ροή ειδήσεων

To CNN διαφημιζει τις Ελληνικές παραλίες



Στην Ελλάδα βρίσκονται τέσσερις από τις 100 ωραιότερες παραλίες παγκοσμίως σύμφωνα με τον κατάλογο που συνέταξε το CNN βασιζόμενο-όπως αναφέρει στο άρθρο του- σε εμπειρίες από αναγνώστες, συναδέλφους και φίλους που...

έχουν ταξιδέψει πολύ αλλά και σε στοιχεία που έψαξαν και ανέλυσαν οι συντάκτες του σχετικού καταλόγου. Τα Φαλάσαρνα και ο Μπάλος στην Κρήτη, το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο και οι Εγκρεμνοί στη Λευκάδα μάγεψαν το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. Πρώτη σε προτιμήσεις η παραλία Grande Anse στις Σεϋχέλλες.

Στην 24η θέση βρίσκονται οι Εγκρεμνοί. "Τα δραματικά ηλιοβασιλέματα, τα μπλε νερά και η μεγάλη αμμουδιά στη Λευκάδα καθιστούν την παραλία αυτή μια από τις πιο δημοφιλής αφότου άνοιξε ο δρόμος τη δεκαετία του '90", αναφέρει το CNN.

Το Ναυάγιο καταλαμβάνει την 32η θέση :"Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι ότι είναι φανταστική παραλία και ότι τα απομεινάρια ενός παλιού πλοίου -που θρυλείται ότι χρησιμοποιούνταν για το λαθρεμπόριο τσιγάρων- εμφανίζεται σχεδόν σα ζόμπι μέσα από την άμμο", περιγράφει στην ιστοσελίδα του το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Για το Μπάλο που βρίσκεται στην 35η θέση γράφει: Οι φωτογραφικές μηχανές είναι υποχρεωτικές -είναι μια λιμνοθάλασσα από ροζ, μπλε και τυρκουάζ χρώματα. Τον κατάλογο των 100 ωραιότερων παραλιών του κόσμου κλείνουν τα Φαλάσαρνα όπου ο συντάκτης σημειώνει ότι το καλύτερο είναι πως υπάρχει τόση πολλή άμμος που αρκεί για όλους.
πηγή:CNΝ,apospasma.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *