ροή ειδήσεων

Σε δύο τρεις ημέρες στον αέρα η νέα ΕΡΤ - Αποκλειστικές πληροφορίες

Σε συνεχείς συσκέψεις βρίσκονται από το πρωί σύμβουλοι και συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά και του Γιάννη Στουρνάρα προκειμένου να βρεθεί λύση εντός των δύο επόμενων ημερών... για να εκπέμψει εκ νέου η συχνότητα της νέας δημόσιας τηλεόρασης.

«Ολα όσα λέγονται ότι θα εκπέμψει η νέα ΕΡΤ από το κανάλι της Βουλής είναι ασυναρτησίες» ενημερώνουν το iefimerida.gr κυβερνητικές πηγές, οι οποίες βρίσκονται εντός της σύσκεψης η οποία πραγματοποιείται αυτή την ώρα με τον Γιάννη Στουρνάρα και το επιτελείο του.

Μία σκέψη που βρίσκεται στο τραπέζι των συσκέψεων είναι να δημιουργηθεί μία ειδική διεύθυνση στο υπουργείο Οικονομικών το οποίο να αναθέσει την εκτέλεση του έργου στο νέο φορέα που θα δημιουργηθεί όπως επιτάσσει η απόφαση του ΣτΕ.

Θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσουν οι εταίροι σε αυτό το πλαίσιο, επισημαίνουν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές και επιβεβαιώνουν ότι η κυβέρνηση «τρέχει και δεν φτάνει» προκειμένου να σταματήσει το μαύρο στην ΕΡΤ και να επιλυθεί ο γόρδιος δεσμός που προκαλεί εμπλοκή στην τρικομματική κυβέρνηση.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *