ροή ειδήσεων

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝEIΤΕ ΣΤΙΣ ΧΑΖΟΕΚΠΟΜΠΕΣ…!!!

Του Περικλή Αθανασόπουλου
Τόσο πολύ μυαλό θέλει για να καταλάβετε ότι εσείς με το τηλεφώνημα που κοστίζει έως και 2 ευρώ κρατάτε σε «ζωή» κάθε τηλεοπτική εκπομπή που μας κοιμίζει αραδιάζοντας του κόσμου τις βλακείες...
Αν σε μία εκπομπή 2000 τηλεφωνήματα έχουν βγει τα έξοδα της και από εκεί και πάνω είναι κέρδη που καταλογίζονται στα τηλεοπτικά κανάλια.

Ακούγονται σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές οι φράσεις « στείλτε το sms-σάκι σας» και κάτι τέτοιες αηδίες, και τσάκ εσείς τσιμπάτε και ανταποκρινόσαστε ..
Δείτε τώρα τι ακριβώς γίνεται με τα sms-σάκια…

Σε μια πρωινή εκπομπή γνωστού δημοσιογράφου από πληροφορίες, τα sms-σάκια φτάνουν τα 2-3000 , πολλές φορές και τις 4.000, γιατί απευθύνονται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτό μεταφράζεται σε ένα ποσό που φτάνει και τις 6.000 ευρώ μόνο γι αυτή την εκπομπή, που κρατάει δύο ώρες, για φανταστείτε όλη την μέρα να γίνεται αυτό το βιολί, το ποσό μπορεί να φτάσει και τις 50.000 ευρώ, βγάζεται εσεις 50.000 την ημέρα...;;;;

Αν η εκπομπή απευθύνεται σε άτομα νταλκατζίδικα που μοιράζει και «ευρώπουλα σε τηλεθεατόπουλα», τότε τα κέντρα πιάνουν φωτιά και μαζεύονται καμιά 15.000 ευρώ, αλλιώς πώς θα βγουν τα έξοδα για τα δώρα και η μεγάλη αμοιβή του «κορυφαίου τηλεαστέρα».

«Η φτώχεια φέρνει τζόγο», λέγανε στο χωριό μου, αλλά η μαμακία ..φέρνει πλούτο, λένε σήμερα η αστέρες της ενημέρωσης και της διασκέδασης.

Ας ξυπνήσουμε λοιπόν και να σταματήσουμε τη μαμακία…

Ελεος..φτάνει ποια…!!!!! .
Σταματήστε να τηλεφωνείται και να στέλνετε sms-σάκια…μην ανέχεστε την κοροϊδία……!!!

Κατά τ 'άλλα το ΕΣΡ μας προστατεύει...!!!

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *