ροή ειδήσεων

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ... ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ

Κύριε Περδίκη με βάση τα αποτελέσματα που αναρτήθηκαν από την υπηρεσία που προΐσταστε θα ήθελα σαν απλός πολίτης υποψήφιος να μου απαντήσετε στης εξής ερωτήσεις...
1)Θα ήθελα παρακαλώ μια απάντηση στο πως μια υποψήφια για ίδια θέση (ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ-ΤΑΜΙΑΣ) στην προκήρυξη της ΡΟΔΑ 2013 να έχει μοριοδότηση προϋπηρεσίας 6 μηνών στη δική σας προκήρυξη στης ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2013 να μοριοδοτήτε με 60 μήνες προϋπηρεσία (420 ΜΟΡΙΑ) .Εισπράκτορας στη ΡΟΔΑ ταμίας στις ΠΗΓΕΣ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ τη διαφορά εκτός αν εσείς τους ταμίες τους βγάζετε και στα χωράφια να κάνουν τους γεωπόνους και ο νοών νοήτο. Τώρα βέβαια το θέμα είναι που δουλεύει και η αδερφή σου (ΣΤΟ ΔΗΜΟ) και με ποιόν είναι κολλητή στο γραφείο σας (…………).
2)Η οδηγίες του Α.Σ.Ε.Π περί πολυτεκνίας είναι σαφέστατες εάν οι γονείς έχουν πεθάνει δεν δικαιούσαι μοριοδότηση ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ πως γίνετε υποψήφια που έχουν πεθάνει οι γονείς της να παίρνει τα μόρια του παιδιού πολύτεκνης οικογένειας (500 μόρια παρακαλώ ) και τα μόρια στον πίνακα αναρτήσεως να είναι στη στήλη της μονογονεακής οικογένειας και μετά από ερωτήσεις για το θέμα να απαντάτε ότι έγινε λάθος .
δηλώσεις 
3)Σαφέστατες ΚΥΡΙΕ η οδηγίες του ΑΣΕΠ για την πολυτεκνία της αναφέρετε και εσείς άλλωστε στην προκήρυξη σας. Χρήση πολυτεκνίας μπορεί να κάνει ένα τέκνο ,και το χαρτί των πολυτέκνων πρέπει να συνοδεύετε και από υπεύθυνη δήλωση ότι κανένα μέλος της οικογένειας δεν έχει κάνει χρήση του ευεργετήματος που δίνει ο νόμος. ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ πως τρία αδέρφια υποψήφιοι έχουν κάνει χρήση του ευεργετήματος του νόμου και έχουν μοριδοτηθή από τα σαΐνια σας με τα ανάλογα μόρια πολυτεκνίας, μήπως επειδή έχουν διαφορετικό επίθετο; Ελέγξατε της υπεύθυνες τους ;και αν ναι γιατί έχουν τα μόρια της πολυτεκνίας και οι τρεις και όχι ο ένας. Μάλλον εδώ αν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να απορριφτούν και η τρεις (γιατί υπάρχει δόλος ) και όχι να προληφθούν και οι τρεις αλλά τη λέξη δικαιοσύνη μάλον την έχετε ακούσει μόνο στη δίκη του Τσοχατζόπουλου.
4)Πως γίνετε υποψήφια να έχει έρθει για δουλειά μια εβδομάδα πριν αναρτηθούν τα αποτελέσματα στο γραφείο σας ,γεγονός που συνέβη και πριν δύο χρόνια στην ίδια θέση και από το ίδιο άτομο, τη είδους διαπλοκή είναι αυτή τη σας δένει με την εν λόγω κυρία που λειτουργεί εναντίον τόσον άλλον υποψηφίων συμπολιτών μας.

Αυτά τα ολίγα γνωρίζω σκέψου τη ακόμα δεν γνωρίζω.
ΣΥΝΗΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/6/13 00:47

    Διαπλοκή????????????????
    ΟΧΙ ΟΧΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΡΙΑ ζει και βασιλευει.
    Λεμε και καμια μ@λακια για νξα περναει η ωρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/13 10:51

      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/6/13 01:01

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΈΓΧΟΝΤΑΙ Η ΔΕΝ ΕΛΈΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Α.Σ.Ε.Π.????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/6/13 03:36

    Ας ελεγχθουν και οι προηγουμενες προκυρηξεις.Και εκει να δειτε γελιο που πεφτει.Η ταμιας εισπρακτορας ειναι αυτη που για δυο και δυο θελει κομπιουτερακι?Α και μηπως αντι στα χωραφια τους βαζουν καπου αλλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/6/13 10:10

      Εννοείται την προκήρυξη της ΡΟΔΑΣ? Μα ειναι δυνατό να κατηγορείται τον Κ. Καραντζια για τέτοιες διαφθορες?????????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/6/13 10:34

      ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ... ΕΚΕΙ ΒΑΛΑΛ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΤΑΜΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΤΑΙΟΥ ΜΕ ΜΟΝΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΊΑΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΛΑΝ 150 ΜΟΡΙΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/6/13 12:32

      Η ΤΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΚΙΡΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΙΚΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΟΔΑ... ΠΡΟΤΙΜΙΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ .. ( ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΑΛΙΚΙ) ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 420 ΜΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ.. ΑΝ ΤΙΣ ΒΑΖΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΙΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΙΧΟΝΤΕΣ....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/6/13 19:13

      Που μπορούμε να δούμε τα περσινά αποτελέσματα????? Για να συγκρίνουμε τα περσινά μόρια εμπειρίας με τα φετινά???
      Αν κάποιος γνωρίζει σε παρακαλώ απάντησε...
      Θα λυθούν πολλά ερωτηματικά αν τα βρούμε!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος8/6/13 03:38

    Οπιος εκανε το λαθος κυριε μπεκατσα να απολυθει.Δεν θα πληρωνουμε τετοιους υπαλληλους ακομα.Εκτος και αν δεν φταιει ο υπαλληλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/6/13 05:31

    Ε καλά ο δήμος από διαπλοκή και βολέματα άλλο τίποτα. Το σήμα κατατεθέν του είναι αυτό. Σε όλες τις υπηρεσίες του τα ίδια γίνονται. Και που να δείτε αλλού να προσλαμβάνονται ημέτεροι για ειδικότητες που δεν αναφέρει καν η προκύρυξη!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/6/13 07:47

    Για όλα φταίνε οι Γερμανοί, η Μέρκελ και οι κακοί ξένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/6/13 08:14

    χαχαχαχαχαχαχαχα λαμόγια δεν θα σας ψηφίση ούτε η σκιά σας με αυτά που συνεχίζετε να κάνετε.Αλλά πιο για αυτά που δεν κάνετε έχετε διαλύση τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/6/13 08:35

    ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ....ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΗ.....ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΛΑΝΤΖΙΕΡΕΣ....ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.....ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...Ο ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΔΙΚΗ ΣΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.......ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ..ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΟΥΊ΄΄Ά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/6/13 08:37

    κανουν το σταυρο τους να περασει το 10ημερο των ενστασεων και μετααααααα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/6/13 08:41

    Ο ΑΣΕΠ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ??? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/6/13 08:49

    ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΑΣΕΠ????ΣΑΜΠΩΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ????ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΟΜΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/6/13 08:52

    ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΒΥΡΩΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ... ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ .. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ.. ΤΟΥ ΔΟΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΙΤΑ...... ΕΙΝΑΙ ΔΙΝΑΤΟΝ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/6/13 08:54

    Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΕΙΤΕ ΜΕ 12 ΜΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΙΑ?????ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΑΥΡΑ????ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/6/13 08:59

    ΤΟ ΑΚΤΑΙΟΝ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ( ΛΕΕΙ ) ΓΙΑ ΑΝΑΚΕΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ . ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΩ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ . ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ, (6 ΜΗΝΕΣ) ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/6/13 22:15

      ela ksipname tora.olla ayta poy eklisan kai ypovathmizoyn epitides einai fileta gia ksepoylima.telos

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/6/13 23:23

      egw akousa oti den tha aniksei kai katholou to aktaion .... tha to dosoun se idioth...

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος8/6/13 09:21

    Ωραία η φωτογραφία της ανάρτησης με τηλέφωνο γίνονται όλα δίνεις τώρα για να πάρεις (ψήφους )στο μέλλον.Αλλιώς αν υπήρχε αξιοκρατία θα πήγαιναν κατευθείαν στο ΑΣΕΠ .ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ είπε ένας της τρόικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/6/13 09:39

    Δυστυχως τετοια ατομα μας κυβερνουν....quiz!!!!ποιος δημοτικος υπαλληλος με πλατες αντιδημαρχου κανει αλλη δουλεια(βραδυνη)δουλευει μονο πρωι ,τι δουλεια δηλ εμφανιζεται μιση ωρα αφου το παιδι ειναι κουρασμενο. Εννοειται οτι στην υπηρεσια του δεν δουλευει ποτε βραδυ και ετσι χωνει τους συναδελφους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/6/13 09:46

    Ωραία η φωτογραφία της ανάρτησης με τηλέφωνο γίνονται όλα δίνεις τώρα για να πάρεις (ψήφους )στο μέλλον.Αλλιώς αν υπήρχε αξιοκρατία θα πήγαιναν κατευθείαν στο ΑΣΕΠ .ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ είπε ένας της τρόικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος8/6/13 09:58

    ΕΡΩΤΗΣΗ :Λειτουργεί κάποιος ελεγκτικός μηχανισμός σε αυτόν τον τόπο λέω εγώ τώρα (εισαγγελέας –ΙΚΑ –ΟΑΕΔ-ΑΣΕΠ); όλοι αυτοί υποτίθεται ότι είναι ταγμένη και ορκισμένοι να διαφυλάξουν τα δικαιώματα του απλού πολίτη αυτού που είναι εκτός διαπλοκής.Την απάντηση την δίνω μόνος μου σαν απλός πολίτης με μια απλή λαϊκή λέξη ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/6/13 18:09

      Σε παρακαλώ!!!! μην προσβάλεις τα μπουρδέλα, αυτά είναι πιό οργανωμένα.....

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος8/6/13 11:17

    Εδω που τα λέτε δεν γίνετε τίποτα. Στα κανάλια πρέπει να βγουν όλες αυτές οι διαφθορές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/6/13 12:26

    οτι και να λεμε ..αδικα τα λεμε... κανουν οτι θελουν και δεν κανει κανενας τιποτα... ΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος8/6/13 14:39

    Τ.ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ: Επί "μεγαλόψυχου" Σαββή (ο οποίος μέχρι και σήμερα ισχυρίζεται ότι όλα ήταν νομιμα...), από ένα μικρό χωριουδάκι κατάφερε να βολέψει ολόκληρο σόι, Ο σύζυγος ήδη δούλευε και τον έκανε και διευθυντή, μετά ήρθε η 1η ξάδερφη ως ΥΕ υδρονομέας και τη βόλεψε στο πρωτόκολλο,μετά σε προκύρηξη μόνιμων θέσεων βόλεψε τη γυναίκα του "διευθυντή" και το θείο της, η μεν από ΥΕ υδρονομέας αλλωνίζει σε διάφορα μεγαλοπόστα χρόνια τώρα, ο δε θείος αποθηκάριος-αραλίκι....Και φυσικά για να μην κακοκαρδίσει κανέναν φρόντισε να πάρει στο γραφείο του ως ειδικό συνεργάτη τη ξαδέρφη με μοναδικό χαρτί ένα απολυτήριο λυκείου .Επίσης και ο κουνιάδος του διευθυντή (αδερφός της γυναίκας του) έφτασε από πρόεδρος ενός μικρού χωριού να είναι συνεπίκουρος βλακείας του Δημάρχου και συνεχίζει.......Επίσης κάποια στιγμή δούλευε και άλλη αδερφη στο δήμο αλλά εκείνη τουλάχιστον δεν είχε βλέψεις για πολλά....Κατά διαστήματα βέβαια και άλλοι εκ του σογιού παρέλασαν από το δήμο...έτσι για να μην μείνει κανείς παραπονούμενος!γεια σου ρε μεγαλόσπλαχνε Σαββή που τόλμησες να γυρίσεις τη πλάτη σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη για μια δουλειά και δεν άνηκαν σε κανένα μεγαλό σόι, ανθρώπους σαν το παλήκάρι από την Κατταβιά με τη παραπληγία...και τόσους άλλους...
    Όπως βλέπετε οι παρανομίες και οι διαπλοκές βασιλεύουν χρόνια τώρα...και συνεχίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/6/13 23:59

      μονο απο την απολακια βοηθανε αυτοι και βολευουν....οι αλλοι ειναι για απολυση..
      σαν δεν ντρεπεται το χαιβανι...

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος8/6/13 15:21

    Να συμπληρώσω επίσης στον 2:39 που σωστά μιλάει και για τους ΟΕΥ στους Δήμους...πως καταφέρνουν οι εκάστοτε Δημάρχοι να γεννούν θέσεις στους οργανισμούς των δήμων που δε προβλέπονται είναι άξιο απορίας...π.χ στη περίπτωση του τ.Δήμου Νότιας Ρόδου υπήρχε θέση καθηγητών φυσικής αγωγής και ως δια μαγείας...το αγωγής "πέταξε" με μία απλή τροποποίηση του οργανισμού και έγινε καθηγητών φυσικής...απλά και μόνο γιατί η μόνιμη υπαλλήλος τότε του γραφείου προσωπικού από ΔΕ ήθελε να αναβαθμιστεί σε ΠΕ...αφού η κοπέλα τόχε το πτυχίο να μη το κοτσάρει?Τυχαίο?Δε νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΒΒΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ10/6/13 14:15

      Καλή η κάλυψη πίσω από την ανωνιμία παιδιά. Όμως όπως γνωρίζετε η ανώνυμη καταγγελία είναι η χειρότερη μορΦή λάσπης.
      Επίσης δηλώνει αδυναμία.
      Αδυναμία να δεχτούμε κριτική κατά πρόσωπο και να εκφράσουμε τη γνώμη μας κοιτώντας τον άλλο στα μάτια.
      Οσον αφορά την περίπτωση παραπληγίας στη Νότια Ρόδο αναρωτιέμαι πότε έγινε αίτηση ως ΑΜΕΑ από άτομο που διαθέτει τα κατάλληλα προσόντα (χαρτί που να δηλώνεται το ποσοστό αναπηρίας); Κάποιες περιπτώσεις που μπορώ να σκεφτώ στα γρήγορα δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα ούτε έλαβαν μέρος σε κάποια προκήρυξη.
      Σέβομαι την αγωνία όλων των ανθρώπων για εργασία. Το γνωρίζω ότι είναι ανάγκη αλλά και δικαίωμα. Όταν όμως κάνουμε κριτική πρέπει να το κάνουμε επώνυμα και με δικαιοσύνη. Ολες οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στη Νότια Ρόδο έγινα μέσω ΑΣΕΠ. Έγινα ενστάσεις οι οποίες εξετάσηκαν όλες. Δεν δικαιώθηκε καμία.
      Για την περίπτωση ΠΕ Φυσικής έλεος πια!!!!!!!!!!!!!
      Έχω πει στον καταγγέλλοντα ότι μπορεί να καλέσει και εισαγγελέα να δει…τα παράνομα…..ιδου η Ρόδος …με όνομα και επίθετο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/6/13 22:43

      Κύριε Σαββη, αν είναι έτσι τα πράγματα μπορείτε σας παρακαλώ να μου εξηγήσετε πως γίνεται να έχω δουλέψει περυσι το ίδιο χρονικό διάστημα με την κύρια γραμματέας. Να έχουμε απολυθεί τελεί Αυγούστου και οι δύο και να κόπο εγώ επειδή είχα μολις 8 μήνες ανεργία και της κύριας τα μόρια να είναι στα ύψη με 12 μήνες ανεργία... Μάλλον το έλεος θα έπρεπε να το λέω εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας και αναμένω την απάντηση σας με μεγάλη αγωνία.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/6/13 23:10

      Συγνώμη με πιάσανε τα κλάματα και ξεχασα να γράψω, δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια της εργασίας για να υπογράφουμε επονομαζόμενα. Δυστυχώς μας έχουνε στέρηση αυτήν την πολυτέλεια πείτε το, ασφάλεια πείτε το, ανασφάλεια πείτε το. Η ΟΥΣΊΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/6/13 23:32

      ελααααα,σοβαρααα?? ,, για πες μας λιγο για το τελευταιο..τι εννοεις ελεος πια?
      ο κοσμος το χει τουμπανο και συ κρυφο καμαρι??καλυτερα να μας το εξηγησεις εσυ και να κρινουμε εμεις,μη βιαζεσαι,πηρες και φορα.Το χουμε πει,απο λεγειν εισαι πρωτος αλλα εκει που σε παιρνει!!
      Δε μας λες λιγο,αντε και εγινε απο φυσικης αγωγης σκετο Φυσικης,με ταχυδαχτυλουργικη κινηση που μονο εσυ θα μπορουσες να σκεφτεις.Ειχε το δικαιωμα να κανει μεταταξη αφου δεν ειχε συμπληρωσει οκταετια??εεεε???αφου εσυ ο ιδιος ξερεις πως χρειαζονται 8!!! 1 το κρατουμενο..2ον:Αντε και εγινε και αυτο,χρειαζοσασταν στο Δημο σας Καθηγητη Φυσικης να σας λυσει τα προβληματα που θα σας εβαζε ο καθηγητης σας για την Ανωση?η μηπως τη δυναμη που ασκειται σε ενα σωμα Α,μηπως τον νομο των BOYLE MARIOTTE??
      Κατι σωσιες σαν και σενα εφεραν την Ελλαδα σ αυτο το χαλι,και τωρα ειμαστε εμεις υποχρεωμενοι να πληρωνουμε μισθους ΠΕ γιατι εσυ ηθελες να κανεις ενα δωρακι στη συγγενη κατα καποιο τροπο.και το κοριτσακι τι να εκανε?ποιος τυφλος δε θελει το φως του,και ο καθενας το ιδιο θα εκανε.Θελεις και αλλα? Στο επομενο μαθημα θα μιλησουμε πως μια ΠΕ Φυσικης γινεται ΠΕ Φυσικης Αγωγηηηηηηηης,η και το αντιθετο. δεχομαι αποριες!Βλεπατε το τυρι και δε βλεπατε τη φακα !!ΚΑΗΜΕΝΗ ΡΟΔΟΣ!! ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!! Λοιπον για σενα μπορει καποιος να γραφει ωωωωωωωρες! και γω βαριεμαι να ασχολουμαι!!σε θεωρω χασιμο χρονου!!Ολοι σ εμαθαν,λιγο αργα βεβαια αλλα κατι ειναι και αυτο!
      αα και κατι τελευταιο...αν πιστευεις στο Θεο που ξερω οτι πιστευεις,να χερεις πως σ αυτη τη ζωη οτι δινεις παιρνεις,ολα ειναι δανεικα.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος8/6/13 16:11

    Τα αποτελέσματα σε πιο site ειναι αναρτισμενα? Ψάχνω αλλα δεν τα βρισκω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος8/6/13 16:11

    Σταματατε να βαρατε τον προεδρο ειναι αμεπτου ηθικης....... δεν υπηρχε δολος... διοτι κανενα συγγενικοτου προσωπο δεν εχει περασει παρολο που ειχε ολη την καληδιαθεση να βοηθησει καποια ατομα που ηταν περιπου 20 χρονια στην εταιριΑ........ Υγ:Β;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/6/13 17:50

      ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΟ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ.....

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος8/6/13 16:26

    ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΗ ΑΜΕΠΤΟΥ ΗΘΙΚΗΣ ΕΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/6/13 17:35

      ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΧΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΠ

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος8/6/13 17:24

    Έχεις δίκιο Β μέχρι και πέρυσι είχε όλη την καλή διάθεση όσο περνούσε από το χέρι του 4-5 άτομα από αυτούς που είχανε 15 και χρόνια να τα βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος8/6/13 17:37

    4,11 απαντησέ μας γιατί ότι ισχύει για της κοπέλες που λες ότι ήταν 20 χρόνια στην εταιρεία να μην ισχύει και σε αυτούς που λέει το άρθρο, αυτή είναι η διαφορά όλοι την δικαιοσύνη θέλουμε αλλα να είναι ίδια για όλους απάντησε συγκεκριμένα για αυτά που ρωτάει εδώ ο φίλος μας έχεις δικαιολογία στο 1 στο 2 στο 3 στο 4 όλοι ξέρουν κανένας δεν μιλάει τα ονόματα γνωστά σε όλους μας.Γιατί είναι και κάποιοι άνθρωποι που έκαναν τα χαρτιά τους για πρώτη φορά και δεν ξέρουν τη γίνετε και περιμένουν με αγωνία να προληφθούν ευελπιστώντας σε δίκαιη κρίση. Άρα όταν γίνονται μαιμουδιές υπάρχει ΔΟΛΟΣ και ο υπεύθυνος να το ελέγξει είναι ο ΑΜΕΜΠΤΟΥ ΗΘΙΚΗΣ που αποκαλήσε και μόνο αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος8/6/13 20:27

    Βάλτε Πακιστανούς όλοι ΠΑΣΟΚ είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γαμήσατε την Ελλάδα ρεεεεεεε πως κοιμάστε τα βράδια ύσηχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος8/6/13 22:20

    πακιστανους μπορει να μην εχει .. αλβανους θα εχει σιγουρα..... αχαχαχχαχαχαχαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος8/6/13 23:27

    Φίλε μου 4.11 υποστηρικτή τής αμεμπτου ηθικής προέδρου, πες μας γιατί στην παραλία Αγάθη στον πληστηριασμο που έγινε για της τρεις καντίνες ο πληστηριασμος της μίας καντινας είχε τιμή εκκίνησης και τελικο μίσθωμα κατά πολλά ευρωπουλα λιγότερη από την τιμή εκκίνησης και το τελικό μίσθωμα των άλλων δύο.Μαλον γιατί ο καντινιερης τής πρώτης είναι και πελάτης στο λογιστικό γραφείο του Περδικη. Γι αυτό άσε το παραμύθι βέβαια δημοκρατία μάλλον έχουμε και ο καθένας αξιολογη τα πολιτικά πρόσωπα κατά το συμφέρον του αλλά η πράξεις καταγραφονται και ειδικά η παράνομες!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος8/6/13 23:34

    Πω πω μεγάλε χτυπισες διάνα χαχαχ για να δω θα σου απαντήσει ;χλωμό το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος9/6/13 01:36

    ΟΛΟΙ ΚΆΝΕΤΕ ΠΑΡΆΠΟΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΈΣ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΆ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΈΤΩΣ ΚΑΝΈΝΑ ΕΤΡΕΞΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΈΣΟΝ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΤΆΘΕΣΗ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΓΙΑ ΒΟΛΈΨΕΙ Ν ΔΙΚΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ Κ???... ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΣΑΣ ΠΕΊΡΑΞΕ ΟΤΙ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΑΔΙΚΊΕΣ Η ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΛΎΨΙΜΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/6/13 11:00

      vrase rizi re esi xerola...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/6/13 11:35

      Να δεχτούμε τα αποτελέσματα αλλά να είναι νόμιμη η διαδικασία.
      Θεωρώ ότι κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά είχαν ανάγκη έμειναν έξω και εγώ να αναγνωρίσω την τιμιότητα του κ.Περδίκη...πράγματι δεν ήταν στην επιτροπή ήταν όμως το δεξί του χέρι και ο όποιος προσπαθούσε απο την αρχή να πείσει κάποιους ανθρώπους που πιθανόν να έκαναν ένσταση ότι σε δυο μήνες θα βγει άλλη προκήρυξη 6μηνη.Μεγάλο ψέμα.
      Όσο για την κύρια που δούλευε στο γραφείο μια εβδομάδα πριν τα αποτελέσματα απολύθηκε τέλος Αύγουστου του 2012 και τα μόρια που πήρε για την ανεργία ήταν 800 δηλαδή 12μηνη ανεργία.
      Α ρ α τα δικά τους παιδιά στις 2μηνες συμβάσεις που βγάζουν κατά καιρούς τα παίρνουν με μαύρα η ανεργία τρέχει και έρχονται μετά με πολλά πάρα πολλά μόρια και έχουν και όλο το χρόνο δουλειά.
      Άλλο τώρα...δεν δέχτηκαν την προϋπηρεσία σε κάποια άτομα ενώ σε άλλα χωρίς να έχει συνάφεια η προϋπηρεσία τους πήραν το max. των μορίων.
      Εεεεε αν μπούμε και στο θέμα πολυτεκνίας εκεί βρωμάει πολύ η υπόθεση!
      ΚΠερδίκη μπορεί να μην υπήρχε δόλος απο μέρους σας όμως είναι καιρός να ελέγχεται και ΤΟΥΣ της εταιρείας που είστε πρόεδρος.Το να φωνάζετε μέσα στο γραφείο σας όταν σας δώσανε να ονόματα που είχαν γίνει τα λάθη δεν σας απαλλάσσει των ευθυνών σας γιατί όταν μιλάτε για διαφάνεια στη διοίκηση πρέπει και να την αποδεικνύετε έμπρακτα
      Κ.Περδίκη

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος9/6/13 11:48

    Όλα αυτά είναι σκάνδαλο πρέπει κάποιος ή να απαντήσει Ε Π Ι Σ Η Μ Α ή όλοι εσείς που γράφετε στον αέρα γράψτε ονόματα να σπάσει το απόστυμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλιώς είναι λόγια του αέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος9/6/13 12:38

    Σαφώς αν υπαρχει τέτοιες διαπλοκές.. Θα πρέπει να ακυρωθεί αυτή η προκύρηξη. Με αυτά τα στοιχεία είναι η διαφθορά στο μεγαλείο της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος9/6/13 12:48

    ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΕΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΕΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΑ Η ΑΣΠΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΕΩΣ 2009 ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.......ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΜΑΤΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΞΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ...ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΗΜΟΣ ΝΑ ΕΞΥΓΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΑΛΙΕΣ ... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ ......Β;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/6/13 14:00

      ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ????? ΡΩΤΑΩ.. ΜΉΠΩΣ.. ΛΕΩ ΕΓΩ.. Η ΜΆΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΤΑΔΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ??????
      ΣΥΜΠΟΛΊΤΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΣΕΠ...

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος9/6/13 14:54

    ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος9/6/13 15:28

    Ρε κοπελια δεν ειμαι η γραμματεας που τα ξερεις ολα ειμαι μια απο αυτες που εμειναν απˊ εξω και επειδη κουραστηκα οποιος ειναι μαγκας να γραφει με στοιχεια και ονοματα και να βαζει το ονομα του απο κατω οχι ανωνυμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/6/13 17:05

      ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2009 ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΟΛΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝOYΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΖΕΤΑΙ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΕΔΩ ΣΥΝΗΓΟΡΕ ΤΟΥ Δ.... ΚΟΙΝΩΣ Φ....

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος9/6/13 16:14

    Τώρα το πουλάκι πετασε την ηπιατε όλοι και πάμε για άλλα αντε γειαααααααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος9/6/13 16:48

    Δώσε μας το καλό παράδειγμα εσύ Κύρια Ανώνυμη ,με την διεύθυνση/URL - οναματακι σου και θα ακολουθήσουμε εμείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος9/6/13 17:27

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Δ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Φ??? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ 5.05??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος9/6/13 17:39

    ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΠΕΙΔΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΞΕΡΟΛΑΣ ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΟΥΤΕ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ..... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ... ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΥΡΝΑΩ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΑΛΑΖΩ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ.. ΥΓ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΤΟ 2007 ΜΕ 2009 ΑΠΛΟΣ ΗΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ... ΚΑΡΦΟΘΙΚΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/13 00:54

      ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙς ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος9/6/13 18:14

    Τελικά ένα συμπέρασμα βγάζω από όλα τα σχόλιά σας...... αυτοί είμαστε και αυτούς επιλέγουμε να μας κυβερνούν.... λάμόγια εμείς, λαμόγια και αυτοί.... κατ'εικόνα και ομοίωση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος9/6/13 19:24

    malista .....oooloi oi parapanw anti na kleme pou den exoume douleia vgazoume ta matakia mas o enas me ton allon kai kamarwnoun oi anwteroi mas kai kala kanoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/6/13 20:34

      Μπορεί τελικά να μας απαντήσει κάποιος αν υπάρχουν λάθη και ποιά είναι τα άτομα που δεν έπρεπε να προσληφθούν...αυτό έχει σημασία...το ότι κάποια άτομα είναι χωρίς δουλειά όπως λέει το7:24 και δεν έχουν εισόδημα για να συντηρήσουν τις οικογένειες τους αυτό είναιπρόβλημα...τα άλλα δεν αφορούν εμάς εδώ μέσα...μπορείτε να λύσετε τις διαφορές σας αλλού...και φυσικά δεν φταίνε αυτοί που προσληφθήκανε...υπάρχουν ελεγκτές που θα έπρεπε να κάνουν σωστά τη δουλειά τους...τελικά κάθε χρόνο τα ίδια

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος9/6/13 20:56

    ta stixia soy ta deinei sto arthro... anoikse ta apotelesmata kai bres ta.. poio kathara den tha mporouse na sou ta dosei... http://www.kallitheasprings.gr/site/ einai ola ta apotelesmata ... ekei tha breis ta panta... ta dimosieyoyn kiolas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος10/6/13 16:41

    Εσυ που ξεκινησες το αρθρο για να ξερεις τα παντα για τους παντες αναλυτικα...μαλλον εχεις βυσμα εκ των εσω...που δεν δουλεψε οπως θα ηθελες....οπως κι εσυ ειπες υπαρχει το δικαιωμα ενστασης...σταματιστε να ξεκατινιαζεστε. Ελεος πια



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/13 18:03

      metrimena koykia einai re file.. an exeis na kaneis me prokirikseis kai deis ta apotelesmata tha deis kapoia straba giati apla etixe na gnwrizeis ta atoma . an deis diladi se kapoia adelfia oti exei balei kai sta 3 .... moria politeknias kserontas oti ta dikeoyte enas.... ti paei na pei??? oti exeis meson gia na ta deis?? h an exeis kanei ta xartia sou se kapoio grafeio kai pas ekei gia na rotiseis an exoun bgei ta apotelesmata kai deis na doulebei ayth .... pou argotera einai sthn lista twn epitixonton paei na pei oti exeis bisma????...( giati ws gnosto ta ebgale kai grigora ) axaxxaxaxa!!!!

      Διαγραφή
  46. Ανώνυμος10/6/13 16:50

    gia na sou pw 4:41 kai egw kserw ta panta kai me stoixeia gia ola ta parapanw den paei na pei oti exw visma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος10/6/13 16:56

    oute tin dei den exoume na plirosoume oute nero oute to tilefono den mporoume kanenas na paei gia ψωνια na ψωνισουμε eleos!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος10/6/13 23:00

    as bgei kai o k. perdikhs opws ton k. sabbh na mas pei kai keinos thn apopsh toy.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος11/6/13 21:05

    Πρόεδρε μου γκρέμισες όλη μου την ζωή..........Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος11/6/13 22:17

    Σήμερα πληροφορήθηκα από το ΑΣΕΠ ότι ο θάνατος των γονέων ακυρώνει την πολυτεκνία ...οι υπάλληλοι στο γραφείο και οι ελεγκτές δεν είδαν σε άτομο που προσέβαλαν στην κοιλάδα ότι δεν την έχει πια ???? σε λίγες μέρες περιμένετε και την ανάρτηση των χαρτιών.Οι υπάλληλοι σας ....το δεξί σας χέρι Κ. Περδίκη δεν το είδε ΄η το παρέβλεψε ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος11/6/13 22:20

    Οι δημοσιογραφοι τις Ροδου απαντατε μεσα απο τι σαιτ αυτο ¨η πρεπει να ερθουμε σε επικοινωνια μαζι σας ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος11/6/13 22:58

    Ποιους δημοσιογράφους θέλετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος12/6/13 22:49

    Καλά λέει ο 2,54 ΚΟΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ.ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος30/6/13 23:06

    Απαντηση στον Μανωλακη μας..Για την αναρτηση που μας ειπε για ο Φυσικης αγωγης ¨¨Ακου λοιπον!!!!! ελααααα,σοβαρααα?? ,, για πες μας λιγο για το τελευταιο..τι εννοεις ελεος πια?
    ο κοσμος το χει τουμπανο και συ κρυφο καμαρι??καλυτερα να μας το εξηγησεις εσυ και να κρινουμε εμεις,μη βιαζεσαι,πηρες και φορα.Το χουμε πει,απο λεγειν εισαι πρωτος αλλα εκει που σε παιρνει!!
    Δε μας λες λιγο,αντε και εγινε απο φυσικης αγωγης σκετο Φυσικης,με ταχυδαχτυλουργικη κινηση που μονο εσυ θα μπορουσες να σκεφτεις.Ειχε το δικαιωμα να κανει μεταταξη αφου δεν ειχε συμπληρωσει οκταετια??εεεε???αφου εσυ ο ιδιος ξερεις πως χρειαζονται 8!!! 1 το κρατουμενο..2ον:Αντε και εγινε και αυτο,χρειαζοσασταν στο Δημο σας Καθηγητη Φυσικης να σας λυσει τα προβληματα που θα σας εβαζε ο καθηγητης σας για την Ανωση?η μηπως τη δυναμη που ασκειται σε ενα σωμα Α,μηπως τον νομο των BOYLE MARIOTTE??
    Κατι σωσιες σαν και σενα εφεραν την Ελλαδα σ αυτο το χαλι,και τωρα ειμαστε εμεις υποχρεωμενοι να πληρωνουμε μισθους ΠΕ γιατι εσυ ηθελες να κανεις ενα δωρακι στη συγγενη κατα καποιο τροπο.και το κοριτσακι τι να εκανε?ποιος τυφλος δε θελει το φως του,και ο καθενας το ιδιο θα εκανε.Θελεις και αλλα? Στο επομενο μαθημα θα μιλησουμε πως μια ΠΕ Φυσικης γινεται ΠΕ Φυσικης Αγωγηηηηηηηης,η και το αντιθετο. δεχομαι αποριες!Βλεπατε το τυρι και δε βλεπατε τη φακα !!ΚΑΗΜΕΝΗ ΡΟΔΟΣ!! ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!! Λοιπον για σενα μπορει καποιος να γραφει ωωωωωωωρες! και γω βαριεμαι να ασχολουμαι!!σε θεωρω χασιμο χρονου!!Ολοι σ εμαθαν,λιγο αργα βεβαια αλλα κατι ειναι και αυτο!
    αα και κατι τελευταιο...αν πιστευεις στο Θεο που ξερω οτι πιστευεις,να χερεις πως σ αυτη τη ζωη οτι δινεις παιρνεις,ολα ειναι δανεικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *