ροή ειδήσεων

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ;;; AMA ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!!

Ο Όσιος Μνημόνιος ήταν Χριστιανός ιερωμένος, Άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ο οποίος έζησε τον 4ο αιώνα....
Η μνήμη του εορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Ιουνίου. Υπήρξε…επίσκοπος Αμαθούντος Κύπρου και χειροτόνησε διάκονο τον Όσιο Τύχωνα (η μνήμη του εορτάζεται, επίσης, στις 16 Ιουνίου), ο οποίος τον διαδέχθηκε στην Επισκοπή Αμαθούντος (σήμερα υπάγεται εκκλησιαστικά στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού).
Αυτές οι ελάχιστες πληροφορίες είναι μονάχα γνωστές για τη ζωή του Αγίου, αναφορά για τον οποίο γίνεται στον βίο του Τύχωνα.
Μία τραγελαφική σύμπτωση είναι ότι στις 16 Ιουνίου έχει γενέθλια ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου (γεννήθηκε το 1952), ο πολιτικός που βρίσκεται πίσω από την υπογραφή του πρώτου μνημονίου της χώρας μας με την Τρόικα το 2010.
πηγή: defencenet


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/6/13 16:41

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΑΓΙΟ" ΤΥΧΩΝ.

    Ο Τύχων αυτός ο φανατικός Ανθέλληνας(αργότερα οι χριστιανοί τον έκαναν ...άγιο) απομάκρυνε με την βια τους Έλληνες από την Εθνική τους θρησκεία!!Στον ναό της θεάς Αρτέμιδας στην Αμαθούντα της Κύπρου υπήρχε η ιέρεια της Άρτεμης (βλέπετε οι πρόγονοί μας τιμούσαν την γυναίκα) με το όνομα Μυριαναθουσαν που σύμφωνα με τον χριστιανικό μύθο εξύβρισε τον Τύχων!!Τότε αυτός με την "δύναμη του Ιησού" πήρε ένα μαστίγιο και την έσπασε στον ξύλο και αυτή αυτόματα έγινε ...χριστιανή με το όνομα Ευήθεια!!Το τόσο διαφωτιστικό αυτό κείμενο το παραθέτω για να καταλάβετε το μίσος των χριστιανών για τους Έλληνες και την χριστιανική απάτη!!Αυτόν το ανθέλληνα και παρανοϊκό γιορτάζουν σήμερα οι χριστιανοί!!Την εποχή εκείνη όποιος κατέστρεφε περισσότερα έργα τέχνης των προγόνων μας και όποιος σκότωνε περισσότερους Εθνικούς τον κάνανε .."Άγιο" ,ένας από αυτούς ήταν και ο ανθέλληνας Τύχων!!
    Ο άγιος Τύχων καταγόταν από την αρχαία πόλη της Κύπρου Αμαθούντα και έζησε τον 4ο αιώνα μ. Χ.Όπως βλέπετε Ιουδαιοχριστιανοί ακόμα και τον 4ο αιώνα υπήρχαν Έλληνες που πίστευαν στην Εθνική τους Θρησκεία!!
    Το να ήσουν Έλλην τους πρώτους δώδεκα αιώνες του χριστιανισμού ήταν σαν να ήσουν Μανιχαιστης τον μεσαίωνα 'η κομμουνιστής σ' ένα φασιστικό κράτος!!Απέναντι σε ποιον κίνδυνο όρθωσε ο χριστιανισμός το φράγμα του σκοταδισμού,αν όχι στο Ελληνικό πνεύμα??Και τι άλλο είναι ο χριστιανισμός, παρα ο ιουδαϊσμός που βρίσκει την ευκαιρία να υλοποιήσει την θανάσιμη εμπάθεια του και να διασφαλιστεί από τον κίνδυνο που αποτελεί πάντα γι'αυτόν η Ελληνική παιδεία ,επιβάλλοντας την αστυνομοκρατία του πνεύματος!!Ήταν μια αμαρτία μια προσβολή της ίδιας της ζωής ,της χριστιανικής φυσικά όχι μόνο να είσαι Έλλην αλλά και το να θυμάσαι τις προγονικές σου ρίζες!!!Κατά την βάπτιση στο απεταξασο τον σατανά που δεν είναι άλλος κατά του χριστιανούς ο Έλληνας "ειδωλολάτρης"πρέπει ο βαπτιζόμενος Έλληνας ν'απαντήσει έξι φορές απεταξαμην!!Μια ακόμη μαρτυρία τέλος είναι του Κοσμά του Αιτωλού που λέει επί λέξη ,αδελφοί μου έμαθα πως με την χάριν του κυρίου μας Ιησού Χριστού και θεού δεν είσθε Έλληνες ,δεν είσθε ασεβείς αιρετικοί,άθεοι,αλλά είσθε ορθόδοξοι ....χριστιανοί!!Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/6/13 17:30

      Ωραία και ο Παπαφλεσας , και οι άλλοι αγωνιστές της Ελληνικής επανάστασης ήταν ανθέλληνες δηλαδή ε;
      Τι άλλο θα ακούσουμε.

      ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/6/13 00:58

    ΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΜΙΣΟΣ-ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ή ΒΛΑΞ Ή ΒΑΡΒΑΡΟΣ Ή ΕΦΙΑΛΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *