ροή ειδήσεων

Μέχρι και 15 υπουργούς δίνει ο Α.Σαμαράς στο ΠΑΣΟΚ του 4% για να επιβιώσει η κυβέρνηση!

Μέχρι και 15 (!) υπουργούς και υφυπουργούς θα βάλει στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ του 4% (σύμφωνα με την δημοσκόπηση της RASS) σε ένα απίστευτο πολιτικό σκάνδαλο, όπου ο Α.Σαμαράς "τα δίνει όλα" για να διασωθεί ο ίδιος και η παραπαίουσα κυβέρνησή του στο κόμμα ή εν πάση περιπτώσει σε....
ότι έχει απομείνει από το κομμα που κατέστρεψε την χώρα.

Στο οικονομικό επιτελείο δεν αναμένονται αλλαγές (το απαγορεύει η τρόικα) εκτός από πιθανές προσθήκες όπως αυτή του Φ.Σαχινίδη (το πρωτοπαλίκαρου του Γ.Παπανδρέου).

Όλα τα άλλα υπουργεία είναι ανοικτά και στην διάθεση του Ε.Βενιζέλου, ο οποίος θα διορίσει εξωκοινοβουλευτικό υπουργό για την ΕΡΤ.

Είναι πραγματικά ενυτπωσιακό ότι θα αναλάβει να δημιουργήσει τη "νέα" ΕΡΤ ο πολιτικός φορές που κατέστρεψε την παλιά και οδήγησε στο κλείσιμό της στις 11 Ιουνίου.

Η χώρα έχει μετακυλίσει στην απόλυτη πολιτική παρακμή και ακόμα και το δύσκολο 2012 πλέον θεωρείται πολιτικά ομαλή χρονιά ενώπιον της πολιτικής ανωμαλίας που βιώνουμε αυτές τις ημέρες.

Με τη μνημονιακή ΝΔ, το κάποτε πατριωτικό κόμμα των νοικοκυραίων, να στηρίζεται πλέον στο "κόμμα-ζόμπι" του ΠΑΣΟΚ για να φέρει σε πέρας ένα έργο κάτι παραπάνω από δύσκολο, με δική της, φυσικά, υπαιτιότητα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *