Αν θέλετε να καταπολεμήσετε τη χαλάρωση και να απαλλαχτείτε από το τοπικό λίπος στην κοιλιά, τότε...
δεν έχετε παρά να μπείτε γρήγορα στην κουζίνα και να παρασκευάσετε το χυμό που τονώσει τους κοιλιακούς σας.
Είναι εξαιρετικά θρεπτικός, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και συμβάλλει στη διάλυση του συσσωρευμένου λίπους. Δοκιμάστε τον τώρα!
Υλικά:
Φουντούκια: σούπερ αντιοξειδωτικά και πλούσια σε βιταμίνη E
½ ποτήρι χυμό πορτοκάλι: πλούσιος σε βιταμίνη C
½ Μήλο: πλούσιο σε πηκτίνη και φυτικές ίνες
½ Μπανάνα: πλούσια σε κάλιο
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι: αντισηπτικό και μικροβιοκτόνο
Λίγη κανέλλα: αντιοξειδωτική με μηδέν θερμίδες
Εκτέλεση: Ρίχνετε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και ανακατεύετε καλά μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
Απολαύστε το χυμός σας παγωμένο ως πρωινό ή δεκατιανό.
δεν έχετε παρά να μπείτε γρήγορα στην κουζίνα και να παρασκευάσετε το χυμό που τονώσει τους κοιλιακούς σας.
Είναι εξαιρετικά θρεπτικός, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και συμβάλλει στη διάλυση του συσσωρευμένου λίπους. Δοκιμάστε τον τώρα!
Υλικά:
Φουντούκια: σούπερ αντιοξειδωτικά και πλούσια σε βιταμίνη E
½ ποτήρι χυμό πορτοκάλι: πλούσιος σε βιταμίνη C
½ Μήλο: πλούσιο σε πηκτίνη και φυτικές ίνες
½ Μπανάνα: πλούσια σε κάλιο
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι: αντισηπτικό και μικροβιοκτόνο
Λίγη κανέλλα: αντιοξειδωτική με μηδέν θερμίδες
Εκτέλεση: Ρίχνετε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και ανακατεύετε καλά μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
Απολαύστε το χυμός σας παγωμένο ως πρωινό ή δεκατιανό.
Λαθος!! Μεγα Λαθος!!! Το μελι οτι ποσοτητα και να ναι δημιουργει λιπος. Δευτερο λαθος τα φρουτα ολα μαζι δημιουργουν δηλητηριο!!! Ειναι καλα αλλα απο μονα τους οχι μπλεγμενα και επισης σε φυσικη μορφη οχι στυμμένα. Παραπληροφορηση. Σβησιμο κατευθείαν!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήti dhlhthrio dhladh?
ΑπάντησηΔιαγραφήΑκριβως αναμιγμενοι στιμμενοι χυμοι ή φρουτα είναι δηλητήριο!! Το μελι = ζαχαρη με καποιες απειροελαχιστες θρεπτικες ουσιες
ΔιαγραφήΟριστε και αυτο που γραφουν πολλα αρθρα
ΔιαγραφήΦρουτοσαλάτες… δηλητήριο
Ο ίδιος βεβαιώνει ότι επίσης δεν πρέπει να τρώγονται ξινά φρούτα μετά από ένα φαγητό με πολλά λιπαρά, επειδή -κακώς-πιστεύεται ότι το όξινο τα διαλύει. «Αντιθέτως, οδηγεί τον οργανισμό να τα αφομοιώνει και έτσι το συκώτι λιπαίνεται, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε κίρρωση».
Ο υγιεινολόγος Μαουρίσιο Εστεμπάν, που έχει επίσης πολλά χρόνια εμπειρίας στη μελέτη και την πρακτική της σωστής συνεργασίας των τροφίμων συμφωνεί: «Οι αναμείξεις των τροφών δημιουργούν δηλητήρια, εάν τρως λάθος. Το ιδανικό είναι τα φρούτα να τρώγονται μόνα τους.
Η “τυχαία” φρουτοσαλάτα (δηλαδή η ανάμειξη οποιονδήποτε φρούτων) είναι χειρότερη κι από ένα κοτόπουλο με τηγανητές πατάτες. Μάλιστα, ανακατεύοντας ακτινίδιο μαζί με μπανάνα είναι χειρότερο από χάμπουργκερ! Καλύτερα φάε το χάμπουργκερ σκέτο»!
Η εξήγηση είναι ότι τα φρούτα είναι βιοχημικά ανταγωνιστικά, διότι η μπανάνα έχει άμυλο με πολλαπλά διατροφικά στοιχεία, ενώ το ακτινίδιο είναι δυνατό αντιοξειδωτικό, με περισσότερη βιταμίνη C από ένα κιλό λεμόνια. Ο ίδιος επίσης υπογραμμίζει ότι ποτέ δεν πρέπει να συνδυάζουμε φρούτα με σαλάτες πράσινων λαχανικών και ότι μόνο το μήλο ταιριάζει με αυτές.
Οποτε πρεπει να μετανομασουμε τον τιτλο σε χυμος που καιει το στομαχι και τα συκωτια σου. Τα εχει ολα αρα τα γαλαει ολα πολυ απλα
ΔιαγραφήΤΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΒΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΥ!!!!
ΔΛΔ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΥΜΟΥΣ ΑΝΑΜΙΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ, Η ΛΙΠΑΡΗ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ!
ΤΟ ΜΕΛΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΛΙΠΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ...
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ (ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ) ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ.
Ακριβως αναμιγμενοι στιμμενοι χυμοι ή φρουτα είναι δηλητήριο!! Το μελι = ζαχαρη με καποιες απειροελαχιστες θρεπτικες ουσιες
ΔιαγραφήΦρουτοσαλάτες… δηλητήριο
ΔιαγραφήΟ ίδιος βεβαιώνει ότι επίσης δεν πρέπει να τρώγονται ξινά φρούτα μετά από ένα φαγητό με πολλά λιπαρά, επειδή -κακώς-πιστεύεται ότι το όξινο τα διαλύει. «Αντιθέτως, οδηγεί τον οργανισμό να τα αφομοιώνει και έτσι το συκώτι λιπαίνεται, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε κίρρωση».
Ο υγιεινολόγος Μαουρίσιο Εστεμπάν, που έχει επίσης πολλά χρόνια εμπειρίας στη μελέτη και την πρακτική της σωστής συνεργασίας των τροφίμων συμφωνεί: «Οι αναμείξεις των τροφών δημιουργούν δηλητήρια, εάν τρως λάθος. Το ιδανικό είναι τα φρούτα να τρώγονται μόνα τους.
Η “τυχαία” φρουτοσαλάτα (δηλαδή η ανάμειξη οποιονδήποτε φρούτων) είναι χειρότερη κι από ένα κοτόπουλο με τηγανητές πατάτες. Μάλιστα, ανακατεύοντας ακτινίδιο μαζί με μπανάνα είναι χειρότερο από χάμπουργκερ! Καλύτερα φάε το χάμπουργκερ σκέτο»!
Η εξήγηση είναι ότι τα φρούτα είναι βιοχημικά ανταγωνιστικά, διότι η μπανάνα έχει άμυλο με πολλαπλά διατροφικά στοιχεία, ενώ το ακτινίδιο είναι δυνατό αντιοξειδωτικό, με περισσότερη βιταμίνη C από ένα κιλό λεμόνια. Ο ίδιος επίσης υπογραμμίζει ότι ποτέ δεν πρέπει να συνδυάζουμε φρούτα με σαλάτες πράσινων λαχανικών και ότι μόνο το μήλο ταιριάζει με αυτές.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΡΩΤΩ ??? ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΙΝΩ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΥΤΟΓΥΡΑ Η ΜΕΤΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίσαι ωραίος ρε φιλαράκι!
Διαγραφήσιγουρα μετα τις μπυρες !!
ΑπάντησηΔιαγραφήDld na pwtisw k egw kati esas pou ta "kserete" ola, oi paidiatroi pou m lene na dwsw sto brefos 6 minwn k anw, frouta anamigmena metaksu tous k poltopoihmena(gia tin akribeia banana, milo portokali k opoiodipote epoxiako frouto theloume) theloun n mou dilitriasoun t paidi m?!?! k genika oloi oi paidiatroi auto theloun?! t frouta pote den ekanan kako, ti xwrista ti poltopoihmena!!!min eiste stenomualoi k akoute kati k pisteuete mono auto, gt kai o augkekrimenos xumos sigoura den einai thaumatourgos, apla boithaei...isws k san idea k mono pou kaei t lipos poy de theloume
ΑπάντησηΔιαγραφή