ροή ειδήσεων

Κοσκινού: Σκουπιδότοπος το σπίτι μας!!!!

Από τις 12 Μαΐου 2013 η γειτονιά μου έχει αυτό το χάλι... έγινε σκουπιδότοπος του επιχειρηματία που έχει τα ενοικιαζόμενα δωμάτια.... "Vila Olympos" στα Κοσκινού, κοντά στα φυτώρια... Προφανώς ο εν λόγω κύριος έκανε ανακαίνιση της επιχείρησής του και θεώρησε σωστό να πετάξει τα παλιά βρώμικα στρώματα, ντουλάπες, σεντόνια και κάθε άλλου είδους σκουπίδι μέσα στο δρόμο δίπλα από τα γραμματοκιβώτια... κατά συνέπεια θέλουμε δε θέλουμε να τα δούμε και να τα μυρίσουμε, είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε προκειμένου να πάρουμε την αλληλογραφία μας. Την Παρασκευή 17/5 πέρασε η Δημοτική Αστυνομία και τα είδε... μάλιστα σταμάτησαν και κατέβηκαν.... Όμως κανένα αυτί δεν ίδρωσε και τα σκουπίδια είναι ακόμα εκεί. Το απορριμματοφόρο του Δήμου έχει περάσει και αυτό μια φορά.
Στην πόλη που ζούμε δεν θα το έκανα θέμα αλλά έτυχε πριν λίγο καιρό να γίνω μάρτυρας ενός περιστατικού στο κέντρο της πόλης όπου ο κηπουρός κάποιου ξενοδοχείου κούρευε τα δέντρα στο πεζοδρόμιο και περνώντας η Δημοτική Αστυνομία σταμάτησαν και τους είπαν να τα μαζέψουν άμεσα. Μάλιστα απείλησε η Δημοτική Υπάλληλος λέγοντας "αν δεν τα έχετε μαζέψει μέχρι το μεσημέρι που θα ξαναπεράσουμε θα φάτε γερό πρόστιμο". Και να φανταστείτε ότι ήταν μόνο καθαρά κλαδιά από δέντρα.
Εδώ στο χωριό μας φαίνεται ότι δεν ισχύει κανένας νόμος από αυτούς που έβγαλε ο Δήμος περί σκουπιδιών και τους δημοσιοποίησε με καμάρι στις τοπικές εφημερίδες και ο καθένας κάνει ό,τι θέλει(μήπως δουλεύει πάλι ο μπάρμπας από την Κορώνη?????)...
Κύριοι της Δημοτικής κάντε σωστά τη δουλειά σας και φροντίστε να απομακρυνθούν ΑΜΕΣΑ αυτά τα σκουπίδια από τη μύτη μας. Και εμείς πληρώνουμε δημοτικά τέλη. Κάντε για μια φορά αυτό που ορίζει ο νόμος που εσείς βγάλατε και φροντίστε να καθαρίσει αυτό το σκουπιδαριό!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ








Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/5/13 21:15

    Δυστυχώς το πρόβλημα με τα σκουπίδια δεν είναι μονο στην περιοχή σου, αδιαφορούν για όσους δεν κατοικούν μέσα στο χωριό, και εγώ που μένω στο μουρδαρι τα ίδια προβλήματα βλέπω καθημερινά, αλλα περισσότερο φταίνε οι κάτοικοι διότι πετάνε ότι φανταστείς και λογαριασμό δεν δίνουν σε κανέναν. Αλλα έτσι και βρισκόμασταν μέσα στο χωριο τώρα δεν θα τολμούσαν να το κάνουν αυτό, ούτε επίσης η υπηρεσία καθαριότητας θα τα άφηνε στο ντούκου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/5/13 22:04

    Καλά, τρελλαθήκαμε όλοι; Απο πότε οι φορολογούμενοι πληρώνουν τις ανακαινίσεις και τις μετακομίσεις των επιχειρηματιών; Αν πάει ο Δήμος να τα πάρει ,θα υποβάλλω μήνυση για κατασπατάληση του Δημοτικού χρήματος....Να πληρώσει ένα φορτηγό ,να κάνει τη δουλειά του και να του ρίξουν και πρόστιμο για ρύπανση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/5/13 18:56

      Να υποβάλλεις μήνυση και μάλιστα ΑΜΕΣΩΣ... διότι κατασπαταλήθηκε δημόσιο χρήμα για να πάρουν κάποιοι υπάλληλοι ένα διθέσιο μπαμπού καναπεδάκι από αυτά τα σκουπίδια με αμάξι του δήμου Καλλιθέας, σήμερα το πρωί!!!! Αυτό είναι καλύτερο από το να μαζεύανε τα σκουπίδια πονηρέ???? Πήγαινε να τους βρεις και να τους κάνεις μήνυση.... διότι αυτοί πήραν αυτό που ήθελαν, με πετρέλαιο πληρωμένο από σένα κι από μένα και εγώ έμεινα να μυρίζω τις βρωμιές!!!! Και άμα περάσεις από δω θα τις μυρίσεις κι εσύ αν έχεις ξεβούλωτη μύτη!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/5/13 23:36

    Φίλε 10:04 εννοώ ότι πρέπει να του ρίξουν πρόστιμο για κάθε μέρα που αφήνει τα σκουπίδια εκεί.... δεν κατάλαβες καλά... δεν είπε κανείς να τα μαζέψει ο δήμος... ο δήμος να κάνει σωστά τη δουλειά του και να του ρίχνει πρόστιμο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μέχρι να τα πετάξει όπου πρέπει... δεν τρελάθηκε κανείς... εσύ κατάλαβες αυτό που ήθελες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/5/13 07:26

    Δεν υπάρχει μέρα που να μην δεις ένα παρόμοιο παράπονο-καταγγελία στο σαϊτ αυτό. Θα πρέπει να είναι κανείς πολύ αναίσθητος ή μαζόχας για να μην κάνει κάτι για να βελτιωθεί η κατάσταση. Τόσο πολύ λοιπόν άχρηστοι είναι αυτοί της δημοτικής αρχής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/5/13 18:51

      Για να καταλάβεις πόσο άχρηστοι είναι αυτοί της δημοτικής αρχής θα σου δώσω τρία στοιχεία: 1ον τα σκουπίδια είναι ακόμα στη θέση τους, 2ον: σήμερα το πρωί γύρω στις 8:30 ένα μικρό φορτηγό του πρώην δήμου Καλλιθέας ήρθε και πήρε ένα διθέσιο καναπεδάκι μπαμπού που ήταν πεταμένο μαζί με όλα τα άλλα και 3ον: αυτή είναι η δεύτερη και πιο μεγάλη στοίβα σκουπιδιών σε απόσταση 20 μέτρων...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος21/5/13 16:27

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/5/13 16:56

      Ενώ εσύ είσαι από τα ανακτορα του μπάκιγχαμ!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *