ροή ειδήσεων

Κωδικός «Μην ηρωοποιείτε την Χρυσή Αυγή"

«Θα καταπλήξουμε δυσάρεστα το παγκόσμιο κοινό στις επικείμενες ευρωεκλογές». Η φράση ανήκει σε στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και, όχι, δεν αφορά την εκλογική προοπτική της Νέας Δημοκρατίας. Αντιθέτως...

αποτελεί παραδοχή της αυξανόμενης επιρροής της Χρυσής Αυγής σε μεγάλα στρώματα του πληθυσμού αλλά και σε συγκεκριμένο «κοινό» όπως οι ένστολοι και το εκκλησιαστικό ακροατήριο.

Στα γραφεία και των τριών κομμάτων της συμπολίτευσης, πιθανώς και σε αυτά του ΣΥΡΙΖΑ, οι αναλύσεις όσων παρακολουθούν τις πολιτικές τάσεις δεν επιτρέπουν εφησυχασμό. Αντιθέτως, κοινό παρονομαστή αποτελεί η εκτίμηση ότι, ως έχουν τα πράγματα, τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις δημοτικές - περιφερειακές, που παραδοσιακά εμφανίζουν μεγαλύτερα ποσοστά χαλαρής ψήφου και αποχής, η Χρυσή Αυγή θα καταγράψει υψηλά ποσοστά.

Το βασικό πρόβλημα για τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» είναι η δυνατότητα της Χ.Α. να εμφανίζεται ως «αντισυστημική» δύναμη. Εκμεταλλευόμενη τη δεινή οικονομική κατάσταση μεγάλης μερίδας των πολιτών και παρά την αδυναμία της να εκφέρει λόγο σε «δύσκολα» για την ίδια θέματα, όπως η εκμετάλλευση και η επίθεση κατά της ζωής μεταναστών στη Μανωλάδα ή τις έωλες θέσεις της για την οικονομία, η Χρυσή Αυγή κερδίζει την «αντικομματική» ψήφο και την επενδύει με ένα κράμα κιτς πατριωτισμού, υποτιθέμενης θρησκευτικής ευλάβειας και, εμφανούς, ρατσιστικού λόγου.

Στο πρωθυπουργικό γραφείο εκτιμούν ότι υπ’ αριθμόν ένα στόχος θα πρέπει να είναι η αποφυγή «ηρωοποίησης» της Χρυσής Αυγής. Ετσι, παρά το γεγονός ότι τόσο ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης όσο και ο υπουργός Δημ. Τάξης Ν. Δένδιας σήκωσαν, την Πέμπτη, «θεσμικό ανάστημα» στην προσπάθεια της Χ.Α. να μετατρέψει την πλατεία Συντάγματος σε θέατρο των ρατσιστικών της πρακτικών, στο πρωθυπουργικό περιβάλλον καταγράφηκε προβληματισμός καθώς θεωρήθηκε ότι από την αντιπαράθεση δεν βγήκε χαμένη η Χρυσή Αυγή.

Για το πρωθυπουργικό επιτελείο βασικό πρόβλημα στη διαχείριση του θέματος αποτελεί και η στάση της Αριστεράς, κατ’ εξοχήν του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αντίθεση με το ΚΚΕ, που καταδίκασε απόλυτα τις πρακτικές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, η Κουμουνδούρου την Πέμπτη βρήκε ευκαιρία να βάλει κατά του Γ. Καμίνη και να κάνει λόγο για «αποσπασματικές ενέργειες επικοινωνιακού χαρακτήρα». Για το Μαξίμου, ωστόσο, η επαμφοτερίζουσα στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι, απλώς, ενδεικτική της αδυναμίας ή απροθυμίας της Κουμουνδούρου να απομονώσει τα «ακραία» στοιχεία που έχει στις τάξεις της και να διαλύσει τη σκόπιμη σύγχυση περί «χούντας» και ταύτισης των ρατσιστικών, αντιδημοκρατικών πρακτικών της Χρυσής Αυγής με την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική. «Η ελληνική Αριστερά παραμένει δογματική ακόμη κι αν είναι να καταστήσει τη Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση, δεν κατανοεί τη μεταβολή των κοινωνικών συνθηκών» σημειώνει χαρακτηριστικά συνεργάτης του πρωθυπουργού.

Με βάση αυτό το πολιτικό αξίωμα, το οποίο, πάντως, δεν απαντά στο αφετηριακό πρόβλημα του κεντρικού πολιτικού συστήματος, δηλαδή την αδυναμία προβολής μιας προοπτικής υπέρβασης της κρίσης, στη φαρέτρα του Μαξίμου θα παραμείνουν πρωτοβουλίες που εκτιμάται πως μπορούν να περιορίσουν την επιρροή της Χρυσής Αυγής. Η νέα νομοθεσία για τη μετανάστευση, η επιμονή στο δόγμα «νόμος και τάξη», οι αναφορές στο «εθνικό» βρίσκονται ήδη στην ατζέντα του πρωθυπουργού. Το ζήτημα είναι, όπως αναγνωρίζουν στενοί του συνεργάτες, αυτές οι θέσεις να συνδυασθούν με ένα νέο αφήγημα που θα αφορά τους ίδιους τους πολίτες και το μέλλον τους...
πηγή: Καθημερινη


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/5/13 23:15

    ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΣΤΟ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ Χ.Α. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΩΠΟΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΜΟΧΘΗΡΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ ΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/5/13 00:07

    ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ "XRYSH AYLΗ"
    ΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ( Μ.Ε.Σ.), ένας χώρος για τα παιδιά που ψάχνουν για μέλλον.
    Ένα ..ΧΕΡΙ! σε κάθε σπίτι που έχει πολλά..προβλήματα.
    Δεν είμαστε μονοφαγάδες. Δεν είμαστε προδότες ! Δεν είμαστε νονοί της νύχτας! Δεν είμαστε έμποροι ναρκωτικών ,δεν είμαστε ανώμαλοι, δεν είμαστε κίναιδοι , δεν είμαστε σάτυροι, δεν είμαστε χαφιέδες, δεν είμαστε ρουφιάνοι. Είμαστε χρυσοχέρηδες εκεί που μπορούμε.
    Είμαστε επαγγελματίες και δουλεύουμε ΠΑΝΤΑ πολύ καθαρά. Είμαστε το ..νηπιαγωγείο καθαριότητας κάθε γειτονιάς.
    Δώστε μας το παιδί σας και δεν θα το ..αναγνωρίζετε από την ‘’ εκπαίδευση’’!
    Χρυσή αυλή Ελλάδας: Υποκατάστημα του παγκόσμιου συστήματος..διαπαιδαγώγησης.
    Κεντρικό: Γερμανοτσολιά και κουκουλοφόρου 1, Δράμα.
    Πρωτοποριακό σύστημα εκμάθησης. Καταργούμε την ομιλία και την γραφή και επανερχόμαστε στη ..φύση μουγκρίζοντας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/5/13 00:08

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ;
    ***Ένα ακόμη 23χρονο κορίτσι δολοφονήθηκε από ένα ΑΚΟΜΗ παρανοϊκό ΦΟΝΙΑ .
    ***Τον ένα τον έσφαξαν και τον τσιμέντωσαν και ΚΑΝΕΙΣ δημοσιογράφος δεν έγραψε τίποτε !!!
    ***Τον άλλον το έσφαξαν στη μέση του δρόμου γιατί …τους κοίταξε !!!
    ***Ο άλλος σκότωσε δύο άτομα και τον ..αθώωσαν ελλείψει μαρτύρων !!
    Μέλος της «Χρυσής Αυγής» κατηγορείται για βιασμό ανήλικης αλβανίδας και δημιουργεί «ρατσιστικό» ντελίριο εναντίον της οικογένειας του θύματος προκειμένου να έχει καλύτερη δικαστική τύχη! Μπροστά σε μια πρωτοφανή περίπτωση βρίσκονται, τα τελευταία 24ωρα, οι αστυνομικοί αλλά και κάτοικοι περιοχής στην βορειοανατολική Αττική. Ενας 45χρονος δημοτικός υπάλληλος που δηλώνει μέλος της «Χρυσής Αυγής» συνελήφθη προ τετραημέρου για τον βιασμό μιας 15χρονης αλβανίδας που ήταν μαθήτρια σε τοπικό σχολείο και η οποία έμεινε έγκυος!
    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=463378
    Η Δικαιοσύνη που βρίσκεται και τι κάνει κύριε Υπουργέ της Δικαιοσύνης;
    Όλος ο κόσμος γνωρίζει στις τάξεις της χρυσής αυλής συνυπάρχουν ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ φονιάδες, φυγόδικοι και μη, θρασύδειλα υποκείμενα που χτυπούν γυναίκες, που μαχαιρώνουν (νόμιμους ή μη) μετανάστες, που τραμπουκάρουν αστέγους, που κοροϊδεύουν απόρους, που πωλούν ναρκωτικά έξω από Γυμνάσια και Λύκεια, που εκβιάζουν ιδιοκτήτες καταστημάτων, που διαπράττουν ληστείες και διαρρήξεις, που πραγματοποιούν κατά παραγγελία εμπρησμούς και ξυλοδαρμούς, που ασκούν ψυχολογική βία για εξαγορά συνειδήσεων, σε μαθητές και γονείς με ..κάθε τρόπο !
    Αυτό το ‘’κύκλωμα’’ της βρωμιάς, της παρανομίας και της δυσφήμησης της Ελλάδας ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει ΑΜΕΣΩΣ να υπάρχει .
    Πιστεύετε κύριε Σαμαρά,
    ότι η οργάνωση πολιτοφυλακής και ταγμάτων εφόδου, οι δολοφονίες πολιτών, η υποκατάστασης του κράτους και η αντιποίηση αρχής, οι καταστροφές ξένης ιδιοκτησίας , οι φθορές, οι εκβιασμοί, τα παραδικαστικά ..όργανα ,οι σωματεμπορίες, οι σωματικές βλάβες και οι παρουσίες και ένοπλων οργανωμένων ομάδων (συμμοριών), είναι ΝΟΜΙΜΕΣ και ανεκτές ενέργειες;

    Αυτά εννοούσατε, όταν μιλούσατε για μια νέα Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/5/13 00:09

    Τα φαινόμενα του ρατσισμού,
    του φασισμού και του ναζισμού, η βία που ασκείται, είναι δείγμα φόβου. Δεν είναι δείγμα τόλμης.
    Η ξενοφοβία, καθιστά τον κάθε αδύναμο συνάνθρωπό μας εξιλαστήριο θύμα και τον θύτη αιχμάλωτο του μίσους του.
    Ο ρατσισμός καλλιεργεί το φόβο, για κάθε τι διαφορετικό, για κάθε νέα σκέψη και ιδέα, για κάθε προσπάθεια για πρόοδο.
    Η αλληλεγγύη γεννά την ελπίδα.
    Οι Έλληνες, εδώ και περίπου τρία χρόνια δίνουμε, με μεγάλες θυσίες, μια δύσκολη μάχη.
    Όμως, αντί να μας φταίνε οι μετανάστες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, ας σκεφτούμε ότι μπορεί να είναι καθημερινοί μας σύμμαχοι, αλληλέγγυοι απέναντι στην αδικία και την ανομία, την ανισότητα και την εκμετάλλευση.
    Αυτός ο αγώνας, δεν μπορεί παρά να οδηγήσει σε αλλαγές στην ίδια την κοινωνία μας υπέρ των πιο αδύναμων, όπως και σε αλλαγή των συσχετισμών πανευρωπαϊκά. Να σπάσει η συντηρητική "πολιτική του φόβου" που και μέσα στην Ευρώπη διαιρεί λαούς και καλλιεργεί την βία, ώστε να καταστούν δυνατές μεγάλες δημοκρατικές συμμαχίες και θεσμικές αλλαγές στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη.
    Αλλαγές που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τη ρίζα των προβλημάτων που ευθύνονται για την κρίση και τη διεύρυνση των ανισοτήτων. Να φτιάξουμε -και μαζί με τους μετανάστες- μια κοινωνία δημοκρατίας, δικαίου και ανθρωπιάς: τα διαχρονικά γνωρίσματα του Ελληνισμού."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/5/13 08:06

    ελεος ρε φιλε,δεν φτανει που γραφεις 3 συνεχομενες φορες,γραφεις και πολλα κ αηδιες.οσο και να γραψεις βλακας θα φαινεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/5/13 08:11

    ENA APO TA KALITERA AR8RA GIA TIN XRISI AVGI.ME VIDEO,FOTOGRAFEIS KAI ARKETES APODEI3EIS GIA TA PISTEVO AFTIS THS KOLOORGANOSIS.ELPIZO NA TO DEITE.
    http://anatropitora.blogspot.gr/2013/03/blog-post_6567.html?spref=fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/5/13 08:21

    SIGENTROSI E8NIKISTON STIN ITALIA APO DIAFORES XORES ME PROTO OMOLITI TON MIXALOLIAKO POU TON XEIROKROTISAN POLLI 8ERMA AFTOI POU TON AKOYGAN
    http://www.youtube.com/watch?v=E752CEm5_3I
    TI DEN KATALAVENETE PIA?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/5/13 12:38

    Εκεί που μας υμνούσε 'ολος ο κόσμος για την ΑΝΤΙ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ και ΑΝΤΙ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ μας δράση και τις νίκες τις ηρωικές κατα των Ιταλών και την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ κατα των Γερμανών.. τώρα με την ΗΛΗΘΙΑ άνοδο των φασισταριών των Χρυσών ΑΥγών έχουνε γίνει ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

    Αυτή η ζημιά με τους ναζίδες που πάθαμε μελλοντικά να το ξέρετε θα ειναι χειρότερη και απο τη ζημιά της οικονομικής κρίσης..

    Μην ψηφίζετε τους φασίστες ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ τους παπούδες σας όσοι ξεχάσα τι εστί Έλληνας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/5/13 14:22

      ΤΙ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ?
      ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ?
      ΚΟΨΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
      Λοιπον η ΧΑ φταιει για ολα την κριση , για το πασοκ , για τη νδ , για τη δημαρ και σε λιγο για το συριζα , ολα η ΧΑ φταιει ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
      Οπως και να εχει , οτι και να γραφετε ο κοσμος ξυπναει ερχονται σιγα σιγα εκλογες εκτος και αν δημοκρατικα οπως κανουν παντα δωσουν παραταση η μας βαλουν παλι κυβερνηση που αυτοι θελουν μη εκλεγμενη πολυ δημοκρατικα Α ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος8/5/13 15:16

    re 08/05 2:22 apo ola ta parapano poy exoun grapsi mono afto exeis na peis?oti pernoyme ligmena?eisai sovaros?pios sou ipe oti leme oti fteei i x.a gia to xali tis elladas?gia to xali mas katarxin fteme emeis oloi pou edw kai para polla xronia psifizoyme toys malakes,ka8e fora vgazoyme toys idioys kai toys idioys,kati prepei na gini,na ala3i kati telos panton.to mono sigoyro einai oti h x.a den 8a ferei tin alagi poy 8eloyme,to mono poy 8a kanei einai na mas parei kamia 50aria xronia piso.oso gia ton kosmo poy les arxizei kai katalavenei para polli kala ti ginete me ta xrisa avga :P ti vlepeis magako pou i x.a avgi stin rodo den kanei malakies?min 3egeliese......menoyme se nisi oi koinonia einai mikri kai ola ma8enonte kai an kanete magitses 8a sas ri3oyme sto limani opos toys ri3ane sta xania,giafto kanoyn kai tis kotes.gia pigene se kamia a8ina i 8esaloniki na deis ti klepsies,3ilodarmoys,trampoykismoys kai kai kai kai posa alla,pantos an eisai roditis eisai 2 fores malakas poy eisai xrisavgitis,sta 12nisa ton nazismo ton exoyme niosi gia ta kala sto petsi mas.eprepe na zoyse i giagia moy na soy elege 2 logia ti travi3an apo toys kolonazi,mazeve krifa apo zoa pou ta esfazan oi germanoi gia na ta fane kai pigene to aima sto spiti tis to evraze to afine kai pagone kai ginotan san sikoti,to ekrive kato apo ta aplita royxa kai siga siga evgene e3w apo to xwrio kai to eperne stoys antartes gia na fane,kai alla polla rwta toys palioys na soy poyn ti exoyn travi3i,ti gates kai skiloys exoyn faei poy den eixan trofima,e lipon mantepse....... me ta xrisa avga 8a 3anadoyme teties meres.KAI 3EREIS KATI ALLO MAGKAKO:KALITERA NA PERNO LIGMENA PARA NA GINO XRISAVGITIS.oyte stin rodo oyte poy8ena tsakiste toys fasistes se ka8e gitonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/5/13 23:18

      Ρε 3:16 μονος σου εκτιθεσαι, αφου δεν εισαι ουτε καν Ελληνας οχι Ροδιτης. Η γιαγια σου σου εμαθε να γραφεις Ελληνικα με Λατινικους χαρακτηρες;Επειτα εισαι υπο την επηρεια των ληγμενων οπως μονος σου ανεφερες, κανενας δεν σου ειπε για ληγμενα φαρμακα. Που και αυτα η κυβερνηση στα προωθη ως γενοσημα για να εισαι σε αυτην την κατασταση, πως θα μας ριξεις και στη θαλασσα; Εδω γελαμε!!! Οσο για ιστοριες τις γιαγιας εχω και γω να σου πω του παππου μου που πηγε δυο φορες σε πολεμο και στις δυο γυρισε τραυματιας. Προσπαθηστε να το καταλαβετε εχουμε Δημοκρατια και ο καθενας αναλογα με τα βιωματα του πιστευει οτι νομιζει αυτος σωστο.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος10/5/13 09:56

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DMAyqI4Wbyw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/5/13 10:08

      http://www.youtube.com/watch?v=ErkewfZNQ3A

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/5/13 10:11

      ενω εσυ που εισαι original ελληνας δες αυτα τα 2 video.ΕΜΑ ΤΕΙΜΥ ΧΡΟΙΣΗ ΑΒΓΗ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος11/5/13 03:28

    πουλημένοι ερχόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/5/13 13:56

    Μην μαυρίσετε πολύ φέτος το καλοκαίρι... ο Μιχαλολιάκος και η η παρέα του παραμονεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *