ροή ειδήσεων

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους απανταχού κυβερνώντες αυτής της έρημης χώρας, που με τόσο μόχθο και ιδρώτα κατάφεραν να φέρουν την Ελλάδα στην κορυφή της διαφθοράς στην ΕΕ και να την υποβαθμίσουν... με τις κάθε είδους αποφάσεις τους από ανεπτυγμένη σε αναπτυσσόμενη οικονομία σύμφωνα με την MSCI. Όπως δε σχολιάζει και η Wall Street Journal, είναι η πρώτη φορά που η MSCI υποβαθμίζει μια χώρα από «ανεπτυγμένη» σε «αναπτυσσόμενη» από το 1987 που δημιούργησε τον κατάλογο των χωρών. Και εδώ πάλι τα αρνητικά πρωτιά η Ελλάδα χάριν σε εσάς «σωτήρες» της Ελλάδας που για να κλείσετε τάχαμου τις μαύρες τρύπες, τα σκάνδαλα και τις ιερές αγελάδες που εσείς επιμελώς και ανελλιπώς επί τόσα χρόνια «θρέφατε» για να βολεύετε γιούς ημετέρων, κατεβάσατε τους διακόπτες της εθνικής ραδιοτηλεόρασης, αντί να κατεβάσετε τους διακόπτες 100-200 βουλευτών του κοινοβουλίου που τους χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος για να τον «ξεπουλήσουν» στην κυριολεξία σε ξένους δανειστές. Εμένα προσωπικά αξιότιμε Πρωθυπουργέ κύριε Σαμαρά δεν μου κάνει πλέον καμία εντύπωση η σημερινή κατρακύλα της χώρας. Αυτό φάνηκε με την στάση σας τότε με το ρίξιμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη και το άνοιγμα των συνόρων στους πάσης φύσεως εγκληματίες της Αλβανίας, για να δικαιωθεί ο Πλούταρχος χιλιάδες χρόνια πριν με το λεχθέν του…. 
  «Να θεωρείς άτιμους αυτούς που πετούν την ασπίδα τους παρά την περικεφαλαία και τον θώρακα τους, διότι τα τελευταία προστατεύουν το ίδιο του το σώμα, ενώ την ασπίδα την κρατούν για να υπερασπιστούν την από κοινού παράταξη»…..
 και εσείς την πετάξατε την ασπίδα κύριε Σαμαρά.
Τελικά πρέπει να έχουν δίκιο αυτοί που ισχυρίζονται πως μας «ψεκάζουν» γιατί δεν μπορεί να είμαστε τόσο βλάκες και να επανεκλέγουμε κάθε φορά τα ίδια πρόσωπα που κατέστρεψαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν την Ελλάδα!!!
Ορφανίδης Δημήτριος


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *