ροή ειδήσεων

Ρόδος: Αρνείται τις κατηγορίες για εμπρησμό ο 40χρονος υπαξιωματικός

Αρνείται όλες τις κατηγορίες ο 40χρονος υπαξιωματικός του στρατού Μ. Κ. του Β. που κατοικεί μόνιμα στην Ίστριο, αναφορικά με τα όσα του αποδίδονται για τα αίτια της πυρκαγιάς στην Νότια Ρόδο....

Ο υπαξιωματικός κρατείται και λόγω της ιδιότητάς του θα μεταφερθεί το απόγευμα στην Αθήνα προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα του Στρατοδικείου.

O δικηγόρος τους κ. Στέλιος Κιουρτζής δήλωσε στο rodosalarm ότι ο πελάτης του έκανε πράγματι μπάρμπεκιου στην αυλή του σπιτιού του, αλλά δύο ώρες πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς η οποία ξεκίνησε από σημείο πολύ μακριά από το σπίτι του. Μάλιστα σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο υπαξιωματικός είχε φροντίσει και έσβησε με πολύ νερό τα κάρβουνα.

Ο κ. Κιουρτζής χαρακτήρισε τις κατηγορίες αίολες και ότι ο πελάτης του βρίσκεται πράγματι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς δεν μπορεί να αντέξει το βάρος μιας κατηγορίας που προκάλεσε την τεράστια καταστροφή στη Νότια Ρόδο.

Απέναντι στα παραπάνω η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού υποστηρίζει ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από σπίθες που σήκωσε ο αέρας και τις μετέφερε σε γειτονική δασική περιοχή.

Ο κ. Κιουρτζής δήλωσε ακόμα ότι ο 40χρονος υπαξιωματικός, πατέρας δύο παιδιών, είναι πειθαρχημένος και άψογος κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του στο Στρατό και πώς δεν θα διέπραττε ποτέ μια τέτοια επιπολαιότητα. Καλό είναι, πρόσθεσε, σε τέτοιες σοβαρές υποθέσεις να αναζητούνται οι πραγματικοί δράστες και όχι ένας οποιοσδήποτε για διάφορους λόγους.
newsbomb.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/7/13 17:11

    Ο Κυριος που αναφερουν εαν δεν κανω λαθος ηταν στο Γενναδι υπαξ/κος το 2008 που ημουν φανταρος εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/7/13 09:09

      ε και ???? Αυτο σημαινει κατι?????

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/13 17:44

    Mου προξενει περιεργεια γιατι παντα ο ανωτερω δικηγορος ειναι συνηγορος σε κατηγορουμενους με βαριες κατηγοριες και κυριως οτι εχει σχεση με ναρκοτικα.Η δικη μου εκτιμιση ειναι, οτι ειναι του συναφιου η δεν εχει αλλη δουλεια παρα μονο απ τα μαστουρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/7/13 18:20

      Η δική σου εκτίμηση είναι ανάλογη της βλακείας που σε δέρνει. Μόνο ένας εντελώς ηλίθιος θα μπορούσε να σκαρφιστεί τέτοιο σχόλιο και θα πρέπει να είναι και τρεις φορές πιο βλάκας ώστε να το δημοσιεύσει κιόλας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/7/13 09:20

      Πολυ το σκεφτηκες αυτο να το γραψεις?????Αμα δεν ξερεις μην μιλας....Υπαρχουν δικηγοροι που ειναι ειδικοι-εμπειροι σε συγκεκριμενα θεματα (αστικα,πλημελημα,κακουργημα,κτλ) ετυχε ο συγκεκριμενος να ειναι σουπερ σε τετια θεματα και τον προτειμα ο κοσμος να τον αναλαβει.Ειναι ενας απο τους καλυτερους δικηγορους της Ροδου.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/7/13 18:55

    swstos.........poly vlakas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/7/13 16:34

    φυλακη τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/7/13 16:37

    κακη ψυχολογικη κατασταση κ κακη ψυχολογικη κατασταση..50.000 στρεματα εκαψε.αυτο ελειπε να χορευε κιολας..αυτα που εκαψε δεν γυρνουν πισω.ελπιζω να του επιβαλουν τις μεγαλυτερες ποινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/7/13 22:17

    STO DIAOLO AYTOS KAI O DIKIGOROS TOY MAZI PALI DEN THA PLIROSI KANENAS....ME TOYS NOMOYS POY EXOYME PALI THA THN GLITOSOYN...SE 3-4 XRONIA DEN THA MINI TIPOTA OPOS PAME TA PEDIA MAS THA KLIRONOMISOYN MONO KAMENI GH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/8/13 00:05

    Ναι μαλακά σε πιστέψαμε......... Μπαρμπεκιου μέσα στον καύσωνα δίπλα σε χόρτα !!!!!!! Τυχαίο δεν νομίζω........ηλίθιοι όλοι τους μαζί και οποίος τον πίστεψε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *