ροή ειδήσεων

Η Ελλάδα πέρασε στον τελικό της Eurovision [Video]

Εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο Μάλμοε της Σουηδίας, όπου διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision, η ελληνική αποστολή. Ο Αγάθωνας και οι Κoza Mostra με το κομμάτι «Alcohol Is Free», ξεσήκωσαν το κοινό... ενώ σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων η Ελλάδα θα είναι ανάμεσα στους 10 φιναλίστ που θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Οι υπόλοιπες χώρες που εκτιμάται πως θα προκριθούν με βάση τα στοιχήματα είναι: Νορβηγία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Άγιος Μαρίνος, Φινλανδία, Ισραήλ, Μάλτα, Ισλανδία και Βουλγαρία.

Φαβορί για την πρώτη θέση στον ημιτελικό (την οποία επίσημα θα μάθουμε μετά και την ανακήρυξη του νικητή της φετινής Eurovision) θεωρείται η Margaret Berger με το «I Feel Your Love» από την Νορβηγία, ενώ οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας κατατάσσονται 4οι, πίσω από τους Nodi Tatishvili και Sophie Gelovani της Γεωργίας και τον Farid Mammadov του Αζερμπαϊτζαν! Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν γύρω στα μεσάνυχτα, ενώ ο μουσικός διαγωνισμός μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση της ΝΕΤ.

Το βίντεο που έπαιξε λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν την εμφάνιση της χώρας μας είναι γυρισμένο στη Θεσσαλονίκη. Εκεί είδαμε τους εκπροσώπους μας να αγναντεύουν την πόλη από τα κάστρα, να επισκέπτονται την αγορά Βαρδαρίου, να τραγουδούν live και στο τέλος να... ψήνουν την ώρα που σουρουπώνει στην παραλία Ποταμός της Επανομής.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *