ροή ειδήσεων

Η «νέα Ελλάδα» του Σαμαρά, του Βορίδη και του Βενιζέλου...

Γράφει ο Μάγια
Τα δύο κόμματα της διαφθοράς, των σκανδάλων, της διαπλοκής, της δημοσιονομικής εκτροπής, της χρεοκοπίας, που καταστρέφανε εναλλάξ τη χώρα, τώρα θα τη ...σώσουν εργαζόμενα ταυτόχρονα. Συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων που μας κατέστρεψαν προκειμένου να μας ...σώσουν...
Ο πρωθυπουργός, της απύθμενης θρασύτητας και του …άι σιχτίρ story, μιλώντας στο συνέδριο του κόμματός του, απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας «σε όλους εκείνους που θέλουν να χτίσουν τη νέα Ελλάδα». Προφανώς εννοεί την Ελλάδα της υποτέλειας, της ανεργίας, της φτώχειας, των αυτοκτονιών, των λουκέτων, της καταθλιπτικής αμηχανίας και του μαύρου.

«Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, και πρώην υπουργός, ελέω ΓΑΠ, Μάκης Βορίδης, από το βήμα συνεδρίου. Ο απόλυτος διασυρμός του νεοφιλελεύθερου εκτρώματος που καπηλεύεται το όνομα του ΠΑΣΟΚ.

Ο γραμματέας της νεολαίας του Παπαδόπουλου, πρόσθεσε ακόμη ότι, για την οριστική ανάκαμψη απαιτείται η ιδεολογική ήττα της αριστεράς και νίκη της παράταξης της ΝΔ.

Οπως επισημαίνουν παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ο ακροδεξιός, πρώην τσεκουροφόρος, Μάκης Βορίδης, πασχίζει να δώσει τα διαπιστευτήριά του στο Βερολίνο. Εμφανίζεται ως καταλληλότερος του Σαμαρά, για να προωθήσει την ώσμωση, την ουσιαστική συγχώνευση της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή!

Και μέσα σ΄ όλα αυτά 174 στελέχη της ΔΗΜΑΡ διαφωνούν για την αποχώρηση από την κυβέρνηση. Μάλλον νιώθουν ορφανοί και αποκομμένοι από την φασίζουσα δράκα του Μαξίμου,

«Καθαρές λύσεις, εκλογές τώρα» δηλώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην «Αυγή», τονίζοντας ότι, «η κυβέρνηση αποτελείται από το υπηρετικό προσωπικό της τρόικας και τους βουλιμικούς της εξουσίας».

Ναι, μόνο που οι πολίτες έχουν αρχίσει να απηυδίζουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, που κρύβεται πίσω από τις λέξεις!... Η βαρυγκομούσα κοινωνία αδημονεί για δράση κι ελπίδα!


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/7/13 10:02

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

    Από το γραφείο του Γιώργου Α. Παπανδρέου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
    Τα στελέχη της ΝΔ, το σύνολο των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, με την ψήφο τους για τον προϋπολογισμό στη Βουλή, αναγνώρισαν ότι, το έλλειμμα του 2009, ήταν 15,6%. Για την ιστορία, ο νυν Πρωθυπουργός το είχε αναγνωρίσει νωρίτερα.

    Με την ψήφο τους, δηλαδή, αναγνώρισαν ποιος οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.

    Σήμερα, μπορούν να υποστηρίζουν ό,τι θέλουν και να αναζητούν υπευθύνους όπου τους βολεύει.

    Η αλήθεια είναι ότι, την ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τη σωτηρία της χώρας, κάποιοι απουσίαζαν και κάποιοι έδωσαν τη μάχη και ανέλαβαν ευθύνες που δεν τους αναλογούσαν, για να μπορούν σήμερα να ομιλούν όλοι εκ του ασφαλούς.

    Όσο για τον Ανδρέα Παπανδρέου, είναι βέβαιο ότι, κανείς δεν μπορεί να περιμένει τη δικαίωσή του από τους προαναφερθέντες. Πώς θα μπορούσε άλλωστε;
    Όλοι γνωρίζουν ότι, ο Ανδρέας Παπανδρέου αγωνίστηκε για τη Δημοκρατία. Γι” αυτό συγκρούστηκε με το κράτος της δεξιάς και με ό,τι κρατούσε σε καθεστώς εξάρτησης την Πατρίδα μας.

    Προς τι, λοιπόν, η έκπληξη από τη στάση τους;

    Όλα αυτά θα έπρεπε να ανήκουν στους ιστορικούς.
    Η χώρα χρειάζεται υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ενωτικό λόγο. Δυστυχώς, ακούστηκαν πολλά μεγάλα λόγια για ενότητα αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά πίσω από τα λόγια φανερώθηκαν διχαστικές διαθέσεις.

    Και αυτές δεν υπηρετούν τη χώρα.
    Σήμερα χρειάζεται το θάρρος να αναγνωρίζει κανείς απλές αλήθειες, επάνω στις οποίες θα μπορέσουμε να κτίσουμε μια νέα εθνική ενότητα – για να αντιμετωπισθούν οριστικά όσα κρατούσαν τη χώρα πίσω.

    Αν κάτι πρέπει να μείνει από όλα αυτά, είναι η πανηγυρική επαναβεβαίωση της ανάγκης για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις παντού. Για εμβάθυνση της Δημοκρατίας, διαφάνεια, κοινωνική δικαιοσύνη, ισονομία και κράτος δικαίου.

    Ό,τι δηλαδή δεν επιθυμούσε και φαίνεται ακόμα να μην επιθυμεί η συντήρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/13 10:04

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
    Ποιοί νομιμοποίησαν την πολιτική δολοφονία του Γιώργου Παπανδρέου;
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Βλέποντας σήμερα πλέον καθαρά και απρόσκοπτα τη διαμάχη μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα, αντιλαμβάνεται κάθε Έλληνας, το βρώμικο παιχνίδι που στήθηκε εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου. Αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να ‘’πείσουν’’ τους Έλληνες ότι κάποιος από τους ..δύο μπορεί να εφαρμόσει καλλίτερα τα σχέδια, τα προγράμματα και της ιδέες του Γιώργου Παπανδρέου.
    Ναι ! Του Γιώργου Παπανδρέου, που όλοι μαζί ‘’τακίμιασαν’’ σαν μωρές πόρνες, για να τον διώξουν και να αναλάβουν ..εξουσία οι απόγονοι των εφιαλτών του ‘’ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89’’
    Ο Σαμαράς μαζί με τον Βενιζέλο, τον Τσίπρα και οι άλλοι εραστές(υπάλληλοι) της εξουσίας, έδωσαν ρεσιτάλ ανθελληνικής συμπεριφοράς και ΑΝΤΙΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗΣ …λύσσας.
    Η Ελλάδα είναι, η μόνη χώρα, που ΟΛΗ η αντιπολίτευση, «κινήθηκε» μέσα στα πλαίσια της Εσχάτης Προδοσίας !
    Κύριε Σαμαρά, κύριε Τσίπρα, κύριε Βενιζέλο,
    πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση σήμερα, αν ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ να επιτύχει το πρώτο μνημόνιο, στο οποίο προσφύγαμε ύστερα από αλόγιστη σπατάλη και κακοδιαχείρηση της πενταετίας (2004-2009), και το οποίο "ΒΟΥΛΙΑΞΕ" λόγω ελλείψεως εσόδων! αφού μέχρι και σύλλογο "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" φτιάξετε οι δύο "ουρανοκατέβατοι"...σωτήρες μας ενισχυόμενοι από όλους τους..Ελληναράδες!
    Σας υπενθυμίζω κύριοι, ότι οι απεργίες, οι διαδηλώσεις , οι ΤΑΧΙ πορείες, οι φορτηγο-αποκλεισμοί η λιμανο-πειρατεία, οι απεργίες, γιατρών, δικηγόρων, υπαλλήλων του ΥΠΟΙΚ. και σχεδόν του συνόλου των ΔΥ, ήταν σχεδόν πάντα τη «κοινή συναινέσει όλων των …εραστών της πολυθρόνας», επί ΔΥΟ και πλέον ΧΡΟΝΙΑ!!
    Και ήταν το φυσικό αποτέλεσμα της ‘’δικιά σας’’( προτρεπτικής) αντεθνικής συμβολής υπόδειξης και καθοδήγησης , που υπήρξε μία από τις δυνάμεις που ενήργησαν όλες μαζί, ώστε να επιτευχθεί η συνισταμένη της οικονομικής κατάρρευσης των εσόδων, ώστε να «φανεί σαν αδυναμία Παπανδρέου, κακό σχέδιο, αποτυχημένη εφαρμογή, ώστε να μπούμε στα μνημόνια που τόσο επεδίωκαν οι Ευρωπαίοι που σας καθοδηγούσαν και σας έδιναν εντολές.
    Σήμερα οι Έλληνες υποφέρουνε, ευτελίζονται, πεινούν και αυτοκτονούν γιατί ΕΣΕΙΣ! τους ‘’πουλήσατε’’ σαν άλλοι πειρατές στα διεθνή κέντρα των εντολοδόχων σας.
    Διαλύσατε την Ελλάδα, σκοτώσατε χιλιάδες ανθρώπους και νεανικά όνειρα, μόνο και μόνο για να καθίσετε σε πολυθρόνες της ΒΡΩΜΙΚΗΣ εξουσίας.
    Η Ελλάδα, η Ιστορία αλλά και η νέα γενιά θα σας ‘’πληρώσουν’’ όπως σας αξίζει.
    Το μονοπάτι του εφιάλτη θα είναι πάντα ο δρόμος της προσωπικής σας απαξίωσης και τιμωρίας.
    Ουαί ΥΜΙΝ …!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *