ροή ειδήσεων

Καταγγελία Σοκ..!!!! ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΡΙΟΣΚΥΛΩΝ ΣΕ 30ΧΡΟΝΗ.... ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ

Πολλές φορές ήμασταν αυτοί που αναδείξαμε πρώτοι τις άγριες και βάναυσες επιθέσεις των «ανθρώπων» σε αδέσποτα ζώα και τα έχουμε καταγγείλει και με υπέρμετρο ζήλο....

Τα ζώα και πόσο μάλλον τα σκυλιά είναι από τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου και εχει αποδειχθεί περίτρανα πολλές φορές..!
Σήμερα όμως έρχεται στην επιφάνεια και σε αποκλειστικότητα μας τα κρούσματα με την αντίθετη πορεία..
Καταγγελίες φτάνουν στα μηνύματά μας για πολλαπλά κρούσματα επιθέσεων αδέσποτων αγριόσκυλων, όπως φαίνεται, σε πολίτες της Σπάρτης μέσα σε κεντρικούς δρόμους. Οι απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας μιλάνε για 3 τουλάχιστον κρούσματα που έχουν νοσηλευτεί και στο Νοσοκομείο Σπάρτης με αρκετά σοβαρά τραύματα.
Το ρεπορτάζ μιλά για ένα μαύρο σωματώδες σκυλί το οποίο είναι και ο αρχηγός της αγέλης μαζί με ένα λευκό με βούλες ενώ μαζί τους φτάνουν και άλλα πιο μικρά συμπληρώνοντας μια αγέλη 6-7 σκυλιών.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες το τελευταίο περιστατικό ήταν πριν από λίγες ημέρες όταν 30χρονη γυναίκα τελειώνοντας την δουλειά της και την βάρδιά της λίγο πριν φτάσει στην είσοδο του σπιτιού της στο Νέο Κόσμο 6-7 σκυλιά της έκαναν άγρια επίθεση με αποτέλεσμα να της πλήξουν σοβαρότατα τραύματα σε όλο της το σώμα και κυρίως στα πόδια.
Η νεαρή κάλεσε απεγνωσμένα βοήθεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Σπάρτης. Εκεί της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και χρειάστηκαν πολλαπλά ράμματα για να επουλωθούν εν μέρει οι πληγές.
Όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες σε αποκλειστικότητα του report24 τα τραύματα είναι σοβαρότατα με βαθιές πληγές και σε μερικά από αυτά ίσως χρειαστούν και πλαστική επέμβαση.
Η 30χρονη βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στον σπίτι της όπου και αναρρώνει και δεν μπορεί να πιστέψει με τίποτα πως στην πόρτα του σπιτιού της θα μπορούσε να είχε αφήσει και την τελευταία της πνοή...!!!
Οι συγγενείς της 30χρονης προχώρησαν όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις σε μηνύσεις ενώ πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας τα συγκεκριμένα σκυλιά έχουν επιτεθεί ακόμα και σε έναν ηλικιωμένο με σοβαρότατο τραυματισμό στο χέρι (μπράτσο) ενω έχουν επιτεθεί και σε μια ακόμα γυναίκα η οποία επέβαινε σε μηχανάκι με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να τρακάρει ενώ μετά το άνοιγμα του κοινού μυστικού στο φώς έρχονται να καταγγελθούν και άλλες επιθέσεις.
Ήδη είναι ενήμερες όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Σπάρτης όπως και οι φιλοζωικοί σύλλογοι αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα οι όποιες ενέργειες δεν έχουν λύσει το πρόβλημα.
Δεν θα μπορέσουμε σε καμία περίπτωση να πιστέψουμε το γεγονός πως δεν θα υπάρχει μετά και από αυτό το άρθρο καμία αντιμετώπιση του θέματος καθώς είναι άκρως σοβαρό και επικίνδυνο.
Φανταστείτε τα εν λόγω σκυλιά να επιτεθούν σε ένα μικρό παιδί την ζημιά που θα του προκαλέσουν αφού έκαναν τόσο μεγάλη σε μια 30χρονη. Ίσως και να του αφαιρέσουν την ζωή..!!!
Θα περιμένουν σε αυτή την πόλη να θρηνήσουμε πρώτα θύματα και μετά να γίνει κάτι...;
Οι αρμόδιοι φορείς θα πρέπει άμεσα να επέμβουν και να μαζέψουν την συγκεκριμένη αγέλη γιατί την επόμενη φορά που θα υπάρξει επίθεση θα είναι πλέον πολύ πιο σοβαρό το θέμα και η ευθύνη θα βαραίνει όλους.
Τέλος μην ακούσουμε πως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ θα κάνει κακό στην πόλη και τον Τουρισμό της γιατί θα φανεί ως μια πολύ φθηνή Δικαιολογία. Φανταστείτε το κακό που θα προκύψει αν τα σκυλιά αυτά.. και μιλάμε για τα συγκεκριμένα και όχι όλα τα αδέσποτα, να επιτεθούν άγρια σε ένα μικρό παιδάκι, σε έναν συμπολίτη που δεν θα μπορεί να αντισταθεί ή ακόμα και σε κάποιον Τουρίστα και επέλθει και θάνατος.
Θα επανέλθουμε στο θέμα και ελπίζουμε άμεσα να λυθεί για το καλό όλων..
Αναδεικνύουμε το θέμα μετά τις καταγγελίες και ελπίζουμε να είναι το τελευταίο θύμα η 30χρονη..!!
Δείτε τα τραύματα στην 30χρονη... Στην δεξιά φωτογραφία είναι τα πόδια της με τις βαθιές πληγές σε πολλά σημεία και η αριστερή ένα από τα τραύματα μετά τα πολλαπλά ράμματα..!
Πηγή: report24


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/6/13 08:24

    Sti xwra pou oute o bogias den kanei kala ti douleia tou prepei o kosmos na parei tin katastasi sta xeria tou. Yparxoun me8odoi eu8anasias pou den vasanizoun ta zwa, einai kanonikes folles alla den skotwnoun me to gnwsto sadistiko kai vasanistiko tropo pou den armozei se politismenous an8rwpous. Auta ta sygxrona farmaka einai eukolo na vre8oun stin agora kai einai poly apotelesmatika. se liges mono imeres de 8a meinei adespoto oute gia deigma. Oute skylos oute gata.
    Kai min petaxtei kanenas mlks kai pei na ta steiloume stin Korea kai to Vietnam pou ta trwne, dioti an exei aftos lefta gia petama, emas isa-isa pou mas ftanoun gia tis folles.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/13 10:07

      αρα ομορφα ωραια και "πολιτισμενα" παρε και εσυ τη δοση σου ,για να απαλλαγουμε και εμεις απο κατι χειροτερο απο ζωο.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/6/13 04:10

      as elpizoume na se steirwsane gia na min fereis kai alla terata san esena paliopatsavoura.kai tis foles na tis valeis ekei pou kaneis allos den sto xwnei kai exeis kapsei ta egkefalika sou kuttara..politismeno gidi..@8:24

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/6/13 10:04

    θέλετε να μας πείτε το ονοματεπώνυμό σας, μια που προτείνετε στην ουσία να πέσουν φόλες.? ξέρετε μπορεί να θεωρηθείτε ύποπτος για τέτοιες ενέργειες μετά τα σχόλιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/13 20:58

      An endiafereste sovara gia tis anwdynes foles isws asxoli8w mazi sas. An omws eiste zwofilos pou ka8imerina trwei 2 kila kreas tote xasate.

      Διαγραφή
  3. Κύριε-κυρία ''Ανώνυμος13/6/13 - 8:24 π.μ.'' υπάνθρωπο δίποδο, μην τολμήσεις να αποκαλύψεις το όνομά σου, γιατί βάση νόμου (4039/2012) αντιμετωπίζεις το λιγότερο 1 χρόνο φυλάκιση και 5000 ευρώ πρόστιμο. Και με τα νέα μέτρα ξέρεις τι γίνεται με την εφορία αν χροστάς πάνω από 5.000 ευρώ και δεν τα έχεις ε;; Ούτε το κεραμίδι στο κεφάλι σου δεν σώνεται!

    Και μετά λέμε για μνημόνια, μισθούς και ανοησίες. Τέτοια μυαλά σαν τα δικά σου έφτασαν εδώ τη χώρα και πρέπει απλά να εκλείψουν. Κάνε μας την χάρη λοιπόν εσύ και όλη η συνομοταξία σου να ψοφήσετε μια ώρα αρχύτερα ή ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/13 21:00

      Ma den zw sti xwra sou, an den to exei katalavei zw stin Ellada kai oxi stin Alvania. Kai epeidi anarwti8ikes, nai, eimai kyria.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος13/6/13 14:54

    ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΣΚΑΤΟ.ΕΔΩ ΣΚΑΤΟ ΕΚΕΙ ΣΚΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/6/13 14:56

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ .ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΑΣ ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΕΖΗ Ο ΣΚΗΛΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/13 17:04

      σχολείο που πήγες?άσε το κομπιούτερ και άνοιξε κανένα βιβλίο να μάθεις ορθογραφία

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος13/6/13 20:43

    Ωραία πετάμε φόλες και φεύγουν όλα τα αδέσποτα μονομιάς.. και;; ΚΑΙ ρε ζώο;;; Το πρόβλημα λύθηκε γαμώ το μυαλό σου γαμώ;; ΟΧΙ Μπετόβλακα , δεν λύθηκε το πρόβλημα για δύο και μόνο λόγους!!!!! 1ον γιατί το δίποδο τέρας που αμόλησε σκύλο-φονιά στο δρόμο παραμένει ελεύθερος, με δικαίωμα ψήφου και δικαίωμα αναπαραγωγής! Στατιστικά αυτός και τα παιδιά του θα επαναλάβουν την ίδια ηλιθιότητα και άρα το πρόβλημα διαιωνίζεται, δεν λύνεται!!!

    2ον Ηλίθιε μπαστουνόβλαχε δεν έχουμε κράτος. Δεν υπάρχουν μηχανισμοί που να μπορούν αποτελεσματικά να καταπολεμήσουν κρούσματα αδέσποτων ζώων. . Λόγω των παραπάνω τεράτων τα αδέσποτα θα ξαναεμφανιστούν και θα πρέπει ΕΣΥ ξερνάντερο τυροχρλεμπέ να πληρώσεις ξανά για φόλες να καλύπτεις τη σκατίλα που αφήνουν οι παραπάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/13 21:03

      Edw re megale exeis esy dikaiwma psifou kai anaparagwgis kai 8eleis na anhsyxisoume gia tous allous? Eisai o megalyteros vlakas tou kosmou, ean kaneis paidia 8a ginoun to idio vlakes me esena kai paei legontas. Pigaine loipon na mazepseis ta skata pou afinoun stis portes mas ta agapimena sou katoikidia kai meta na mas kaneis ton eksypno. Vlaka e vlaka.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος13/6/13 21:22

    re papara-gia na milisw sto epipedo sou- mas ta exeis priksei me ta skata.ta dika sou skata pou pane?ta trws?ante paliomalaka pou kaneis kai to ksypnio,vourlo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/6/13 21:49

    gialaki spasmeno mesa se kimadaki kani mia hara doulia !!!ke oute skilos oute zimia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/6/13 23:02

    Anwnyme 21:49 eisai varvaros kai apolitistos kai 8a eprepe na se xwsoun sti fylaki. Den exeis kanena dikaiwma na vasanizeis ta zwa kai to gyali mesa sto kreas einai sadistikos kai varvaros tropos 8anatwsis. Ean 8eleis na legesai politismenos an8rwpos kai den eisai alvanos, tote na protimiseis kapoia apo tis sygxrones me8odous eu8anasias poi einai anwdynes kai den vasanizoun ta zwa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/6/13 23:03

    Anwnyme 21:22 An den imoun kyria 8a epefta sti epipedo sou, alla protimw na se agnoisw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/6/13 07:12

    opois theli mpori na mas kani ti hari na mazepsi ta adespona stin avli tou gia na ehi ke epipedo, politismo ke na ine filozoos..................
    Ego ekatsa sto krevati ena mina otan me erikse kato apo to mihanaki enas adespotos skilos..............
    Ke gia na telionoume opios kseri gramata na diavasi tis ekthesis tis troheas giati ARKETES zoes hanonte kathe hrono stous dromous apo tous koloskilous.
    a ke kati akoma. Mazepste esis pou ehete to epipedo ke iste super atoma tous tris mpastardous pou ine stis kato petres (teleftea strofipros Rodo) giati irthe i ora na to fane to koufetaki tous ke meta the mazevete sapia ptomata. SAS EFHARISTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/6/13 09:16

    anoito kathiki den skeftikes ta sxolia pou tha labeis parakatw? poios perimenes na sou pei na ta steiloume stin korea!!! to oti esy exeis san lisi tis nees foles opws les, den simainei oti oloi einai ktini san esena! exw xasei skyli mou apo fola! elpizw kai sena apo fola na se xasoun oi dikoi sou zwon! alla ti lew! ta zwa exoun aisthimata! kati pou esy den exeis paliomalaka!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/13 09:43

      Ean nomizeis oti eisai magas me to na milas etsi se mia politismeni kyria kai malista anwnyma tote geliesai. Aporw ti kaneis akoma edw otan oloi oi dikoi sou einai sto Gay Pride h exoun gyrisei sthn Alvania. Ekei na deis poso agapane ta koproskyla, idiws ta dipoda san esena.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος14/6/13 10:37

    Afta kirie na ta pte sto pedaki tis kopelas pou skotothike prin apo 3 mines sta fanaria tis ialissou otan htiptise enan adespoto skilo me to mihanaki tis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος14/6/13 19:10

    malista enas kakos xamos gia ta adespota etsi? einai kaka kai katourane kai ormane kai ola ta kaka tou kosmou etsi? loipon kat arxhn opoios thelei na ta thanatosei gynaika- antras einai aparadektos mhn pw tipota allo...pame twra.... xexasate oti prin ta adespota ginoun adespota eixan spiti? kai kapoio dipodo zwo ta afhse epidh o monos logos pou ta phre einai epeidh otan htan mikra htan xaritwmena h ths modas h hthele na exei parea kapoio allo zwo dipodo pou megalwse kai telika apla ta ediwxe... kaneis den skeftike oti emeis exoume myalo(leme twra) kai mporoume na skeftoume tis synepeies afhnontas kapoio skylaki gtaki ktlp exw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/6/13 03:56

    αν ετσι ειναι οι κυριες οι καραπουτ@@@@ες πως ειναι?αντε βρες κανενα αντρα μωρη βλαχαρα που θες να σου μιλανε και καλυτερα @9:43

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *