ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ Met Office ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ! 
Ο κόσμος σταμάτησε να είναι πιο θερμός σχεδόν πριν από 16 χρόνια, σύμφωνα με νέα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν την περασμένη εβδομάδα....

Τα στοιχεία, τα οποία έχουν προκαλέσει συζήτηση μεταξύ των επιστημόνων του κλίματος, αποκαλύπτουν ότι από τις αρχές του 1997 μέχρι τον Αύγουστο του 2012, δεν υπήρχε ευδιάκριτη αύξηση της συνολικής παγκόσμιας θερμοκρασίας.
Αυτό σημαίνει ότι η «παύση» στην υπερθέρμανση του πλανήτη διήρκεσε για περίπου τον ίδιο χρόνο με την προηγούμενη περίοδο, όταν οι θερμοκρασίες αυξήθηκαν, το 1980 - 1996. Πριν από αυτό, οι θερμοκρασίες παρέμειναν σταθερές ή μειώθηκαν για περίπου 40 χρόνια.



Τα νέα δεδομένα, που συγκεντρώθηκαν από περισσότερα από 3.000 σημεία μέτρησης σε στεριά και θάλασσα, εκδόθηκαν με ηρεμία στο διαδίκτυο, χωρίς τυμπανοκρουσίες απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και, μέχρι σήμερα, δεν έχουν αναφερθεί.
Αυτό έρχεται σε έντονη αντίθεση με την απελευθέρωση των προηγούμενων στοιχείων πριν από έξι μήνες, τα οποία μέχρι το τέλος του 2010 έδειχναν ένα πολύ θερμό έτος.
Ολοκληρώνοντας τα δεδομένα σημαίνει ότι είναι δυνατό να παρουσιάζεται μια ελαφρά τάση αύξησης της θερμοκρασίας από το 1997, αλλά το 2011 και τους πρώτους οκτώ μήνες του 2012 ήταν πολύ πιο δροσερά
atheatignosi.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *