ροή ειδήσεων

Ρόδος: Με το πρώτο χτύπημα (ΑΞΙΟΣ) στην πλάτη του γαμπρού διέκοψε ο παπάς το μυστήριο και αποχώρησε!

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε πριν λίγες ώρες στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού στη Ρόδο.
Σύμφωνα με καταγγελίες καλεσμένων....
στο if media την στιγμή ενός μυστηρίου και ενώ ξεκίνησε ο χορός του Ησαΐα ο παπάς άφησε κάτω το Ευαγγέλιο και αποχώρησε. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες ο παπάς είπε ότι εδώ δεν είναι ρινγκ αλλά εκκλησία.

Τελικά και αφού επικράτησε για 5 λεπτά περίπου πανδαιμόνιο ο γάμος συνεχίστηκε από άλλο παπά (τον Ιωάννη Χαλκιά) αλλά χωρίς ποτέ να τελειώσει ο χορός του Ησαΐα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την άλλη πλευρά αυτή της εκκλησίας και συγκεκριμένα ενός ψάλτη ο παπάς τσαντίστηκε διότι το χτύπημα στη πλάτη του γαμπρού ήταν τόσο δυνατό που έπεσαν τα στέφανα από τα κεφάλια των νεόνυμφων.
ifmedia.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/6/13 04:44

    Σε άλλο σάιτ καλεσμένος λέει οτι χτύπησαν και τον παπά τον ίδιο πολύ δυνατά και ΓΙΑΥΤΟ έφυγε. Μάλιστα δηλώνει ο κλεισμένος πως καλά έκανε ο παπας........κάποιες φορές πραγματικά ξεφεύγει αυτό το έθιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/6/13 06:24

    Εξαρτάται από το αν ο παπας ήταν της πιστης η τις μπίζνας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/6/13 07:59

    Έχει δίκιο ο παππάς, δεν είναι Ρίγκ, Μπουρδέλο είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/6/13 08:45

      αν εισαι αθεος δεν εχεις κανενα δικαιωμα να κριτικαρεις παλιοτουρκαλα.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/6/13 08:31

    Όποιος θέλει να κάνει γάμο μόνο και μόνο για το τυπικό τις διαδικασίας ας παντρεύεται πολιτικά. Ο γάμος στην εκκλησιάς μας είναι μυστήριο και πρέπει να υπάρχει ο ανάλογος σεβασμός. Κανέναν δεν υποχρέωσαν να παντρευτεί θρησκευτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/6/13 08:56

    Υπάρχει και κάτι άλλο που λέγεται όμως παράδοση και αυτή είναι άμμεσα συσχετισμένη και με την εκκλησία μας. Τώρα αν χτύπησαν τον κουμπάρο και τον γαμπρό ο παπάς δεν έχει καμία θέση και αν του αρέσει. Αν χτύπησαν τον ίδιο τον παπά τότε εκεί αλλάζει το θέμα. Απλά δεν ξέρω αν έπρεπε να φύγει. Στην τελική το ζευγάρι τι φταίει. Επίσης αν κάποιος είναι και λίγο προληπτικός θα το δει σαν κακό οιωνό για το ζευγάρει και πάει λέγοντας. Εύχομαι να ζήσουν τα παιδιά και το μόνο περιστατικό να είναι εκείνο στην εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/6/13 12:14

    κατά την γνώμη μου ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανε ο παπάς...επιτέλους πρέπει να μάθουμε όλοι μας ότι στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ δεν μας πηγαίνει κανένας με το ζόρι και κατά συνέπεια ασφαλώς και θα πρέπει πηγαίνοντας εκεί να σεβόμαστε πάνω από όλα τον θρησκευτικό μας χώρο... (έχετε δει αλήθεια τους ορθοδόξους τουρίστες επισκέπτες με τι ευλάβεια εισέρχονται στους ναούς μας για να προσκυνήσουν?) είναι καιρός επίσης να προσέξουν λίγο και μερικές κυρίες την εμφάνιση τους (όσα χρήματα κι αν έχουν) καθώς προσέρχονται στις εκκλησίες....εκτός κι αν τις μπερδεύουν με τις παραλίες................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/6/13 13:30

      εδώ κάθονται σταυροπόδι συζητάνε στο κινητό και μασάνε τσίχλες ( σε λίγο θα ανάβουν και τσιγάρο )για ποιό σεβασμό μιλάνε. Μπήτε σε τζαμί και δείτε σεβασμό.Το μυστήριο του γάμου είναι "ΜΕΓΑ" ας σοβαρευτούμε τελικά σαν κοινωνία .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/6/13 13:43

      Και για να κανω και τον συνηγορο του διαβολου απο την μια μας πειραζει το εθιμο και απο την αλλη δεχομαστε να παντρευονται οι πουσταρες μεταξυ τους.Μυστηριο μετα σου λεει ο αλλος.Ω τεμπορα,ω μορες.Γι αυτο θα μας καψει ο Θεος.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος30/6/13 13:43

    υπαρχουν κανονες της εκκλησιας αλλα υπαρχουν και εθιμα. εμεις στην ροδο εχουμε το παραπανω εθιμο. ε και τι εγινε? ειμαστε λιγοτερο θρησκευομενοι η δειχνουμε ασεβεια στην εκκλησια?? ο καθε παπας η τραγοπαπας εφοσων μας τα παιρνει και μερικες φορες χοντρα μαλιστα να κανει τουμπεκι και να την πιει... απορω πως τον αφησαν και εφυγε χωρις την βοηθεια της αστυνομιας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/6/13 17:17

      ντροπή σου ηλίθιε παλιό χωριάτη που έμαθες εκ γενετής να λειτουργείς με την μίζα και με την κουτοπονηριά και ο παπάς δεν είναι για τα κέφια σου βλαξ αλλά για την τέλεση και την λειτουργία του εκάστοτε ναού.

      Διαγραφή
  8. ο καθένας με την τρέλα του......εθιμα σου λέει ο αλλος!!!!!! αυριο θα επικρατησει το εθυμο στο νοσηρό μυαλό μιας μειοψηφικής χωριαταρίας, να ξεβρακώνουν τον γαμβρό μέσα στο ναό, πρέπει να το ανεχτούμε ως εθιμο? κακώς που το συνέχισε και ο δευτερος παπάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα έθιμα πρέπει να τα διατηρήσουμε όπως κι αν έχουν.Ο χορός του Ησα ΐα είναι χορός στον οποίο εδώ στα νησιά μας έχει καθιερωθεί οι καλεσμένοι και οι φίλοι του ζευγαριού να χτυπάνε στην πλάτη τους κουμπάρους και τον γαμπρό,πάντα φιλικά.
    Ο ένας εκ των δύο Παπάδων της ορθόδοξης εκκλησίας του Ευγγελισμού της Ρόδου ήταν λίγο <>.
    Ντροπή για την αποχώρηση του, δέν έχει κανένα δίκιο και πουθενά δέν φεύγει παπάς στο μυστήριο.Αλλά έχει γίνει και οι εκκλησία μας όπως το ποδόσφαιρο τελικά,έχουν συνεννοηθεί οι παπάδες μόλις συμβαίνει αυτό,φεύγει ο ένας και συνεχίζει ο άλλος.Σε λίγο θα μας βάζουνε να αφήνουμε έξω απο την εκκλησία τα παπούτσια μας για να μήν την λερώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/6/13 17:27

      όταν ποτέ σου κάνεις τον κόπο και πάρεις μια σκούπα και σκουπίσεις μια εκκλησιά τότε ξεκίνα και την κοσμοθεωρία σου ανίδεε, που ξέρεις και από έθιμα. το χτύπημα στην πλάτη δεν είναι ντόπιο έθιμο αλλά πειρατικό έθιμο.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος30/6/13 16:36

    εσύ φίλε τελικά είσαι πολύ μοντέρνος...κρίμα γιατί χάνεσαι άδικα εδώ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναί έχεις απόλυτο δίκιο μιλάς εσύ που σκουπίζεις κάθε Κυριακή στις εκκλησίες και σε όλα τα παρεκλήσια.Παραδοσιακέ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναί έχεις απόλυτο δίκιο μιλάς εσύ που σκουπίζεις κάθε Κυριακή στις εκκλησίες και σε όλα τα παρεκλήσια.Παραδοσιακέ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *