ροή ειδήσεων

ΔΕΙΤΕ: Αυτός είναι ο Ελληνας μέλος των ακραίων ισλαμιστών [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Χαμζά Ανδρέας Τζώρτζης είναι μέλος της νέας γενιάς ακραίων ισλαμιστών, που σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Week, ζουν, κινούνται και διδάσκουν στα βρετανικά πανεπιστήμια... και ασκούν μεγάλη επιρροή σε νέους που θέλουν να ασπαστούν το Ισλάμ. Μάλιστα, θαυμαστής του "Έλληνα" ήταν και ο ένας από τους δυο αδερφούς Τσαρνάεφ, τους βομβιστές της Βοστώνης αφού όπως αποκάλυψαν οι έρευνες παρακολουθούσε φανατικά τα κηρύγματά του στο YouTube.

Το περιοδικό Week κάνει λόγο για τουλάχιστον 200 διαλέξεις στα βρετανικά πανεπιστήμια μέσα σε ένα χρόνο από ομιλητές ακραία συντηρητικούς οι οποίοι υποστήριζαν θέσεις όπως ότι οι γυναίκες είναι κατώτερα όντα, οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να καταδικάζονται, καλούσαν σε τζιχάντ και κάποιοι ακόμα πιο ακραίοι έλεγαν ότι η ελευθερία δεν είναι αυτοσκοπός.

Στους ακραίους ισλαμιστές συμπεριλαμβάνεται και ο λέκτορας Ανδρέας Τζώρτζης.

Γράφουν γι αυτόν: "είναι συναρπαστικά πειστικός και όμορφος ακραίος, ο οποίος μάλιστα έχει δηλώσει ότι "οι Μουσουλμάνοι "απορρίπτουν την ιδέα της ελευθερίας του λόγου, και ακόμα και την ιδέα της ίδιας της ελευθερίας".

Ο Χαμζά Ανδρέας Τζώρτζης έχει γεννηθεί το 1980 και όπως περιγράφει ο ίδιος τον εαυτό του είναι ομιλητής για το Ισλάμ, συγγραφέας, λέκτορας πολιτικής φιλοσοφίας και θρησκευτικής φιλοσοφίας.

Ο Τζώρτζης συμμετέχει σε ντιμπέιτ και σε συμπόσια για τον ισλαμισμό αλλά και για την θρησκεία γενικότερα.

Έχει εμφανιστεί πολλές φορές σε τηλεοπτικά δίκτυα μεγάλης εμβέλειας για να εξηγήσει όπως λέει και να υπερασπιστεί το Ισλάμ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *