ροή ειδήσεων

Φόρος πολυτελείας στα πολυτεκνικά αυτοκίνητα!!

Πάει καιρός τώρα που μέσω των ΜΜΕ διαλαλούσατε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα. Και να που διαψεύδετε τους εαυτούς σας με την επαναφορά του φόρου πολυτελείας... στα πολυτεκνικά αυτοκίνητα. Ένα μέτρο πέρα για πέρα ΑΔΙΚΟ. Οι πολύτεκνοι (όχι όλοι αλλά στην πλειονότητα τους οι υπερπολύτεκνοι - και πόσοι άραγε είναι αυτοί;) εκμεταλλευόμενοι την απαλλαγή από το φόρο ταξινόμησης προχώρησαν στην αγορά αυτοκινήτου 1.929 κ.εκ και πλέον για να μπορούν να μεταφέρουν με άνεση και με ασφάλεια τα παιδιά τους. Κύριοι, εδώ και τρία χρόνια ζούμε σε καθεστώς τρομοκρατίας, έχει χαθεί κάθε ίχνος δημογραφικής πολιτικής σε αντίθεση με αυτά που υπόσχονταν ο κ.Σαμαράς και κορυφαίοι σημερινοί υπουργοί προεκλογικά!!
Έχει καταλυθεί το Σύνταγμα το οποίο παρέχει ειδική φροντίδα στην πολύτεκνη οικογένεια. Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν στα δημόσια βάρη χωρίς διακρίσεις, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
Επαναφέρεται ο φόρος πολυτελείας στα αυτοκίνητα. Ένα έργο το οποίο το έχουμε ξαναδεί, το οποίο θίγει τους πολύτεκνους. Πρόκειται για νέο φόρο παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις. Αυτοκίνητο mercedes 1800 κ.εκ κοστίζει πολύ περισσότερο από ένα 1.929 κ.εκ το οποίο αγόρασε ο πολύτεκνος κατώτερης μάρκας-εταιρείας. Εν τούτοις θα πληρώσει και ΦΟΡΟ!!!! Απαιτούμε την εξαίρεση των πολυτέκνων από το νέο φόρο.
Τα ισοδύναμα μέτρα της τρόϊκας πρέπει να τα αναζητήσετε σε άλλη κατεύθυνση. Ξέρετε εσείς που και δεν χρειάζεται να σας το υποδείξουμε εμείς. Ευχόμαστε αυτή τη φορά να πρυτανεύσει η λογική, να δείτε το δίκαιο του αιτήματος μας και να αποκαταστήσετε το άδικο. Και να μην εφαρμόσετε για μια ακόμη φορά το, πονάει δόντι κόβει κεφάλι...
Κοιν.1. Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτ.& Τροφίμων κ.Χαρακόπουλο Μάξιμο
2. Βουλευτή Ν.Δ Λάρισας κ.Κέλλα Χρήστο

Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΙΟΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΟΥΝΤΕΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΛΑΡΙΣΗΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
ΗΠΕΙΡΟΥ 83 - 41.222 ΛΑΡΙΣΑ
2410-614177 & FAX: 2410-614981
Email: sypolarisa@gmail.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/10/13 19:51

    Είμαι πολύτεκνος 4 παιδιά και όπως όλοι οι πολύτεκνοι την πάτησα κι εγω πηρα αυτοκίνητο 1950 κυβικών φτηνής μάρκας οχι τίποτα ιδιαίτερα πολυτελές,για να κουβαλώ την οικογένεια μου αξιοπρεπώς 6 άτομα ολοι μαζί και μου βάζουν φόρο πολυτελείας λες και είμαι εφοπληστής.Το κακό είναι διπλό γιατί σκέφτηκα να το πουλήσω κάποια στιγμή και ανακάλυψα οτι κανείς στην ελλάδα δεν θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας με αυτά τα κυβικά και σας ερωτώ κυριοι της κυβέρνησης που έσφαλα ο μ@λ..όταν την εποχή που το αγόρασα δεν υπήρχαν αυτά τα μέτρα και δεύτερον με τί να κουβαλήσω 6 άτομα ρε τομάρια με κανένα 1000ράκι όλοι μαζί ο ένας πάνω στόν άλλο και ο τροχονόμος που θα με βλέπει σ΄αυτήν την κατάσταση τι πρέπει να κάνει να εφαρμόσει τον νόμο η να κάνει τα στραβά μάτια.Πόσο Μ@λ@κες είστε τελικά εσείς που κυβερνάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/10/13 20:01

      Δυο φορές μαλάκες είναι αυτοί που τους ψηφίζουν όμως.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/10/13 20:33

    Στούς Γιατρούς να τα φάνε τα τομάρια τα ασυνείδητα τι νομίζουν οτι κάνουν! θα σώσουν την πατρίδα λένε δέν σώζεις μια πατρίδα καταστρέφοντάς την. Αλογομούρηδες θα πεθάνετε κι εσείς μια μέρα δεν γλυτώνετε θα σας καταριούνται όλοι κι εσάς και τα αφεντικά σας.Φίλε μου καλέ ο Ελληνικός λαός είναι αγαθός και ευκολόπιστος γι'αυτό τους ψήφισε δεν είναι χαζοί οι Έλληνες που να φανταστούν κάποιοι ότι υπάρχουν τόσοι υποχθόνιοι και τόσο πονηροί άνθρωποι που νομίζουν οτι αυτό που κάνουν είναι κατόρθωμα αυτό που αυτοί νομίζουν οτι είναι κατόρθωμα για τον Έλληνα είναι ντροπή αλλά που να καταλάβουν τα ζωα τι είναι ντροπή.Μόνον να κλέβουν ξέρουν και τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *