ροή ειδήσεων

ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ – ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ…

Το μείγμα είναι έτοιμο...
Από την μία πλευρά οι Άγγλοι της EDL..English Defence League..κι από την άλλοι οι ισλαμιστές μετανάστες της IDL...Islamic Emergency Defence..
Τώρα αναμένουμε την «έκρηξη»...
Παραστρατιωκές ομάδες σχηματίζουν οι μουσουλμάνοι στη Βρετανία σε μια προσπάθεια όπως λένε να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις που δέχονται με «ευέλικτο και ισλαμικό» τρόπο.
Η οργάνωση ονομάζεται Islamic Emergency Defence (IED) και το όνομά της δεν είναι τυχαίο καθώς έγινε με τρόπο ώστε να προσομοιάζει στον όρο IED που σημαίνει αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός και είναι η κυριότερη αιτία των θανάτων των Βρετανών στρατιωτών στο Αφγανιστάν.
Ο Anjem Choudary μουσουλμάνος κληρικός ο οποίος περιγράφεται ως κήρυκας του μίσους από τα βρετανικά ΜΜΕ βρίσκεται πίσω από την δημιουργία της ομάδας. Όπως λέει η νέα αυτή ομάδα δημιουργήθηκε για να σταματήσει ομάδες αγνώστων να πραγματοποιούν επιθέσεις εναντίον αθώων μουσουλμάνων,
Μάλιστα όπως ανάφερε ο ίδιος έχει δημιουργηθεί ειδική γραμμή βοήθειας στην οποία η αθώοι μουσουλμάνοι μπορούν να καλούν αντί για την αστυνομία ώστε οι επιθέσεις να αντιμετωπίζονται με ευέλικτο και ισλαμικό τρόπο.
Στο ιστολόγιο της οργάνωσης αναφέρεται πως σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός εθνικού δικτύου στο οποίοι μουσουλμάνοι εθελοντές θα είναι έτοιμοι να προστατέψουν κάθε άλλο μουσουλμάνο έναντι οποιαδήποτε λεκτικής ή φυσικής επίθεσης.
Οι μουσουλμάνοι δεν πρέπει να φοβούνται να προστατεύουν τους εαυτούς τους και τους αδελφούς τους ή τις αδελφές τους από πράξεις χουλιγκανισμού γιατί είναι εθνικό, λογικό και πάνω από όλα ισλαμικό.
Σύντομα και στην Ελλάδα. Με τα «μυαλά» που έχουμε είναι πια θέμα χρόνου για να γίνει. Εκεί που δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα μειονότητας είτε εθνικής είτε θρησκευτικής στον Ελλαδικό χώρο από την επανάσταση μέχρι και σήμερα ξαφνικά προδοτικές ηγεσίες φρόντισαν μέσα σε 20 μόλις χρόνια να το δημιουργήσουν.
elladatora


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *