ροή ειδήσεων

Δεν είμαστε λωτοφάγοι, κύριε Βενιζέλε! (φωτό)

Μιλώντας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τους πάντες αλλά είπε και το εξής καταπληκτικό...

«Όχι δεν θα σηκώσουμε εμείς το βάρος ούτε του Τσοχατζόπουλου, ούτε του Παπακωνσταντίνου, ούτε κανενός άλλου».

Όχι κύριε Βενιζέλε, αρνούμαστε να γίνουμε λωτοφάγοι, το 2005, συνυπογράψατε κοινοβουλευτικό πόρισμα, στο οποίο δεν διέβλεπε παράνομες πράξεις να έχουν γίνει από τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Ακόμα και για δύο καραμπινάτα σκάνδαλα τόσο μεγάλου μεγέθους (υποβρύχια- TOR M1) για τα οποία είχε βουίξει ο τόπος, εσείς δεν βλέπατε παράνομες πράξεις.

Μάλιστα στη συνέχεια και ως Υπουργός Εθνικής Άμυνα δεν είπατε τίποτα.

Αυτό είναι το έγγραφο με την υπογραφή του κ. Βενιζέλου:


Νίκος Παναγιωτόπουλος
newpost.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/5/13 08:44

    Η θέση του Γιώργου Α. Παπανδρέου ήταν και είναι γνωστή:

    Διαφάνεια, όπως απαιτεί ένα κράτος δικαίου, που δεν έχει καμία σχέση με μικροκομματικές σκοπιμότητες.

    Ανάδειξη της αλήθειας, ώστε να αποκαλυφθούν οι σκευωροί, οι εμπνευστές της χωρίς όρια συνωμοσιολογίας και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν. Συνωμοσιολογία που επικράτησε τα τελευταία δυόμισι χρόνια στον δημόσιο βίο της χώρας και αποπροσανατολίζει από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου.

    Απόρριψη της λογικής του συμψηφισμού, που εξισώνει τους εμπρηστές με τους πυροσβέστες. Λογική που κατέπεσε ήδη στην Εξεταστική Επιτροπή για τα στατιστικά στοιχεία και το έλλειμμα του 2009, όπου ανεδείχθησαν οι πραγματικοί υπεύθυνοι για τα δεινά της χώρας τα τελευταία χρόνια.

    Είναι βέβαιο ότι, οι «τιμητές» θα αποκαλυφθούν. Και θα λάβουν τα επίχειρα της Ιστορίας από την οποία τίποτα δεν έχουν διδαχθεί.

    Στη Βουλή, όπως προβλέπουν οι διαδικασίες μιας συντεταγμένης Πολιτείας, θα κληθούν όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον Ελληνικό λαό και να τοποθετηθούν για όλα αυτά τα θέματα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/5/13 09:31

    Αργά θυμήθηκε τον Άκη ο Τραγάκης
    Από factorx στις 12/04/2012


    Επτά χρόνια μετά το κλείσιμο του σκανδάλου της αγοράς των αντιαεροπορικών συστημάτων, TOR-M1, με μεγάλη ευθύνη και της Νέας Δημοκρατίας, και σχεδόν τρία χρόνια αφότου έχασε η ΝΔ την κυβέρνηση, θυμήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Τραγάκης να μιλήσει για τον Ακη Τσοχατζόπουλο.
    Ορθώς βέβαια, του ήρθε να κάνει λόγο για το ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν οι συνήγοροι του Ακη Τσοχατζόπουλου, όταν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ερευνάτο το σκάνδαλο των TOR. Δε νομίζει όμως, ότι ως πρόεδρος εκείνης της Επιτροπής έχει ιδιαίτερες ευθύνες για το ότι οδηγήθηκε σε αδιέξοδο και δεν αποδόθηκαν ευθύνες; Τώρα λοιπόν, που –έστω και μετά μυρίων βασάνων- η Δικαιοσύνη έκανε τη δουλειά της (και εκείνη που δεν είχε κάνει η Εξεταστική), βγήκε στα κεραμίδια. Για να πει άραγε τι; Ότι στην offshore εταιρεία Bluebell, η οποία εμπλέκεται και σε ακίνητα της οικογενείας του Ακη Τσοχατζόπουλου, ήταν μια από εκείνες όπου κατέληξαν μίζες 25 εκατομμυρίων δολαρίων για τους TOR.
    Η ονομασία της εταιρείας, βέβαια, είχε αναφερθεί εντός της Εξεταστικής, το 2004. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τότε αναμφισβήτητα σαμπόταραν τις έρευνες προς όλες τις κατευθύνσεις, και προς αυτήν της Bluebell. Τελικώς, οι λογαριασμοί της εταιρείας δεν ανοίχθηκαν. Πόσο πίεσε όμως, η τότε κυβέρνηση της ΝΔ για να ανοίξουν; Αν κρίνει κανείς εκ του αποτελέσματος, και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ελάχιστα. Να σημειωθεί ωστόσο, ότι πολύ μετά τη λήξη της Εξεταστικής και λίγο πρίν από την πτώση της κυβέρνησης ΝΔ, στην Αθήνα υπήρχαν σαφή στοιχεία για το ποιος βρίσκεται πίσω από την Bluebell. Κατά πληροφορίες μάλιστα, είναι πρόσωπο το οποίο διατηρούσε στενές σχέσεις με τον Α.Τσοχατζόπουλο και είχε κληθεί και στην Εξεταστική Επιτροπή. Τα στοιχεία αυτά έχει πρώην παράγων της ΝΔ και σίγουρα είναι εις γνώσιν του κ.Τραγάκη. Γιατί εδώ και χρόνια ουδείς τα έδωσε στη δημοσιότητα; Άκρως ενδιαφέρον είναι ότι στο πόρισμα που είχαν εκδώσει τότε οι βουλευτές της ΝΔ, πουθενά δεν υπάρχει κάποια αναφορά στην Bluebell.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/5/13 10:27

    Ελληνάρες μου, πατριωτάρες μου, εξακολουθείτε να ψηφίζετε την δικομματική δικτατορία ακόμα και τώρα και τα ίδια πρόσωπα που κατέστρεψαν την Ελλάδα. Πολιτικός αμοραλισμός και αλζχαϊμερ. Τελικά όντως μας "ψεκάζουν", δεν εξηγείται διαφορετικά τέτοια "απύθμενη" βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O παραπάνω κύριος που γράφει επανειλημμένα παπαριές να μας πει από που βγαίνει ο μισθός του . Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *