει το ελληνικό κράτος απασχολόντας παράνομους μεταναστές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/5/13 16:15

    ΟΠΟΙΩΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΆΕΙ ΌΛΟΥΣ ΑΥΤΟΎΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΆΡΟΥΝ ΣΠΊΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΤΟΥΣ ΊΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥΣ
    ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΡΑΓΙΆΔΕΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ Η ΏΡΑ ΣΑΣ ΈΡΧΕΤΑΙ!!!!!

    ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/5/13 18:38

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    Ο ΟΡΟΣ ΛΑΘΡΑΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΕΜΠΟΡΙΟ,ΚΤΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ,ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ,ΑΜΥΑΛΟΥΣ,ΣΚΑΤΟΖΩΑ,ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΗ,ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΡΘΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΥΓΟΑΛΗΤΕΣ
    ΑΣ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ,ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΑΚΙΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΠΑΡΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ (ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
    ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ
    καιροσκοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/13 19:38

      παλι η ξευτιλισμενη αδελφη ο καροσκοπος λεει της μαλακιες του

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος11/5/13 19:54

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΔΕΛΦΗ
    ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ
    ΤΙ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΤΕ ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ?ΧΑΧΑΧΑ
    ΚΑΛΟΦΑΩΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑΖΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑ,ΒΡΙΣΤΕ,ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ
    Ο ΚΑΘΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΧΡΥΣΑΔΕΛΦΕΣ (Ε ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΑΔΟΛΦΕ ΤΙ ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΣΟΥ'ΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ)
    ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΚΑ ΛΟΙΠΟΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΑ) ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ, ,ΖΩΑ
    καιροσκοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/13 22:29

      ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΕ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟ ΚΆΡΑ!!!!! ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΡΕ ΣΥ ? ΕΡΧΕΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ,,,ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ??ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΡΕ ΚΟΥΔΟΥΝΑ ,,,ΕΝΑ ΡΟΖ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ!!!ΑΥΤΟ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ,,,Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/5/13 02:59

      ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΕ ΚΑΡΑ,ΧΑΧΑΧΑ,ΟΚ ΕΞΙΣΟΥ ΓΕΛΟΙΟ ΑΒΑΤΑΡ
      ΟΠΑ ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ
      ΑΣΕ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ
      ΜΟΝΟ 6 ΩΡΕΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ
      Α ΡΕ ΖΩΑ ΑΛΗΤΑΚΙΑ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΙΑ ΟΡΘΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ
      ΑΥΝΑΝΙΣΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ,ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΧΕΡΙ,ΦΤΥΣΕ ΤΟ,Ε ΕΤΣΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΡΑΣΤΟΣ
      ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΟΣ,ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ,ΝΑΖΙ,ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΧΡΥΣΑΛΗΤΗΣ
      ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΕΣΥ,ΧΕΧΕΧΕΧΕ,ΤΙ ΖΩΑ
      ΖΩΑ ΑΛΗΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ
      καιροσκοπος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/5/13 11:30

      ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΕ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟ ΚΆΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΠΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ,,,, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Χ.Α??? ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΘΗΜΕΝΑ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ??ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Χ.Α,,,ΤΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ....??!!!!!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος11/5/13 20:42

    Τον συγκεκριμένο τον ξέρω και είναι γύφτος, έχει πιαστεί αμέτρητες φορες για κλοπές και ναρκωτικά, και μένει στο καρακόνερο μαζί με τα υπόλοιπα αποβράσματα.
    Τακτικός πελάτης των επειγόντων από ξυλοδαρμούς και μαχαιρώματα που παίζουν μεταξύ τους λόγο μαστούρας!!!!

    PS
    Δεν είναι Έλληνας ρωμά αλλα τουρκόγυφτος, και είναι ένας από αυτούς που δίνουν ναρκωτικά στα παιδιά σας στο σχολείο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος11/5/13 22:38

    Αk:ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ_ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ,,ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΑ ΠΛΑΊΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΘΑ YΠΑΡΧH Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ,,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ Η ΓΗ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος12/5/13 15:04

    ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ...

    Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ

    ΚΡΙΣΗ ΗΘΙΚΗΣ

    ΚΡΙΣΗ ΣΥΝΗΔΙΕΣΩΝ !

    ..ΑΛΗΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *