ροή ειδήσεων

Ανεξέλεγκτη η δράση των «κραχτών» στη Ρόδο

Τριτοκοσμικές εικόνες αντικρίζουν οι τουρίστες
Τι και αν επιβλήθηκαν πρόστιμα, τι και αν έγιναν συλλήψεις και καθημερινοί έλεγχοι, η κατάσταση παραμένει η ίδια και η δράση των «κραχτών» είναι ανεξέλεγκτη....Τριτοκοσμικές εικόνες αντικρίζουν οι τουρίστες στο νησί της Ρόδου, με τους «κράχτες» να δρουν ανεξέλεγκτα ακόμα και μετά το πρόσφατο περιστατικό ξυλόδρομου που σημειώθηκε μπροστά στα μάτια των τουριστών.

Και ενώ το τριήμερο του Άγιου Πνεύματος, το νησί της Ρόδου ετοιμάζεται να υποδεχτεί 150 περίπου πτήσεις τσάρτερ, σημειώνοντας ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό στις αφίξεις έως τώρα τα προβλήματα στο νησί συνεχίζονται.

Μπορεί η εικόνα του νησιού στα διεθνή ΜΜΕ να μην έχει απασχολήσει με αρνητικά δημοσιεύματα δείχνοντας πως οι προσπάθειες της χώρας για θετικό προφίλ έπιασαν τόπο, οι τουρίστες όμως που επισκέπτονται την Ρόδο αντικρίζουν μια τριτοκοσμική εικόνα

Τι και αν επιβλήθηκαν πρόστιμα, τι και αν έγιναν συλλήψεις και καθημερινοί έλεγχοι, η κατάσταση παραμένει η ίδια και η δράση των «κραχτών» είναι ανεξέλεγκτη. Ακόμη τα πρόσφατα περιστατικά ξυλοδαρμού μεταξύ του προσωπικού των καταστημάτων που σημειώθηκαν στην πόλη της Ρόδου, επιβεβαιώνουν ότι η κατάσταση όχι μόνο δεν έχει μετριαστεί αλλά γίνεται χειρότερη μέρα με τη μέρα.

Πρόκειται για μια κατάσταση η οποία μας εκθέτει στα μάτια των τουριστών και δυστυχώς, όλες οι προσπάθειες για να βελτιωθούν αυτές οι συνθήκες δείχνουν να μην βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. 
protothema


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/6/13 12:42

    Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι κράχτες.. Είναι η ολιστική αντιμετώπιση των τουριστών στο νησί μας. Στην Μάλτα, στην αντίστοιχη δικιά μας παλιά πόλη, ντρέπεσε να μπείς και αισθάνεσε τυχερός που βρήκες μία θέση σε ένα εστιατόριο.. Εκέι θα σε αντιμετωπίσουν με σεβασμό και με απόλυτο επαγγελματισμο. Όχι με τρόπο ούγκα μπούγκα !Ελα μαι φρεντ φρεσ λοκαλ φουντ !χομ μαιντ ! Ας σοβαρευτούμε λίγο. Πρέπει πρώτα να καταλάβουμε τι "πουλάμε" αλλά και να το κάνουμε με σεβασμό προς τον τόπο μας αλλά και προς στους επισκέπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/13 12:52

    εδώ στη Λίνδο να δείτε τι γίνετε ρεζίλη καθε μέρα με τους πορτοκαλοχυμούς με τους κράχτες να τραβάνε τον κόσμο ολοι κάνουνε ησυχία δεν μιλάη κανένας η Αστυνομία παντελώς απούσα ο πρόεδρος ο πρώτεργάτης του κραξήματος ντροπή ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/6/13 15:37

    ελατε και στην κατταβια να δειτε ρεζιλικι.ντρεπεσαι να πας πλατεια! Που ειναι οι αρμοδιοι. Υστερα θελουμε τουριστες.Το θεμα της παρανομης ανασφαλιστης εργασιας δεν συγκινει τους αρμοδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *