ροή ειδήσεων

Πώς εθνική άμυνα της χώρας έχει περάσει σε ξένες δυνάμεις...

Του Δημήτρη Καζάκη

Για 10η ημέρα συνεχίζεται το μπλοκάρισμα των συχνοτήτων της ΕΡΤ προκειμένου να περάσει η διάλυση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.... Σκεφτήκατε τι σημαίνει αυτό από την άποψη της εθνικής άμυνας της χώρας; Η ΕΡΤ - εκτός όλων των άλλων - παρέχει και τις μοναδικές συχνότητες που έχουν ανάγκη οι ένοπλες δυνάμεις για real time εικόνα. Δίχως αυτή την δυνατότητα οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας είναι τυφλές, ιδίως σε περίπτωση εθνικής κρίσης. Με "κατεβασμένες" τις συχνότητες της ΕΡΤ, οι ένοπλες δυνάμεις δεν μπορούν να έχουν real time εικόνα από οπουδήποτε τυχόν προκύψει κρίση. Κι έτσι δεν θα μπορούν να την διαχειριστούν.

Με άλλα λόγια η κυβέρνηση προκειμένου να εξυπηρετήσει ξένα και ντόπια ιδιωτικά συμφέροντα έχει αφήσει εκτεθειμένη την εθνική άμυνα της χώρας. Αν προκύψει κάποιο επεισόδιο οι ένοπλες δυνάμεις δεν θα είναι σε θέση να το διαχειριστούν. Χρειάζεται πολύ σκέψη για να αντιληφθεί κανείς το έγκλημα που συντελείται, ή μας αρκεί να βρίζουμε τους εγκάθετους της ΕΡΤ;

Επίσης, όπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, η διακοπή των οπτικών ινών που παρείχαν τηλεπικοινωνιακές συνδέσεις στην ΕΡΤ έγινε πατώντας ένα κουμπί από το Βερολίνο. Η Deutsche Telecom που της ανήκει ο ΟΤΕ έχει φροντίσει να μεταφέρει όλους τους κωδικούς ασφαλείας, αλλά και τις δικλείδες του συστήματος τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας στο Βερολίνο. Το αποτέλεσμα είναι απλό. Μπορεί το Βερολίνο ανά πάσα στιγμή να νεκρώσει τις τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα. Και τι μας νοιάζει; Αρκεί να την πληρώσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, όπως θα έλεγαν οι κατά συνείδηση και θέση εθνοπροδότες.

Η κατάσταση αυτή αποκαλύφθηκε όταν οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να επαναφέρουν τις συχνότητες της ΕΡΤ στον "αέρα" από το κεντρικό κτήριο του ΟΤΕ στην Κηφισίας. Ανακάλυψαν ότι αυτό ήταν αδύνατο, γιατί η μητρική εταιρεία έχει μεταφέρει όλα τα "κοντρόλ" στο Βερολίνο. Να θυμίσουμε εδώ ότι όλες οι τηλεπικοινωνίες των ενόπλων δυνάμεων της χώρας εξαρτώνται αποκλειστικά από τον Γερμανικό ΟΤΕ, δηλαδή από το Βερολίνο. Με άλλα λόγια εθνική άμυνα δεν υφίσταται. Σε λίγο, άλλωστε, δεν θα υφίστανται ούτε καν ένοπλες δυνάμεις.

Κι ένα απλό ερώτημα: πόσο "πατριώτες" λέτε να είναι όλοι αυτοί που υποστήριξαν την διάλυση της ΕΡΤ; Όσο τους επιτρέπει το Βερολίνο, που ελπίζω να μην έχει κανείς καμιά αμφιβολία ότι βρίσκεται και πίσω από την ιδιωτικοποίηση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Σαμαράς, συγκυβέρνηση, Χρυσή Αυγή και Καρατζαφέρης που υποστήριξαν την κατεδάφιση της ΕΡΤ και μόνο για τον κίνδυνο που έχουν θέση την εθνική άμυνα της χώρας τους αξίζει το εκτελεστικό απόσπασμα. Να είναι σίγουροι ότι θα την πληρώσουν όπως αξίζει στην εθνοπροδοτική τους στάση. Τα αστεία τελείωσαν.
πηγή


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/6/13 23:22

    Πολύ σωστά τα λέτε. Αλλά επιτρέψτε μου μια διόρθωση:
    Η χρήση για στρατιωτικούς σκοπούς ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ από τις εκπομπές των πομπών της ΕΡΤ..! Γι'αυτόν το λόγο υπάρχει σήμα στις συχνότητες -έστω αυτό το περιβόητο μαύρο. Αλλιώς θα είχαν κατεβάσει τους διακόπτες πανελλαδικώς, θα έστηναν κολεγιά με ΣΚΑΙ & DIGEA, και "άσε τους όψιμους αντάρτες του Ραδιομεγάρου, να παριστάνουν τους καταληψίες της βίλλας Αμαλία"...
    Όμως, το ότι ακόμα υπάρχει αυτή η εθνικά ζωτική χρήση του δικτύου της ΕΡΤ, δεν αναιρεί το γεγονός ότι η Ελλάς έχει ήδη αλωθεί..

    Παράδειγμα για την κατρακύλα δίχως γυρισμό, η περίπτωση του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος -ΟΤΕ. Από χρόνια πεδίον λεηλασίας λαμπρόν για ελληνογερμανικά conglomerates, ο βασικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος του έθνους, έχει διανύσει και περίοδο επενδυτικής εξάπλωσης (με την εξαγορά αντίστοιχων βασικών παρόχων σε Αλβανία, Αρμενία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σλαβομακεδονία, Σερβία (ευτυχώς για τους Σέρβους προσωρινά..!) και αλλού). Υποτίθεται ότι έτσι ο ΟΤΕ θα γίνονταν εταιρική υπερδύναμη, μιαν πολυεθνική, που θα μοίραζε απλόχερα πλούτο, μέσω διεύρυνσης θέσεων Εργασίας, αλλά και μέσω της γενναιόδωρης έννοιας Εταιρική Ευθύνη (αυτής της τόσο κενής, ανύπαρκτης, ανυπόστατης διεθνώς). Τελικά όμως και αυτός ο κραταιός κολοσσός εκποιήθηκε άδοξα και οριστικά το 2008, στον ..αντίστοιχο γερμανικό "ΟΤΕ", τη Ντόιτσε Τέλεκομ/Deutsche Telekom, κατόπιν της σκανδαλώδους εξαγοράς της ΓΕΡΜΑΝΟΣ ~ SUNLIGHT, όμως, η οποία στιγματίστηκε και από τον ωμό εκβιασμό του πανυπερσεβάστου άρχοντα Βγενόπουλου, ο οποίος φυσικά και είχε εκ των έσω ενημέρωση για την επικείμενη προδοτική εκποίηση του ΟΤΕ... https://sites.google.com/site/evdaemonia/why-singapore

    mike da spike

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *