ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ> Oλική επαναφορά του Γιώργου Παπανδρέου με την "3η Σεπτέμβρη" και δημοψήφισμα για διπλό νόμισμα!

Ολική επαναφορά ετοιμάζει ο Παπανδρέου και μάλιστα με ένα τρόπο που θα προκαλέσει αίσθηση. Η οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού θεωρεί... ότι η χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου στην διαμάχη με τον Πάνο Καμμένο για τα CDS δικαίωσε το Ανδρίκο και άνοιξε το δρόμο στην πολιτική απεμπλοκή του Γιώργο από τα σενάρια συνομωσίας γύρω από την είσοδό μας στο Μνημόνιο.

Ηδη με νέα ανάρτησή του το φίλα προσκείμενο στην οικογένεια Παπανδρέου smartpost κάνει λόγο γι αυτούς που "κατάντησαν το ΠΑΣΟΚ απόκομμα της πλάκας και πως για πρώτη φορά μετά την αποστασία του '65 ανατράπηκε εκλεγμένος πρωθυπουργός μόνο και μόνο για να αλλάξουν τα πρόσωπα και η πολιτική, όχι απλώς να παραμείνει η ίδια αλλά να επιστρέψει και σε όλα εκείνα τα παλαιοκομματικά χαρακτηριστικά που προκάλεσαν την κρίση."
Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες η ιδέα της επιστροφή του Γιώργου στην πολιτική ζωή του τόπου αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.
Ημερομηνία ορόσημο για την επιστροφή θεωρείται η "3η του Σεπτέμβρη" του 2013 ενώ η ιδέα που έχει πέσει στο τραπέζι θέλει την συγκεκριμένη ημερομηνία "3η του Σεπτέμβρη" και όνομα του νέου κόμματος.
Στην ιδρυτική του διακήρυξη σημείο αιχμής θα είναι το δημοψήφισμα για επιστροφή στην δραχμή σε μια διαδικασία διπλού νομίσματος με το ευρώ να παραμένει ως όχημα για τιςδιεθνείς συναλλαγές της χώρας. Ο Παπανδρέου εκτιμά ότι πολύ σύντομα η χρήση εθνικών νομισμάτων-παράλληλα με το ευρώ- θα είναι μονόδρομος για τις χώρες του Νότου. Ακόμη και στη Γερμανία ακούγονται φωνές για το διπλό νόμισμα.
Στο πλευρό του Γιώργου για την χρήση διπλού νομίσματος και κορυφαίοι οικονομόλογοι, Ελληνες και ξένοι!
Οσο αφορά για την σημειωλογία της 3ης του Σεπτέμβρη είναι προφανής.
kourdistoportocali

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/6/13 08:51

    Ασε καλήτερα, το έχουμε ξαναδείτο έργο, πριν3 χρόνια.
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΊΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!
    ( ΗΜΟΥΝ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/6/13 10:12

      ΤΟΣΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚΖΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !

      ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΜΙΛΟ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ ΧΡΥΣΟΦΟΝΙΑΔΩΝ ΑΝΗΚΕΙΣ !

      ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΦΕΥΓΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΡΕ ΕΡΩΤΥΛΕ;

      Διαγραφή
  2. ΤΑΣΟΣ ΨΑΡΟΜΠΑΣ8/6/13 09:01

    χαχαχαχα............... ασε καλυτερα!!!!!!!!!!!!! Φαγαμε στην μαπα σχεδων εναν αιωνα την οικογενεια Παπανδρεου, δεν θα παρουμε αλλο!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/6/13 10:28

      Α ρε Γιωργάκη ,εσύ την έκανες νωρίς.
      Έκανες ότι έκανες και άφησες τα άλλα λαμόγια να μας αποτελειώσουν!!!
      Να δημιουργηθεί αμέσως κίνημα για την επιστροφή του Γιωργάκη στην εξουσία.
      Καταλαβαίνετε τώρα γιατί το 1965 φώναζαν να βρεθεί ένας λοχίας
      να μας σώσει?
      Για όσους διαβάζουν Ιστορία , να ανατρέξουν στην Αρχαία Αθήνα και να
      αναζητήσουν τον Αλκιβιάδη.
      Η ιστορία επαναλαμβάνεται

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος8/6/13 09:14

    αχ αχ ....ξανάρχεται..........αχ..................αχ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/6/13 10:17

    Απεδείχθη περίτρανα,

    ότι οι προσπάθειες που έκανε τότε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ήταν ότι το ανθρωπίνως δυνατόν για να σωθεί η Ελλάδα, μετά την αναισθησία του ..βουδιστή, την υπονόμευση του Καλαματιανού και των άλλων..καμένων εγκεφάλων και ανεγκέφαλων τόσο της μεσο-ακρο δεξιάς όσο και της κουλτουροδιαστελόμενης ..αριστεράς καρδίας και της δεξιάς τσέπης.
    Άφησα τελευταίους τους πασοκοκάπηλους της ομάδας των ‘’φαρδιών..μυαλών’’ και των ανέραστων ..εραστών της ‘’ψάθινης πολυθρόνας του θρόνου’’.

    Σήμερα ο ΛΑΟΣ μας, αυτοί οι λάτρεις των γραμμάτων και οι συνεχιστές της ιστορικής μας παρακαταθήκης, ζητά και αγωνίζεται για την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου.

    Απεδείχθη περίτρανα, ότι ο Γιώργος ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, άρα δεν εξουσιάζεται.


    Απεδείχθη περίτρανα, ότι είναι ο μόνος που θυσίασε τα πάντα για να σωθεί η Ελλάδα.

    Απεδείχθη περίτρανα, ότι είναι ο μόνος που αγωνίστηκε εναντίον της διαπλοκής και των εκπροσώπων της.

    Απεδείχθη περίτρανα , ότι είναι ο μόνος που ΜΠΟΡΕΙ και θέλει να αλλάξει την Ελλάδα σε μια χώρα ευνομούμενη, δημοκρατική, ειρηνική και ανθρώπινη.

    Τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε !

    Αρκεί να κοιτάξουμε τα παιδιά μας κατάματα.

    Αυτά είναι η ελπίδα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/6/13 10:17

    Σήμερα ΟΛΗ αυτή η πολιτική ,παραπολιτική και εξωθεσμική σαβούρα βλέπουν ότι ο λαός ΞΥΠΝΗΣΕ ! Ο λαός κατάλαβε την αιτία και τα αίτια και ανασκουμπώνει τα μανίκια του.
    Απόδειξη ότι τον Παπανδρέου τον υπονόμευσαν τα κυκλώματα. Βλέπουν σήμερα ότι έρχεται η ώρα της ισονομίας και οργιάζουν από μίσος.
    Ναι ήλθε η ώρα να πληρώσουν οι φοροκλέφτες και οι πατριδοκάπηλοι. Γνωρίζουν και φοβούνται, ότι αν αυτοί αρχίσουν να πληρώνουν, θα ελαφρύνει η θέση των φτωχών και των αδύναμων και θυμηθούν ΞΑΝΑ ότι το ΠΑΣΟΚ είναι στο πλευρό όλων των Ελλήνων.
    Η ώρα της επιστροφής και της δικαίωσης πλησιάζει. Το ομολογούν ακόμη και οι εχθροί του Γιώργου, οι διαπλεκόμενοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/6/13 10:24

    Το πρόγραμμα Παπανδρέου
    Σήμερα ο λαός μας πληρώνει τη δίχρονη επίθεση των υστερόβουλων ελλήνων(;)πολιτικάντηδων, εις βάρος της Ελλάδας, της οικονομίας, της εθνικής μας υπόστασης με βασική επιδίωξη, την επίτευξη της εντολής που είχαν πάρει για απομάκρυνση του Γ. Παπανδρέου από την εξουσία. Ο δημοκρατικός μας λαός, αντιλαμβάνεται τη πραγματική επιδείνωση και κατάσταση της χώρας και, όπως και στις εκλογές τιμωρεί τους επίορκους συκοφάντες και αρνείται να υπακούσει στα κελεύσματά τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/6/13 10:25

    ‘’Μικροί’’, Άβουλοι και μοιραίοι
    ΕΚΔΗΛΗ είναι η οργή των Ελλήνων για την απόπειρα επανάληψης του ‘’βρώμικου 89’’ από τους ίδιους, ή και τους απογόνους, των πρωταγωνιστών εκείνης της εποχής. Δίχως γνώση, δίχως συναίσθηση, δίχως συνείδηση τα απολωλότα πρόβατα απέδειξαν ότι το μαντρί τους αξίζει !
    Το βουλευτικό σώμα αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία την παραπομπή Παπακωνσταντίνου για το κακούργημα της απιστίας. Από τους 266 ψηφίσαντες, υπέρ της παραπομπής ψήφισαν 234, 21 κατά, 7 παρών, 3 λευκά, 1 άκυρο. Άβουλοι και μοιραίοι, οι σημερινοί βουλευτές προσπαθούν να ρίξουν στην πυρά τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, για να σώσουν εαυτούς και τα κόμματά τους. Το δήθεν έγγραφο είναι το ίδιο έγγραφο που παρουσίασε ο Παπακωνσταντίνου ακόμη από
    -----------------------------------------------------------
    τον περασμένο Οκτώβριο. Κι όμως παρουσιάστηκε ως νέο στοιχείο και στήθηκε μία ολόκληρη σκευωρία εις βάρος του...

    Το αποτέλεσμα είναι ντροπιαστικό και απεχθές για κάθε σκεπτόμενο πολίτη αυτής της χώρας. Οι ίδιοι οι βουλευτές, με νεκρές, από καιρό, τις συνειδήσεις τους, θα ξεχάσουν αύριο κιόλας το πρωί πως με την ψήφο τους καταδικάζουν την αλήθεια, την ευνομία. Εμείς δε θα ξεχάσουμε, ούτε αυτούς ούτε την αλήθεια. Και δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα ΄μαστε εδώ, να υπενθυμίζουμε σε αυτούς πόσο άβουλοι και μοιραίοι στάθηκαν και σε σας ότι τίποτα δεν τελειώνει μέχρι να τελειώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/6/13 13:01

      ρε φιλε απο που τα κανεις copy-paste απο την ιστοσελιδα του αποκομματος,κλεινεις θεση απο τωρα,ολο κ καπου θα σε βολεψουν η απλα θα παραταθει το βολεμα σου,γραφικουλη ε ΓΡΑΦΙΚΟΥΛΗ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος8/6/13 18:07

    Απεδείχθη περίτρανα,
    Γράφει ο Ν Βράχος

    Απεδείχθη περίτρανα,
    ότι οι προσπάθειες που έκανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ήταν ότι το ανθρωπίνως δυνατόν για να σωθεί η Ελλάδα, μετά την αναισθησία του ..βουδιστή, την υπονόμευση του Καλαματιανού και των άλλων..καμένων εγκεφάλων και ανεγκέφαλων, τόσο της μεσο-ακρο δεξιά,ς όσο και της κουλτουροδιαστελόμενης ..αριστεράς καρδίας και της δεξιάς τσέπης.

    Άφησα τελευταίους τους πασοκοκάπηλους της ομάδας των ‘’φαρδιών..μυαλών’’ και των ανέραστων ..εραστών της ‘’ψάθινης πολυθρόνας του θρόνου’’.
    Σήμερα ο ΛΑΟΣ μας, αυτοί οι αγωνιστές της δημοκρατίας λάτρεις της λευτεριάς , της δημοκρατίας, των γραμμάτων και οι συνεχιστές της ιστορικής μας παρακαταθήκης, ζητά και αγωνίζεται για την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου.

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ !!! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ, Ο ΛΑΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
    ===================================
    *Απεδείχθη περίτρανα, ότι ο Γιώργος ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, άρα δεν εξουσιάζεται.
    *Απεδείχθη περίτρανα, ότι είναι ο μόνος που θυσίασε τα πάντα για να σωθεί η Ελλάδα.
    *Απεδείχθη περίτρανα, ότι είναι ο μόνος που αγωνίστηκε εναντίον της διαπλοκής και των εκπροσώπων της.
    *Απεδείχθη περίτρανα , ότι είναι ο μόνος που ΜΠΟΡΕΙ και θέλει να αλλάξει την Ελλάδα σε μια χώρα ευνομούμενη, δημοκρατική, ειρηνική και ανθρώπινη.
    Τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε !
    Αρκεί να κοιτάξουμε τα παιδιά μας κατάματα.
    Σήμερα ΟΛΗ αυτή η πολιτική ,παραπολιτική και εξωθεσμική σαβούρα βλέπουν ότι ο λαός ΞΥΠΝΗΣΕ ! Ο λαός κατάλαβε την αιτία και τα αίτια και ανασκουμπώνει τα μανίκια του.
    Ένιωσε στο πετσί του, ότι τον Παπανδρέου τον υπονόμευσαν τα κυκλώματα. Βλέπουν σήμερα ότι έρχεται η ώρα της ισονομίας και οργιάζουν από μίσος.
    Ναι, ήλθε η ώρα να πληρώσουν οι φοροκλέφτες και οι πατριδοκάπηλοι. Γνωρίζουν και φοβούνται, ότι αν αυτοί αρχίσουν να πληρώνουν, θα ελαφρύνει η θέση των φτωχών και των αδύναμων και θα θυμηθούν ΞΑΝΑ ότι το ΠΑΣΟΚ είναι στο πλευρό όλων των Ελλήνων.
    Η ώρα της επιστροφής και της δικαίωσης πλησιάζει. Το ομολογούν ακόμη και οι εχθροί του Γιώργου, οι διαπλεκόμενοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/6/13 18:09

    Η λίστα ήλθε άτυπα στην Ελλάδα την περίοδο των εκλογών.
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Τότε που όλοι, βλέποντας την αρχική επιτυχία του μνημονίου (1), είχαν ..τρομοκρατηθεί. Τότε που ο Σαμαράς έβλεπε την Ντόρα, στον ύπνο του κάθε βράδυ, να τον κυνηγά κρατώντας ένα μεγάλο κρητικό μαχαίρι. Τότε που ο Σύριζα της ανωμαλίας είχε αρχίσει τις κατεδαφίσεις, αφού με το περίπου (+) – (-) 3% που είχε, κινδύνευε να κατεδαφιστεί και ο ίδιος. Τότε που μαυροφόροι μεταφορείς της ηλιθιότητάς τους, ξύριζαν τα κεφάλια τους, για να χωρέσει το..μυαλό τους στη κουκούλα. Τότε που σύσσωμη η αντιπολίτευση και οι συντεχνίες είχαν αποφασίσει ‘’ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ’’ !!! να σωθούν αυτοί κι ας ..καεί η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/6/13 18:13

    Η επιστροφή του Παπανδρέου και ο τρόμος των…άλλων.
    ==================================
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Σύμφωνα με επίσημους κύκλους του Λευκού Οίκο, ο Ομπάμα έπεσε φαίνεται θύμα παραπληροφόρησης, ανθρώπων που μάλλον ‘’επηρεάζονται’’ από τους ανατολικούς ..συμμάχους τους Τούρκους. Οι τούρκοι άνθρωποι φύσει και θέσει Ισλαμιστές, φιλόδοξοι και ανατολίτες, δεν είδαν με καλό μάτι την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στην κυβέρνηση της Ελλάδας. Έτσι ‘’δούλεψαν’’ όπως πάντα, εκμεταλλευόμενοι την πεποίθηση των συγχρόνων ,ότι ‘’το χρήμα είναι Θεός’’.
    Αντελήφθησαν αμέσως, ότι η απουσία του Γιώργου από την πολιτική σκηνή της Ελλάδας, θα διαμόρφωνε πολύ ευνοϊκές καταστάσεις για την Τουρκία αφού, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένα φιλοαμερικανικό κόμμα στην Ελλάδα.

    Ο Σύριζα, που για λίγο ‘’ανέτειλε’’ έδειξε ξαφνικά ότι θα παραμείνει πάντα κάτω από τα βαριά μαύρα σύννεφα, της πολιτικής ανωριμότητας και της ιδεολογικής σύγχυσης. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συνέντευξη του Τσίπρα στον Αλέξη Παπαχελά η οποία εξελίχθηκε στο Ναβαρίνο της Αξιωματικής αντιπολίτευσης και του αρχηγού της. Ο Τσίπρας είχε ‘’καεί’’ από χέρι!
    Ειδικά δεν όταν διάβασαν το μεταφρασμένο κείμενο , έπαθαν την πλάκα τους.

    Ο Ομπάμα επικοινώνησε αμέσως με τον Κλίντον, ο οποίος και τον ενημέρωσε ότι ο μόνος αξιόλογος και αξιόπιστος συνομιλητής ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, του οποίου το άστρο ήταν πολύ υψηλά τον τελευταίο χρόνο στην κοινή γνώμη των Αμερικανών πολιτών και των απανταχού φιλελλήνων, αλλά το σπουδαιότερο ήταν ο μόνος που έχει τόσους πολλούς οργισμένους φίλους του και οπαδούς του, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν ακολούθησαν τον κ. Βενιζέλο, αλλά από την πρώτη στιγμή, αρνούνται κάθε επαφή μαζί του. Έτσι το Πασόκ του..Βενιζέλου προσάραξε στο 5,4 % και αυτό..υπό όρους!.

    Έτσι ο Λευκός οίκος ετοιμάζεται για την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου, αφού οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί με την φιλογερμανική τους στάση και συμπεριφορά , είναι σίγουρο ότι θα απορριφθούν από τους Έλληνες οι οποίοι αργούν αλλά ΠΟΤΕ δεν ξεχνούν.
    Εξ άλλου οι Γερμανοί με την αχόρταγη βουλιμία τους, οδήγησαν όλο σχεδόν το χρήμα της Κύπρου, σε τράπεζες αμερικανικών συμφερόντων.

    Είναι απόλυτα σίγουρο, ότι οι Ελληνικοί υδρογονάνθρακες οι οποίοι είναι καταγραμμένοι με την σύμβαση «ΚΟΥΠΕΡ» από το 1940, αποτελούν καθαρό πεδίον
    των αμερικανικών επιδιώξεων, υπολογισμών και προγραμμάτων και δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι την Γερμανική επεκτασιμότητα.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου, αγωνίζεται να μη διασπαστεί το Πασόκ, το οποίο κινδυνεύει από την υπερβολική …αισιοδοξία του Βαγγέλη να γίνει πρωθυπουργός χωρίς… κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/6/13 00:10

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/6/13 01:13

    ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.. ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ:
    Απεδείχθη περίτρανα,
    Γράφει ο Ν Βράχος

    Απεδείχθη περίτρανα,
    ότι οι προσπάθειες που έκανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ήταν ότι το ανθρωπίνως δυνατόν για να σωθεί η Ελλάδα, μετά την αναισθησία του ..βουδιστή, την υπονόμευση του Καλαματιανού και των άλλων..καμένων εγκεφάλων και ανεγκέφαλων, τόσο της μεσο-ακρο δεξιά,ς όσο και της κουλτουροδιαστελόμενης ..αριστεράς καρδίας και της δεξιάς τσέπης....

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΣΑΙ.....
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ... ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/6/13 10:49

      Μετά τα καταιγιστικά σχόλια που δημοσίευσα πίσω απο το προσωνύμιο Ν. Βράχος
      και επιδιώκοντας να δοκιμάσω τις αντοχές των προσφιλών αναγνωστών του parapona-rodou,οφείλω πλέον να σας ανακοινώσω ότι οι αντδράσεις σας αγαπητοί φίλοι μου
      προσήκουν σε άδολα πρόβατα.
      Το παραπάνω ήταν και ο στόχος των δημοσιευμάτων μου με άξονα :
      Την απόλυτα ψευδή καταγγελία των βασικών του αντιπάλων που κολακεύει την μεγάλη μερίδα των ευεργετηθέντων οπαδών του και αποσκοπεί στο να ωθήσει στη προσμονή της επιστροφής του Γιώργου σε εκείνη την ομάδα των «κρυφο»οπαδών του ΠαΣοΚ που παραμένουν ευεπίφοροι στην ψευδορητορεία της εύρεσης μαγικής λύσης.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/6/13 18:51

      Όλα αυτά δεν έχουν πλέον σημασία προσφιλή αναγνώστη του parapona-rodou. Το μόνο που έχει σημασία είναι οτι ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου έχουν ήδη πάρει την άγουσα για τον Κορυδαλλό όπου τους περιμένουν στερημένοι και ξαναμένοι βαρυποινίτες να τους κάνουν τις κωλοτρυπίδες τους αγνώριστες.
      Αλλά ούτε αυτό δε θα είχε μεγάλη σημασία για εσένα, εάν ο θαυμασμός σου προς τους δύο προαναφερόμενους δεν ήταν τόσο μεγάλος, που πιθανότατα θα θυσιάσεις τη δική σου κωλοτρυπίδα για να κερδίσουν λίγο χρόνο μόνο (διότι μόλις τελειώσουν με εσένα οι βαρυποινίτες, θα περιλάβουν κι εκείνους).
      Και ειλικρινά μένουμε με την απορία, τα "αδολα πρόβατα" που ακριβώς τα είδες εκτός από τους αναγνώστες του parapolitiki ? Ίσως στο πρόσφατο συνέδρειο του ΠΑΣΟΚ όπου 100-150 πράσινες κωλοτρυπίδες αποθέωσαν το ίνδαλμά σου. Εάν μας πεις οτι τα έχεις δει και αλλού, τότε είσαι ψεύτης.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος15/7/13 02:05


    Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως ένα μαλακό νόμισμα,τουλάχιστον για τις συναλλαγές στο εσωτερικό της. Διαφορετικά καταστρέφεται.
    Όλοι οι άλλοι,από ΝΔ μέχρι ΣΥΡΙΖΑ,είναι δουλάκια της Μέρκελ και των τραπεζιτών και ούτε που τόλμησαν να πουν τίποτα για το νόμισμα τόσο καιρό.Απαγόρευσαν μάλιστα κάθε σχετική συζήτηση απ'το δημόσιο διάλογο.
    Ας βγει λοιπόν κάποιος να το πει,κι ας είναι κι ο Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *