ροή ειδήσεων

Ο Παπούλιας καλωσορίζει λαθρομετανάστες την ώρα που η ελληνική νεολαία ξενιτεύεται

Με έναν προκλητικό τρόπο για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της πατρίδα μας η Πολιτεία έδειξε για ακόμη μια φορά την εμμονή της για τους «κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες»....

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Παπούλιας δέχθηκε ομάδα παιδιών (;) από τη Συρία, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ακτή Ελεφαντοστού, Σουδάν και άλλες χώρες που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Υποδοχής της Μ.Κ.Ο. "Αποστολή".

«Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας υπήρξαμε ξένοι σε άλλες χώρες. Και εσείς παιδιά, είστε από άλλες πατρίδες, από άλλες χώρες, αλλάεκείνο που θα επιδιώξουμε είναι να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας» είπε στα παιδιά ο κ. Παπούλιας. Το πώς ο Παπούλιας θα κάνει τα «παιδιά» να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους είναι ένα μεγάλο θέμα, όπως ο νεαρός αντάρτης από το Σουδάν. Μην ξεχνάτε ότι ήταν και αυτός αντάρτης σύμφωνα την επική δήλωσή του: «15 χρονών ήμουν αντάρτης και πολεμούσα το ναζισμό και τους γερμανούς»την οποία έκανε τον Οκτώβριο του 2011 στην Θεσσαλονίκη την στιγμή που εκατοντάδες διαδηλωτές τον αποδοκίμαζαν έντονα! Πάντως το wikipedia γράφει ότι ο Παπούλιας γεννήθηκε το 1929 και το 1941ήταν 12 ετών... Τώρα αν ήταν αντάρτης στα 12 του χρόνια, είναι άλλο θέμα.



Την ίδια στιγμή που οι Έλληνες ξαναπαίρνουν τους δρόμους της ξενιτειάς αναζητώντας επαγγελματική διέξοδο η πολιτεία κάνει φιέστες και καλωσορίζει όλο και περισσότερους αλλοδαπούς.

Μπορεί το εφιαλτικό σκηνικό της ύφεσης, της ανεργίας, τα χιλιάδες λουκέτα σε μικρές, μεσαίες, μεγάλες επιχειρήσεις και καταστήματα, τα νοικοκυριά χωρίς ένα ευρώ εισόδημα και τη γιγάντωση των φαινομένων φτώχειας και ανέχειας να σπρώχνει όλο και περισσότερους Έλληνες στο εξωτερικό σε αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης ή απλά της επιβίωσής τους… όμως όλα αυτά δεν έχουν καμία αξία και σημασία για τους κυβερνώντες μπροστά στην ανεκτίμητη συγκίνηση που νιώθουν όταν περιθάλπουν έναν λαθρομετανάστη.

Υ.Γ. Καλό θα είναι ο Παπούλιας να πάει με τα «παιδιά» και για κανένα μπάνιο...


ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/6/13 11:32

    Δεν τραβάς τα @ρχίδι@ σου λέω γω! Καλά έκανε και τους δέχτηκε, αφού τους δέχτηκε το κράτος! Εξάλλου τι φταίνε τα παιδιά για τις μ@αλακίες των μεγάλων;

    Αλλά ξέχασα, εσένα και τους ομοίους σου, είτε παιδί, είτε μεγάλος, είτε αθώος, είτε ένοχος, είτε μαύρος είτε άσπρος, είτε stright, είτε gay, αν δεν είναι άντρακλας ελληναράς εθνικόφρων και ελληνόψυχος, είναι απλά ένας κουβάς σκ@ατά! Δυστυχώς υπάρχετε και τέτοιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/6/13 16:36

    11:32 η Ελλάδα είναι το σπίτι των ελληνων εσύ γιατί δεν παίρνεις κάποιο από αυτά τα κακομοίρα παιδάκια στο σπίτι σου; γιατί ξέρεις ότι όταν θα μεγαλώσουν θα κάνουν αυτά που κάνουν χρόνια τώρα οι γονείς τους στο δικό τους σπίτι .Επομένως για να μιλάς έτσι η Ελλάδα δεν είναι δικο σου σπίτι γιαυτό δεν σε νιαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/13 18:32

      Κλασική απάντηση χωρίς κανένα επιχείρημα! Η απάντηση σε αυτό: Το σπίτι μου είναι δικό μου και μένει η οικογένειά μου.-

      Αλλά αν γνώριζα κάποιον που μου γέμιζε το μάτι, δε θα είχα πρόβλημα να τον φιλοξενήσω. Κατάλαβες τι έγραψα; Αν μου γέμιζε το μάτι, αν μου έκανε κλικ, αν τον εμπιστευόμουν κλπ. Αλλά πού να καταλάβει κάποιος που βάζει ταμπελίτσες "έλληνας=καλός" "ξένος=κακός"...

      Όσο για την Ελλάδα είναι σπίτι όσων μένουν εδώ κ τη νιώθουν σπίτι τους. Εκτός αν μοιράζεις πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης με δώρο μερίδιο από τοιν τίτλο ιδιοκτησίας της Ελλάδας! Ουστ ρε σκυλιά!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/6/13 16:39

    από έναν τέτοιο πρόεδρο τι άλλο να περιμένεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/6/13 18:38

    Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
    Καμμένος: Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι
    Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
    «Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει»
    Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά. Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    Όσον αφορά τη δήλωση της κα Γιαταγάνα, περί θανατικής ποινής, ανέφερε πως ήταν μία ακραία έκφραση και υποδήλωνε την ατιμωρησία στο ελληνικό κράτος.

    ΣΧΟΛΙΟ: Κι ύστερα περιμένεις καλοσύνη και ..επανάσταση, από ένα λαό που ΔΕΝ(;) συγκινείται με τίποτε.
    Πέντε παιδιά έχει ο πρώην γαμπρός της ΦΑΓΕ και ιδιοκτήτης κατά 50% της Α.Ε ΚΑΜΜΕΝΟΣ- DAIHATSU και Λοιπές εισαγωγές, και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν πρότεινε να ανοίξουμε ένα τραπεζικό λογαριασμό , μία τράπεζα κρέατος, ένα ψυγείο για ΣΟΥΣΙ και λοιπά ορεκτικά.
    Ντροπή σου αχάριστε λαέ. Τον άνθρωπο που ..συνέλαβε τον Ανδρέα Παπανδρέου να ‘’συνουσιάζεται’’ γυμνός στην οδό Πανεπιστημίου με την ..17 Νοέμβρη, και απάλλαξε την Ελλάδα από την τρομοκρατία, και δεν τον βοήθησες μια και υποφέρει με ΠΕΝΤΕ παιδιά, να τον ενημερώσει ότι υπάρχουν και ΔΩΡΕΑΝ προφυλακτικά;
    Τώρα τι θα κάνουν τα παιδιά άμα μεγαλώσουν; Το επάγγελμα του Πάνου; Θα κάνουν κόμμα ;
    Κι αν..ζαλίζονται στη θάλασσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/6/13 18:40

    ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ...ΚΑΜΜΕΝΟΥ...!!!

    «ΑΔΗΛΩΤΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ και ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ...!!!

    Προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκει τελικά το σκάφος αναψυχής με το όνομα «Ηλιάτορας», ξεκινά το Υπουργείο Οικονομικών.
    Κατά δήλωση Πάνου Καμμένου, το σκάφος αυτό ανήκει στον πατέρα του, αλλά στο παρελθόν το χρησιμοποιούσε και ο... ίδιος...!!!
    Ο Βουλευτής της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι το σκάφος ανήκει στον ίδιο τον Καμμένο και όχι στον πατέρα του και δεν το έχει δηλώσει ποτέ στο «πόθεν έσχες» του, επειδή ανήκει σε υπεράκτια εταιρεία.
    ***********************
    Το Υπουργείο Οικονομικών λοιπόν αποφάσισε να δώσει λύση στον «γρίφο» και να διεξαγάγει έρευνα για το ζήτημα, καθώς από μια πρώτη ματιά διεπίστωσε ότι τέτοιο σκάφος δεν έχει δηλωθεί ούτε από τον Π. Καμμένο αλλά ούτε και από τον πατέρα του.
    ***********************
    Αν αυτό αποδειχθεί και από την έρευνα, τότε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα μπει σε μπελάδες…
    ---------------------
    Βηματοδοτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/6/13 18:46

    ’Ένα υπουργείο και για μένα
    Καμμένος : ‘’Ένα υπουργείο και για μένα ρε γαμώτο".

    Πατήστε για μεγέθυνση
    Ένα βήμα πίσω φαίνεται ότι κάνει ο Πάνος Καμμένος προς την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.
    Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μαζί με το φάκελο των επτά προτάσεων του που παρέδωσε χθες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, του έδωσε και μια ακόμη «εναλλακτική» η οποία αναφέρει ότι εάν υπάρξει προς την πλευρά του η διαβεβαίωση ότι η χώρα βρίσκεται «προ εθνικού κινδύνου», δηλαδή άμεση πτώχευση ή κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, τότε είναι διατεθειμένος να στηρίζει ή να παράσχει ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

    Σε αυτή την περίπτωση οι όροι που θέτει είναι να δοθούν σε «δικά» του στελέχη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και δύο θέσεις Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης.

    Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως για τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στον Πάνο Καμμένο προκειμένου να επιτευχθεί η συγκρότηση κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *