ροή ειδήσεων

Αυξημένη η τουριστική κίνηση στη Ρόδο

Σε ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται η τουριστική κίνηση στο νησί της Ρόδου επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις των τουριστικών παραγόντων ότι φέτος θα είναι μία από τις καλύτερες χρονιές...
Τα νούμερα αποτυπώνουν τη σαφή εικόνα της αύξησης σύμφωνα με τα οποία ο Ιούνιος θα εξελιχθεί ικανοποιητικά στο νησί.

Από την καταγραφή που έγινε και αφορά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, προκύπτει ότι η τουριστική κίνηση στη Ρόδο, σημείωσε αύξηση σε ποσοστό 21,7%.

Ειδικότερα, το διάστημα από 1 έως 15 Ιουνίου έφτασαν με πτήσεις τσάρτερ στο νησί συνολικά 140.870 τουρίστες, ενώ το ίδιο διάστημα πέρσι ο αριθμός τους ανήλθε σε 123.065 τουρίστες. Σημειώθηκε δηλαδή μία διαφορά της τάξης των 17.805 ατόμων.

Σε ότι αφορά τις κινήσεις αεροσκαφών εξωτερικού και εκεί σημειώθηκε αύξηση που έφτασε το 17,33%, καθώς φέτος το αεροδρόμιο κατέγραψε το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα 1.774 κινήσεις ενώ το ίδιο διάστημα πέρσι ο αριθμός των κινήσεων είχε φτάσει τις 1.512.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι σύμφωνα με την καταγραφή που έγινε για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, πρώτη δύναμη αναδεικνύονται οι Ρώσοι ενώ ακολουθούν Άγγλοι και Γερμανοί.

Παρά πάντως την αδιαμφισβήτητη αύξηση στην τουριστική κίνηση, η κίνηση στην αγορά του νησιού εξακολουθεί να κινείται σε χαμηλά επίπεδα γεγονός που προβληματίζει έντονα τους επιχειρηματίες του νησιού.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
zougla.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. εγω αγαπητει μου συμπολητες δεν τους βλεπω,εσεις χετε δει αυξημενο τον τουρησμο μας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/13 18:52

    να φυγουν οι ρωσοι τουριστες για να δουμε ασπρη μερα γιατι μεχρι στιγμης ασπρη μερα βλεπουν μονο οι ρωσοποντιοι μαφιοζοι.ολους τους πεινασμενους εδω τους μαζεψαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/6/13 19:47

    Που την ειδαν την αυξηση,ουτε ο μισος κοσμος απο περισυ δεν βρισκεται στο νησι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/6/13 20:27

    Εγγυηση οι Ρωσοι. Το πιο κοντινο ξενοδοχειο που μενουν ειναι στα Κολυμπια και οταν καμια φορα βγαινουν απο τους χωρους του ξενοδοχειου τα ακουμπανε στην Λινδο, οσοι δεν ειναι κακομοιρηδες γιατι πολλοι ερχονται οικογενειακα μαζι με την πεθερα . Στην πολη δεν κυκλοφορει ψυχη το βραδυ εκτος απο Σκανδιναβους στην Ορφανιδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/6/13 21:20

    SKATA EXOUME MEIOSEI PANO APO 15% ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/6/13 21:25

    ΝΑΙ ΜΕΝ...ΑΛΛΑ.....Ο πιο φτωχος-τσιγκουνης ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ...!!!! Που ειναι οι ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ να πουν ενα ΣΤΟΠ στα ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ...?? Εχει στεναξει η αγορα...Εχουμε Πολωνους κ Ρωσους οι οποιοι καταφεραν να ρθουν στην πολυποθητη πατριδα μας...μεσου ΠΡΙΜ απτα εργοστασια που δουλευουν....δε βγαινουν απτα ξενοδοχεια διοτη δε γνωριζουν την Αγγκλικη γλωσσα...κ οι λιγοι Ρωσοι με ΛΕΦΤΑ...τι να κανουν οι καημενοι...δε μπορουν να κλεισουν τη μαυρη τρυπα της οικονομικης τουριστικης κρισης μας...οι δε Σκανδιναυοι κ Γερμανοι...ΦΟΥΛ υποστηρικτες του ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΗ...δεεε ξοδευουν δεκαρα τσακιστη στην αγορα εξω...τρωνε πινουν ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ μες στα Ξενοδοχεια τους...κ μας το λενε καταμουτρα..."Γιατι να ξοδεψουμε τα χρηματα μας σε σας...ηδη μας κοστισατε ΑΚΡΙΒΑ στη χωρα μας, με το να πληρωνουμε 60 με 80 ευρω ακριβοτερο φορο για να σας υποστηριξουμε...ο μονος λογος που ερχομαστε ειναι για τον ΗΛΙΟ...οι δε Εγγλεζοι...οι Μαστροχαλαστες-σεξιστες-χουλιγκνας..με τις ευλογιες του κρατους του, παιρνουν επιχορηγησεις ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ για Ροδο-Κερκυρα-Κρητη...αρκει να τους αδειασουν τη γωνια μπας κ ησυχασει η χωρα τους απτους φασαριοζους.....Οι δε ΕΛΛΗΝΕΣ...αφηστε το.....καμενο χαρτι.....πως να ρθει ο Ελληνας με τοοοοσο ακριβα ακτοπλοικα εισητηρια....ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ...Κανενας δε μας υποστηριζει...τι να κανουμε τις ορδες τουριστων απτη στιγμα που απαξιουν να δωσουν ενα ευρω στην ΕΞΩ ΑΓΟΡΑ...?Απο Οκτωμβριο θα κουσετε πολλες ΚΑΜΠΑΝΕΣ απτα νησια...μετρημενες οι μερες μας...μετρημενες κ οι μερες των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/6/13 22:18

    αφου ο καθε βλακας ανοιξε εστιατοριο τι περιμενετε να φανει ο κοσμος; οταν σε καθε στενο εχει 30 εστιατορια για να γεμισει η αγορα θελει 200.000.000 τουριστες την σεζον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/6/13 10:02

    Ναι από 50.000 ευρώ καθαρα τη σεζον θα βγάλουν 40.000,ασε ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/6/13 10:18

    ποιοτητα και οχι ποσοτητα ,ας το δουν οταν δινουν ξεφτιλες τιμες ,δεν αξιζει η Ροδος και γενικοτερα ολη η Ελλαδα ,η πιο ωραια χωρα να μαζευει τους φτωχοτερους τουριστες οι οποιοι απλα οχι μονο δεν βοηθουν την οικονομια του νησιου, αλλα καταναλωνουν και τους πορους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/6/13 11:45

    Mykonos for ever!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/6/13 22:13

    nai, pes te kalytera auksisi sto vraxiolaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *