ροή ειδήσεων

Σε δίκη μάνα και γιος για το ερωτικό DVD στη Ρόδο


Κατέγραψαν σεξουαλικές συναντήσεις 65χρονης φιλενάδας τους και ζητούσαν 500.000 ευρώ για να μην δώσουν το DVD στους συγγενείς της
Την παραπομπή σε δίκη μάνας και γιού...
που εκβίαζαν 65χρονη με DVD το οποίο περιείχε σκηνές από την ερωτική της ζωή, προτείνει ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου Ιωάννης Μητσιόπουλος στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση μάνα και γιός προτείνεται να δικαστούν με τις κατηγορίες της εκβίασης και της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Ταυτόχρονα ο εισαγγελέας προτείνει την άρση της προφυλάκισης των δύο κατηγορουμένων και την αντικατάστασή της με περιοριστικούς όρους.

Οι προτάσεις του αντεισαγγελέα θα εξετασθούν από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου που θα συνεδριάσει την προσεχή εβδομάδα.

Μάνα και γιός κατηγορούνται ότι εκβίαζαν την 65χρονη να τους δώσει 500.000 ευρώ γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έδιναν το DVD στο σύζυγό της και σε συγγενείς της.

Το DVD περιείχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον εραστή της στην Αθήνα. Η 65χρονη υπέκυψε στον εκβιασμό και κατέβαλε στη μάνα και τον γιό το ποσό των 250.000 ευρώ σε μετρητά και τα υπόλοιπα σε επιταγές. Ταυτόχρονα όμως ενημέρωσε το δικηγόρο της και έτσι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την μεθόδευση της σύλληψης των δύο εκβιαστών.

Σημειώνεται ότι η 55χρονη μάνα και ο 28χρονος γιος της συνδέονταν φιλικά με την 65χρονη και έτσι γνώριζαν λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή. Γιαυτό και μπόρεσαν να υποκλέψουν τις ιδιαίτερες στιγμές της 65χρονης ώστε στη συνέχεια να μπορούν να την εκβιάζουν.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *