ροή ειδήσεων

«Οι gay δημιούργησαν, βάσει σχεδίου, την ασθένεια της ανορεξίας» δηλώνει ο Γονίδης

Εξοντωτικά ειλικρινής υπήρξε ο Σταμάτης Γονίδης σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Εκεί που μίλησε -μεταξύ άλλων- για την κατάθλιψη που πέρασε, τον Πάριο και τους gay.
«Θέλω να συγχαρώ τους gays όλου του κόσμου που...

ασχολούνται με τη μόδα και ξεφτιλίζουν το γυναικείο φύλο, το γδύνουν σιγά – σιγά. Να τους συγχαρώ που... δημιούργησαν την καινούρια ασθένεια της ανορεξίας, βάσει σχεδίου, για να φαίνονται αρεστοί και σοβαροί». Αυτή είναι η πιο αμφιλεγόμενη δήλωση του Σταμάτη Γονίδη από την συνέντευξη που έδωσε στο Εγώ Weekly.

Εκεί που αποκάλυψε την μακροχρόνια μάχη του με την κατάθλιψη «Εμένα ο Θεός μου έδωσε επιτυχίες, γέμιζα τα μαγαζιά και μέσα μου δεν ήμουν καλά. Αυτό είναι αχαριστία. Για δέκα χρόνια, ζούσα με λάθος τρόπο, λάθος ανθρώπους και σύντροφο. Εγώ ο ίδιος ήμουν λάθος. Πέρασαν τόσα χρόνια μέχρι να καθαρίσω και να μείνουν πέντε σωστοί άνθρωποι δίπλα μου, οι οποίοι ξέρω ότι με αγαπάνε».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης μίλησε για τα ναρκωτικά («Και αυτά ήταν λάθος. Οι παρέες και οι συναναστροφές που κάνεις παίζουν ρόλο. Όταν έστριβε ο άλλος ένα τσιγάρο και γύριζε, εφόσον ήσουν παρέα του, έπρεπε να πιεις κι εσύ. Μετά έπρεπε να κεράσεις. Για εμένα αυτά είναι μακρινό παρελθόν») και την λάθος του συνεργασία με τον Πάριο ( «Με τον Πάριο πέρασα καλά. Δεν ταιριάζαμε, όμως, στο μαγαζί. Ο Γιάννης είναι τεράστιος καλλιτέχνης, που νομίζω ότι απευθύνεται σε άλλο κοινό, όχι σε εκείνο των μπουζουκιών, γιατί τα τραγούδια του είναι ψυχαγωγίας. Συνεργάστηκα μαζί του μόνο και μόνο για την ιστορία»).
πηγή


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *