ροή ειδήσεων

H τρόικα θέλει να αφοπλίσει τους Έλληνες μέσω ... ερωτηματολογίου - Φοβούνται ταραχές;

Με ένα πολύ ύπουλο τρόπο η τρόικα επιχειρεί να αφαιρέσει τα πάσης φύσεως όπλα (σκοπευτηρίου, κυνηγετικά κλπ) από τους Έλληνες - κυρίως: Με ερωτηματολόγιο το οποίο έχει τεθεί προς διαβούλευσηεδώ και δύο μήνες, προσπαθούν... να αποδείξουν ότι κάθε όπλο προορίζεται για εγκληματική χρήση!

Πρακτικά το ερωτηματολόγιο που απευθύνεται στους πολίτες της ΕΕ, εξισώνει όλα τα όπλα, ακόμη και αυτά των κακοποιών με τα κυνηγετικά και τα σκοπευτικά των ολυμπιακών αγωνισμάτων! Απόλυτη, δηλαδή, ισοπέδωση των νόμιμων όπλων με αυτά των παρανόμων! Δεν γίνεται καμία εξαίρεση για τα κυνηγετικά όπλα.

Το πιο ανησυχητικό, που θα πρέπει να προβληματίσει αλλά και να κινητοποιήσει όλους τους νόμιμους κατόχους όπλων στην Ευρώπη, είναι ότι το ερωτηματολόγιο είναι παραπλανητικό και προσπαθεί να ωθήσει τον άσχετο αναγνώστη να αποδεχθεί την ανάγκη λήψης επιπρόσθετων μέτρων από την ΕΕ για τη δήθεν προστασία του.

Δεν μπορεί να συσχετιστούν τα κυνηγετικά όπλα με την εγκληματικότητα,όταν στην Ελλάδα για παράδειγμα, χρησιμοποιούν κατά κόρον οι παράνομοι, ΑΚ-47 Καλάσνικοφ, και πιστόλια.

Ουδείς χρησιμοποίησε κυνηγετικό όπλο για εγκληματική πράξη (εξαιρούνται κάποια εγκλήματα πάθους ή κτηματικών διαφορών στα χωριά, τα οποία θα μπορούσαν να είχαν γίνει και με άλλο τρόπο).Η πραγματικότητα είναι ότι η τρόικα θέλει να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Στην αρχή αφόπλισαν τους Εθνοφρουρούς από την Μακεδονία. Τώρα, όσα περνάει ο καιρός δυσκολεύουν τις άδειες οπλοφορίες για κυνηγετικά όπλα ή δεν ανανεώνουν τις παλιές άδειες.
Όταν στην Ομόνοια με 500 ευρώ παίρνεις ολοκαίνουριο ΑΚ-47 με δύο γεμιστήρες και ένα κουτί σφαίρες!
Νομίζουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από το ότι φοβούνται ταραχές. Επειδή εμείς πιστεύουμε στην αφαιρετική μέθοδο του συγγραφέα Άρθουρ Κόναν Ντόιλ (δημιουργού του Σέρλοκ Χολμς) που έλεγε "εάν αφαιρέσεις το αδύνατο, αυτό που μένει όσο απίθανο και αν είναι αποτελεί την αλήθεια", βλέπουμε ότι η η τρόικα προβλέπει ταραχές λόγω οικονομικής, και κοινωνικής εξαθλίωσης.

Όσο οι στρατοί ιδιωτικοποιούνται (δεν έχουμε ακούσει ακόμα πειστικές απαντήσεις για την Academy...) και η θητεία καταργείται (κάνοντας έτσι τους πολίτες αμαθείς στην χρήση όπλων), η εξουσία φεύγει από τουςπολίτες-οπλίτες και πηγαίνει σε αυτούς που πληρώνουν τους μισθοφόρους στρατιώτες. Εν πρώτοις οι κυβερνήσεις, αλλά με λεφτά που δανείζονται από τις περιβόητες "αγορές". Οπότε αυτοί οι στρατοί ελεγχονται από τις αόρατες, μη εκλεγμένες αγορές.

Η δημοκρατία δεν έχει καμμια σημασία για αυτούς, και θα πάψει να υπάρχει μόλις θεωρήσουν ότι οι κοινωνίες δεν θα έχουν πλέον κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, άλλωστε όλα όσα έγιναν εν καιρώ μνημονίου 5 χρόνια πριν δεν θα τα πίστευε κανείς.Είναι πιθανό αυτό να εννοούσε ο Πατροκοσμάς όταν είπε "με άλλους θα κοιμηθείτε, και με άλλους θα ξυπνήσετε". Αλλά για να επιτευχθεί πρέπει να μας πιάσουν "κοιμώμενους".

Iδού και το ερωτηματολόγιο:
Για κάθε πολίτη που δεν συμφωνεί με τον αφοπλισμό των Ελλήνων, η απάντηση σε όλο το ερωτηματολόγιο είναι η πρώτη. Είναι τόσο ύπουλα στημένο που δεν σας δίνει την δυνατότητα να συμπληρώσετε για χαλαρότερα μέτρα από αυτά που ισχύουν τώρα στην Ευρώπη σε καμία ερώτηση!
http://ec.europa.eu/yourvoice/ipm/forms/dispatch?form=ReduceFirearmsRisk
Kαι φυσικά όλα τα παραπάνω είχαν προλεχθεί πολλά χρόνια πριν από τον Πατροκοσμά που είχε πει "Θά σάς ζητήσουν τά ντουφέκια· νά έχετε διπλά· νά δώσετε τό ένα καί νά κρατήσετε τό άλλο. Ένα ντουφέκι 100 ψυχές θά γλυτώση".
defencenet.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *