ροή ειδήσεων

1 στους 5 λαδώσαμε κρατικό υπάλληλο μέσα στο 2012!

Ένας στους πέντε Έλληνες λάδωσε κάποιον κρατικό υπάλληλο την περασμένη χρονιά διαπιστώνει η Διεθνής Διαφάνεια.... και είμαι σίγουρος πως όλοι θα αρχίσουν να σκίζουν τα ρούχα τους που είμαστε η πιο διεφθαρμένη χώρα στην Ευρωπαική Ένωση. Η διεθνής οργάνωση λέει πως η Ελλάδα βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις διαφθοράς, μεταξύ των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με 22% ενώ η Κύπρος έχει 19%, η Ρουμανία 17%, η Βουλγαρία 8%, η Ιταλία και η Βρετανία μόλις 5%, η Πορτογαλία 3% και η Ισπανία 2%. Και είμαι επίσης σίγουρος πως κανείς αρμόδιος δεν πρόκειται να κάνει τίποτε άλλο από το να υπόσχεται και να οργανώνει συσκέψεις και συναντήσεις με "συναρμόδιους φορείς".
Δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς πως όσο θα ανεβαίνουν οι φόροι και όσο ο κόσμος θα χάνει τη δουλειά του τόσο η διαφθορά θα αυξάνεται, γιατί θα πηγαίνεις για παράδειγμα στην Εφορία και ο υπάλληλος θα σου κλείνει το μάτι για να πληρώσεις μικρότερο πρόστιμο ακόμα και αν είναι μπροστά η ίδια η τρόικα. Είναι αστείο να το σκέφτεσαι αλλά αυτή την διαφθορά την έχουν δημιουργήσει σε μεγάλο βαθμό όχι οι κακοί υπάλληλοι και τα λαμόγια οι ιδιώτες αλλά αυτοί που μας έχουν κυβερνήσει τα τελευταία χρόνια με τα χαράτσια και τα έκτακτα τέλη.
Νικήτας
kourdistoportocali


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/7/13 19:58

    Πόσα λεφτά έχασε από το PSI ο Κώστας Καραμανλής
    16 Μαρτίου 2012,
    « Πόσα λεφτά έχασε από το PSI ο Κώστας Καραμανλής »
    Θύμα του κουρέματος του ελληνικού χρέους έπεσε και τέως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες του αλλά και αποκάλυψε ο ίδιος πριν λίγες ημέρες σε φίλους κατά τη διάρκεια γεύματος σε ταβέρνα της Ραφήνας.
    Ο κ. Καραμανλής στο τελευταίο πόθεν έσχες του που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, για τα εισοδήματα του 2009, σημειώνει ότι πούλησε μετοχές αξίας 600.000 ευρώ και από τα χρήματα αυτά τα μισά τοποθέτησε στην αγορά του γραφείου του στο Κολωνάκι και με τα υπόλοιπα 300.000 αγόρασε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.
    Ο ίδιος άλλωστε, επί 6 έξι ώρες τα έλεγε με τη φρουρά των ιδρυτικών στελεχών της ΟΝΝΕΔ της οποίας υπήρξε και ο πρώτος πρόεδρος.
    Παρόντες, όπως σημειώνει και το parapolitika.gr, ήταν μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο διαγραμμένος Γιώργος Βλάχος, ο Αλέξανδρος Κοντός, ο Νίκος Παπαδημάτος, ο Σέργιος Τσίφτης -στέλεχος πλέον της Ντόρας και ο Αντώνης Αντωνάκος.
    Μεταξύ των άλλων, όταν η κουβέντα έφτασε στο PSI ο κ. Καραμανλής αποκάλυψε στους φίλους του ότι το κούρεμα έκανε φτωχότερη την οικογένειά του κατά τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ.
    Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος , είπε χαρακτηριστικά, μας άφησε ελληνικά ομόλογα κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Ολη του την περιουσία δηλαδή την είχε κάνει ομόλογα. Σήμερα χάνουμε τα μισά και παραπάνω από το κούρεμα . Ξέρετε πόσο σκληρός άνθρωπος ήταν και ποσό πολύ κόπιασε με την εταιρεία του για να φτιάξει αυτά τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/7/13 19:59

    Καμμένος: Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος.
    Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
    Ντροπή σου "αχάριστε" λαέ.
    «Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει»
    Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά. Η
    =============================
    επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    Όσον αφορά τη δήλωση της κα Γιαταγάνα, περί θανατικής ποινής, ανέφερε πως ήταν μία ακραία έκφραση και υποδήλωνε την ατιμωρησία στο ελληνικό κράτος.

    ΣΧΟΛΙΟ: Κι ύστερα περιμένεις καλοσύνη και ..επανάσταση, από ένα λαό που ΔΕΝ(;) συγκινείται με τίποτε.
    Πέντε παιδιά έχει ο πρώην γαμπρός της ΦΑΓΕ και ιδιοκτήτης κατά 50% της Α.Ε ΚΑΜΜΕΝΟΣ- DAIHATSU και Λοιπές εισαγωγές, και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν πρότεινε να ανοίξουμε ένα ..τραπεζικό λογαριασμό , μία τράπεζα ..κρέατος, ένα ψυγείο για ..ΣΟΥΣΙ και λοιπά ορεκτικά.
    Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
    Τον άνθρωπο που ..συνέλαβε τον Ανδρέα Παπανδρέου να ‘’συνουσιάζεται’’ γυμνός στην οδό Πανεπιστημίου με την ..17 Νοέμβρη, και απάλλαξε την Ελλάδα από την τρομοκρατία, και δεν τον βοήθησες μια και ‘’υποφέρει με ΠΕΝΤΕ παιδιά’’, να τον ενημερώσει ότι υπάρχουν και ΔΩΡΕΑΝ προφυλακτικά;
    Τώρα τι θα κάνουν τα παιδιά άμα μεγαλώσουν;
    Το επάγγελμα του Πάνου; Θα κάνουν κόμμα ;
    Κι αν..ζαλίζονται στη θάλασσα, τι βουλευτές θα γίνουν; Με τι θα ασχολούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/7/13 15:27

    Ο ΠΑΣΟΚΟΣ είναι παντού χωμένος!!
    Ρε ταχεις οικονομήσει με τις λαμογιές και
    έχεις τόσο χρόνο να χώνεσαι παντού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *