ροή ειδήσεων

Κάλυμνος: Το 66% των ελεγχθέντων έπαιρναν παράνομα επίδομα τυφλού

Εξετάστηκαν 152 επιδοματούχοι, από τους οποίους διαπιστώθηκε ότι οι 100 δεν ήταν τυφλοί ...
Παράνομα λάμβαναν επίδομα τυφλότητας δεκάδες άτομα από τις περιοχές της Καλύμνου, της Λέρου, της Αστυπάλαιας, της Πάτμου των Λειψών και της Ρόδου, όπως προέκυψε από επανελέγχους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σε συνεργασία με την Πρόνοια.

Ειδικότερα, κατά τον επανέλεγχο που έγινε από 11/06/2013 έως 13/06/2013 στην Κάλυμνο, για επιδοματούχους των περιοχών Καλύμνου, Λέρου, Αστυπάλαιας, Πάτμου και Λειψών κλήθηκαν συνολικά 156 άτομα, εκ των οποίων δεν προσήλθαν τέσσερα.

Συνολικά εξετάστηκαν 152 επιδοματούχοι, από τους οποίους διαπιστώθηκε ότι οι 100 δεν ήταν τυφλοί (ποσοστό μη τυφλών: 65,79%).

Σε επανέλεγχο που διενεργήθηκε από 26/06/2013-28/06/2013 στη Ρόδο, κλήθηκαν 131 επιδοματούχοι, ενώ δεν προσήλθαν οι έξι. Συνολικά εξετάστηκαν 125 άτομα εκ των οποίων διαπιστώθηκε ότι οι εννέα δεν ήταν τυφλοί (ποσοστό μη τυφλών: 7,20%).

Όπως αναφέρει το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σε σχετική ανακοίνωσή του, το ποσοστό μη τυφλών που προέκυψε στις επανακρίσεις Καλύμνου επιβεβαιώνει την ανάγκη για περαιτέρω επανελέγχους και σε άλλες περιοχές που παρουσιάζουν μεγάλο ποσοστό επιδοματούχων τυφλότητας σε σχέση με τον εθνικό μέσο όρο.ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *