ροή ειδήσεων

ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΓΑΠ - ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΟ "Φταίει η αναποφασιστικότητα των Ευρωπαίων και ο Κ.Καραμανλής"

Ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να μιλήσει. Αυτό λέει σε ανακοίνωση που εξέδωσε και με την οποία επιρρίπτει τις ευθύνες για το μνημόνιο και την κατάντια της Ελλάδας στην αναποφασιστικότητα των Ευρωπαίων και την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή που αύξησε το έλλειμμα και το χρέος...
Αυτός δεν γνωρίζει τίποτε για το φόνο. Απλά έστησε τον ελληνικό λαό στα πέντε μέτρα και τον εκτέλεσε υπογράφοντας το μνημόνιο.
Ο ΓΑΠ αναγκάστηκε να εκδόσει ανακοίνωση μετά τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι για ανακριβή στοιχεία που κατατέθηκαν από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2009.
Δείτε θράσος.
«Ας σταθεροποιηθούν κάπου», γιατί δεν γίνονται και τα δύο μαζί «και καλύτερη και χειρότερη εικόνα της οικονομίας ταυτόχρονα». Και ζητείται από όλους «να προσδιορίσουν επιτέλους την «ευθύνη» της κυβέρνησης Παπανδρέου» και να πουν «πως τη θέλουν, έτσι ή αλλιώς, να καταλήξουν και να μας ενημερώσουν». Αυτά αναφέρει με ειρωνικό ύφος ο Γιώργος Παπανδρέου.
Εξαπέλυσε επίθεση κατά των κυβερνήσεων Καραμανλή για «την ανεύθυνη και, τελικά, εγκληματική πολιτική τους» και για πρώτη φορά επιτίθεται με σφοδρότητα κατά των εταίρων, τους οποίους κατηγορεί ευθέως για την κατάσταση στην οποία έφεραν την Ελλάδα.
Ο ίδιος δεν είδε, δεν άκουσε τίποτε. Οι Ευρωπαίοι του έδωσαν γραμμένο έτοιμο το μνημόνιο και εκείνος έβαλα τη τζίφρα του. Είχε λέει προειδοποιήσει πως το δημοσιονομικό πρόβλημα ήταν η κορυφή του παγόβουνου, ενώ αναφέρεται ότι τότε δεν ήταν γνωστό το ύψος του ελλείμματος, για το οποίο ήταν βέβαιο ότι δεν ήταν 6%, όπως έλεγε η τότε κυβέρνηση, αλλά τουλάχιστον διπλάσιο.
Ο κ. Παπανδρέου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, βλέποντας ότι το δημοσιονομικό πρόβλημα ήταν αποτέλεσμα γενικότερης κρίσης, ζήτησε από τους εταίρους πολιτική στήριξη και χρόνο. «Αλλά οι ευρωπαίοι που κατάλαβαν τι συνέβαινε μόλις οι αγορές, με αφορμή το ελληνικό πρόβλημα έβαλαν κατά του ευρώ, έδειξαν ατολμία και αναποφασιστικότητα».
«Και τη βίαιη λιτότητα θα είχαμε αποφύγει και το μνημόνιο και προσθέτως θα υπήρχε το κατάλληλο περιβάλλον για να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις», σημειώνει στην ανακοίνωση αν γίνονταν αυτά που είχε εκείνος εισηγηθεί.
Αναφέρεται επίσης ότι τα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας έγιναν γνωστά στην Ελλάδα και τους εταίρους στο τέλος του 2010 και έδωσαν έλλειμμα 15,6% όπως ψήφισε και η ίδια η ΝΔ στον προϋπολογισμό.
Και προστίθεται: «Βήμα-βήμα διαμορφώθηκε το παζλ της πολιτικής ασυνειδησίας που επέδειξαν οι κυβερνώντες μέχρι το 2009», καθώς και ότι «παρά το θηριώδες έλλειμμα η ανάπτυξη βρισκόταν στα τάρταρα».


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/7/13 14:21

    Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗ (συγκινητική επιστολή ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ ενός πολίτη προς τον Γ.Παπανδρέου)

    "Μία συγγνώμη στον ΓΙΩΡΓΟ μας δεν είναι αρκετή..Είναι όμως μια καλή αρχή!"
    Γράφει ο σύντροφος
    Ν.ΒΡΑΧΟΣ

    Βαρέθηκα πια να ακούω τους κάθε μορφής λιποτάκτες να υβρίζουν, να προκαλούν και να προσβάλλουν τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!! Γεώργιο Α. Παπανδρέου.
    ΠΡΟΚΑΛΩ, εάν θέλει και επώνυμα, οιονδήποτε που θα διαβάσει την παρακάτω επιστολή να.....
    απαντήσει με στοιχεία εφ΄όσον διαφωνεί.
    (Σχολιαστές… ασχολίαστοι αποκλείονται)!
    Κύριε Παπανδρέου,

    όσο
    περνά ο χρόνος δικαιώνεσαι σε όλα!!!!!!!!!!!!!!!

    1) Έλεγες, ότι εκλογές δεν πρέπει να γίνουν τώρα . Δικαιώθηκες!!!

    2) Έλεγες ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου να μείνει 2 χρόνια. Τώρα όλοι τρέχουν και δεν φτάνουν για να καλύψουν την αδηφάγο καρεκλομανία του Σαμαρά, που τώρα φιλάει όλες τις κατουρημένες ποδιές για να μη χαθεί στα ..ΤΑΡΤΑΡΑ!
    Ήθελε εκλογές και...αυτοδυναμία και τώρα κινδυνεύει η Ελλάδα μας.
    Και εδώ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Δικαιώθηκες!!!
    3) Μίλησε για δημοψήφισμα που ταρακούνησε την Ευρώπη και έγινε αφορμή να ...ξεγυμνωθεί ο Κομανέτσης.
    Και ξεσηκώθηκαν όλα τα πολιτικά σκύβαλα και τον ξεφώνησαν, τον προγκάρισαν , τον εξύβρισαν, τον υποτίμησαν τον ΠΙΚΡΑΝΑΝ!!! τον αδίκησαν τον ανάγκασαν να υποβάλλει παραίτηση για να …εκτελέσουν το πρόγραμμά του !

    Τόλμησαν οι πολιτικές ύαινες,τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ και μέσα από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ ! να επιχειρήσουν τόσο τον πολιτικό του, όσο πιθανόν και τον φυσικό του θάνατον.
    Αχόρταγη πολιτική βουλιμία μέσα και έξω από το ΠΑΣΟΚ ,άνθρωποι με ξεχασμένες ηθικές και κοινωνικές ευαισθησίας τακίμιασαν και βρήκαν πεδίο μικροκομματικής ελευθεροφαγίας .
    Τώρα θα πάμε να ψηφίσουμε στις 17/6 με το σκεπτικό ευρώ/δραχμή. Δικαιώθηκε !!!

    Σήμερα κάνουν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΙΚΕΣ εκλογές:ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΄Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!!!
    Και δεν ντρέπονται οι πολιτικά διεφθαρμένοι , και δεν αυτοχειριάζονται.
    Ξεχνούν το ελπιδοφόρο τότε, δημοψήφισμα του Παπανδρέου και εξορμούν στο ΕΜΦΥΛΙΑΚΟ Δημοψήφισμα των απάνθρωπων …εκροών !
    Θέλουν εξουσία οι προδότες της ανίερης πολιτικής τους διαδρομής.
    Αφού έκαψαν την Ελλάδα τώρα μας βάζουν να σκοτωθούμε μεταξύ μας.
    ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ! ΤΟ..παρελθόν τους είναι εγγύηση της πολιτικής τους ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!

    Έλληνες είμαστε αδέλφια , μην κτυπάτε ο ένας τον άλλον !
    Έλληνες είμαστε λίγοι δεν περισσεύει ΚΑΝΕΙΣ! Δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε ξένους και ντόπιους εχθρούς να μας εκμεταλλευτούν σκοτώνοντας ο ένας τον άλλον.
    Το 1944 μας έβαλαν και βάψαμε τα χέρια μας με αίμα ΑΔΕΛΦΙΚΟ.
    Τότε ήταν οι ΕΓΓΛΕΖΟΙ και οι…δικοί μας που ήθελαν να μας …σώσουν.
    ΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ!

    Κύριε Παπανδρέου,
    έβλεπες σε όλα μπροστά και προσπαθούσες με δύναμη , ανθρωπιά και αγάπη για την πατρίδα μας να τα εφαρμόσεις.
    Όσο για τα λεφτά,
    υπάρχουν 200.000 μαϊμού συντάξεις και επιδόματα, παράνομες επιδοτήσεις και τόσες άλλες παράνομες …χορηγίες.
    Σε όλα είχες δίκιο, μόνο που σε μετέφραζαν, όπως τους συνέφερε, όμως ευτυχώς πολλοί ΕΛΛΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/7/13 14:22

    ΤΡΕΜΟΥΝ οι διαπλεκόμενοι . Έρχεται ο Γιώργος όλων των Ελλήνων!
    Γράφει ο Ν Βράχος

    ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ..ΤΑΛΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.
    Έφθασε πολύ πιο σύντομα η ώρα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της αποκάλυψης.
    Είναι πια απολύτως σίγουρο, ότι ελάχιστοι είναι εκείνοι οι..έλληνες που πιστεύουν ακόμη, σε όσα γράψανε οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου.
    Είναι πια αποδεδειγμένο, ότι η κατάσταση της οικονομίας βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού και τόσον ο Καραμανλής όσο και ο Σαμαράς, περίμεναν ποιος θα ..σπρώξει πρώτος τον άλλον στο γκρεμό.
    Απεδείχθη ότι δύο χρόνια ΜΟΝΟΣ του, ο Γιώργος Παπανδρέου αγωνιζόταν να σώσει τους Έλληνες, αγωνιζόταν για την τιμή και την ακεραιότητα της Ελλάδας.
    Απεδείχθη ότι ο άνθρωπος που μας οδήγησε στο ΔΝΤ ήταν η Μέργκελ του..Αντώνη η Μέργκελ του ..αιρετού ΦΑΣΙΣΜΟΥ! Συνειδητά, ύπουλα, βρόμικα και σκόπιμα ετοίμασε και καθοδήγησε την αποπομπή του Γιώργο Παπανδρέου. Βλέπεις ο Παπανδρέου είναι σοσιαλιστής, και δεν ήταν δυνατόν να κάνουν ότι τους ζητούσε. Εξ άλλου ο Παπανδρέου τεκμηρίωσε την άποψη ότι το θέμα ήταν Ευρωπαϊκό και όχι ελληνικό. Δηλαδή ..άνοιγε τις πληγές του συστήματος.
    Απεδείχθη περίτρανα, ότι οι προσπάθειες που έκανε τότε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ήταν ότι το ανθρωπίνως δυνατόν για να σωθεί η Ελλάδα, μετά την αναισθησία του ..βουδιστή, την υπονόμευση του Καλαματιανού και των άλλων..καμένων εγκεφάλων και ανεγκέφαλων τόσο της μεσο-ακρο δεξιάς όσο και της κουλτουροδιαστελόμενης ..αριστεράς καρδίας και της δεξιάς τσέπης.
    Άφησα τελευταίους τους πασοκοκάπηλους της ομάδας των ‘’φαρδιών..μυαλών’’ και των ανέραστων ..εραστών της ‘’ψάθινης πολυθρόνας του θρόνου’’.
    Σήμερα ΟΛΗ αυτή η πολιτική ,παραπολιτική και εξωθεσμική σαβούρα βλέπουν ότι ο λαός ΞΥΠΝΗΣΕ ! Ο λαός κατάλαβε την αιτία και τα αίτια και ανασκουμπώνει τα μανίκια του.
    Απόδειξη ότι τον Παπανδρέου τον υπονόμευσαν τα κυκλώματα. Βλέπουν σήμερα ότι έρχεται η ώρα της ισονομίας και οργιάζουν από μίσος.
    Ναι ήλθε η ώρα να πληρώσουν οι φοροκλέφτες και οι πατριδοκάπηλοι. Γνωρίζουν και φοβούνται, ότι αν αυτοί αρχίσουν να πληρώνουν, θα ελαφρύνει η θέση των φτωχών και των αδύναμων και θυμηθούν ΞΑΝΑ ότι το ΠΑΣΟΚ είναι στο πλευρό όλων των Ελλήνων.
    Η ώρα της επιστροφής και της δικαίωσης πλησιάζει. Το ομολογούν ακόμη και οι εχθροί του Γιώργου, οι διαπλεκόμενοι .
    Το ..ομολογούν τα SITE της διαφθοράς και της διαπλοκής, αφού ΞΑΦΝΙΚΑ!!! άρχισαν να μην αναρτούν σχόλια και απόψεις που αποδεικνύουν την αλήθεια και ΑΘΩΩΝΟΥΝ τον Γιώργο Παπανδρέου από τις κατηγορίες εις βάρος του και εις βάρος του ΠΑΣΟΚ !
    Η ώρα έφτασε. Τώρα ξέρουμε ! Τώρα όλοι είμαστε δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου, στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ πολιτικό που απέδειξε έμπρακτα ότι σέβεται και αγαπά τους έλληνες και την Ελλάδα.
    Το μοναδικό πολιτικό ,που μας είπε την αλήθεια για το μέγεθος του προβλήματος και την οικονομική λύση που έπρεπε να εφαρμόσουμε.
    ΥΓ.
    Οι βρικόλακες, οι στομαχόδουλοι και οι …λοιποί ‘’ξεσκοσκνίζονται’’ !
    Εξεστιν των βρικολάκων ασχημονείν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/7/13 14:22

    Το Πρόγραμμα Παπανδρέου και οι ..εξορκιστές του .
    Γράφει ο Ν Βράχος 16.4.13
    Πόσο αλήθεια έχουμε μετανιώσει όλοι σήμερα, για την άθλια και απαίσια συμπεριφορά μας στο Πασόκ και στο Γιώργο Παπανδρέου. Πόσο βιαστήκαμε να καταδικάσουμε, ανθρώπους και να απορρίψουμε πολιτικές , τις οποίες σχεδόν δεν είχαμε αντιληφθεί. Πόσο δύσκολο είναι πια είναι να ξεχάσουμε τους εφιάλτες και τους υβριστές εκείνης της περιόδου.
    * Τότε που η Ελλάδα αγωνιζόταν για την ύπαρξή της, την εθνική της αξιοπρέπεια, και έλεγε ένα δεύτερο ΟΧΙ στις γερμανογαλλικές απαιτήσεις και ευτελισμούς, ένα όχι για την κοινωνική απαλλοτρίωση και γενοκτονία του λαού μας.
    *Τότε που ένας, ΜΟΝΟΣ του, μάχονταν μέσα κι έξω κι όλοι του τραβούσαν το..χαλί!
    *Τότε που ζητούσαμε χρήματα για να μη πτωχεύσουμε. Τότε που έπρεπε σε δύο μήνες να βρούμε 30 Δις Ευρώ και κανείς δεν μας έδινε. Τότε που οι βρικόλακες της Ευρώπης «έμπαιναν» στην Ελλάδα από τις κερκόπορτες των αθλίων, μα και αιώνιων εφιαλτών της πατρίδας μας.
    Τώρα ξέρουμε όλοι την αλήθεια, ανεξάρτητα αν το αποδεχόμαστε δημόσια ή κατ΄ιδίαν. Ξέρουμε ότι σήμερα υπάρχουμε σαν κράτος, υπάρχουν μισθοί συντάξεις έξοδα γιατί την δύσκολη στιγμή βρέθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου να θυσιαστεί για την Ελλάδα.
    Όμως στο Πασοκ του Γ. Παπανδρέου, θα ήταν άδικο και ανέντιμο να του «φορτώσουμε» το βάρος της παρ΄ολίγον συμφοράς, όταν ξέρουμε τι παρέλαβε και τι έκανε και πόσο αγωνίστηκε , παρά τις παγίδες της διαφθοράς μέσα και έξω από την Ελλάδα. Και δυστυχώς, υπάρχουν ..έλληνες(;) που προχωρούν ακόμη..περαπέρα σε κατηγορίες και πρόστυχα υπονοούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/7/13 14:22

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ο φόβος και τρόμος της εγχώριας πολιτικής και παραπολιτικής Καμόρα
    =============================
    Τρία χρόνια τώρα όλη η πολιτική και παραπολιτική Καμόρα της χώρας έχει σκυλιάσει εναντίον του. Αυτός είναι ο στόχος. Αυτόν φοβούνται. Γιατί κανένα κέντρο ή παράκεντρο εξουσίας δεν τον έλεγξε ποτέ. Ούτε τον ελέγχει.
    Τον είπαν προδότη, δοσίλογο, Τσολάκογλου, έμμισθο broker.
    Ποιον; Αυτόν, που δεν σκέφτηκε την πάρτη του και αποφάσισε να επωμιστεί όλες τις ευθύνες όλων για να μην καταρρεύσει η χώρα και ζήσει το ολοκαύτωμα της βίαιης χρεοκοπίας.
    Έριξαν άφθονο λάδι συνωμοσιολογίας στη δικαιολογημένη φωτιά αγανάκτησης του ελληνικού λαού για τα κακώς κείμενα στη χώρα του που μας οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού.

    Δηλητηρίασαν εσκεμμένα την ελληνική κοινή γνώμη με ψέμματα για τον ίδιο, την οικογένειά του, ακόμα και για τη μάνα του.

    Ακούνε Παπανδρέου και βγάζουν αφρούς. Τους βλέπουμε κάθε μέρα να λυσσάνε στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στο internet. Τους εξοργίζει ό,τι κι αν κάνει. Τους εξοργίζει που υπάρχει. Με τα λάθη του, τα ελαττώματα του, αλλά Ανεξάρτητος. Με τις αρχές του, τις αξίες του, την πίστη του στην υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος που ποτέ δεν πρόδωσε.

    Θα ήθελαν να πατήσουν ένα κουμπί και να εξαφανιστεί. Για ΟΛΑ αυτός τους φταίει.

    Αυτόν φοβούνται. Η πολιτική και παραπολιτική Καμόρα της χώρας αποκαλύπτεται.
    Δείχνει την γύμνια της.
    Τον φόβο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/7/13 14:23

    Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ !...

    Το διάβασα και σκέφτηκα ότι αυτή η κίνηση του Παπανδρέου ήταν μια χειρονομία συνέπειας !!!! Γιατί ο Γιώργος έχει αυτό που λείπει από τους περισσότερους : αρχές, εντιμότητα και συνέπεια! Την παρακράτηση κάθε μήνα από τη βουλευτική του αποζημίωση του ποσού που αντιστοιχεί στις ημέρες απουσίας του στο εξωτερικό έχει ζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής.

    Όπως αναφέρουν "Τα Νέα", ο πρώην πρωθυπουργός έχει αποστείλει αυτή την επιστολή στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο προκειμένου να σταματήσει η εις βάρος του έντονη κριτική από πολλές πλευρές για τις συχνές απουσίες του από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, είτε λόγω των υποχρεώσεών του ως προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς είτε για τις διαλέξεις που δίνει στο Χάρβαρντ αλλά και σε άλλα ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

    ΜΗΠΩΣ όλοι αυτοί οι τιμητές του βίου και της πολιτείας του Παπανδρέου έχουν κάτι να πουν ;;; Μάλλον δεν έχουν κάτι να πουν, αφού είναι τομάρια του χειρίστου είδους (όπως έλεγε κι ο πατέρας μου). Τα τελευταία χρόνια έχουν βάλει τον Παπανδρέου στο μικροσκόπιο και δεν τον άφησαν σε χλωρό κλαρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/7/13 14:23

    Κύριε Καμμένε,
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Ακόμη περιμένουμε μετά απο πολλές υπενθυμίσεις, (μαζί με τους κατοίκους της Σαντορίνης) να μας απαντήσεις:
    Επιχειρηματολογείς και «παίζεις» μικροπολιτικό …παιχνίδι με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ;
    Αοριστολογείς και υπεκφεύγεις να μας απαντήσεις καθαρά και φυσικά με έγγραφα;

    1. Εάν έχεις μιλήσει με τους Ρώσους , τους οποίους επικαλείσαι, και τι προτείνουν;
    2. Εάν ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΡΟΣ οποιασδήποτε συμφωνίας ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ και την δέσμευση εκ μέρους της Ελλάδας να θέσει σε εφαρμογή την συνθήκη του1982 περί επεκτάσεως στα δώδεκα μίλια της αιγιαλίτιδας ζώνης, γεγονός που θα επιφέρει και την επέκταση της υφαλοκρηπίδας στα 12 μίλια;
    3. Εάν «γνωρίζετε» ότι η πράξη αυτή θεωρείται από την Τουρκία ως αιτία ΠΟΛΕΜΟΥ;
    4. Εάν γνωρίζετε ότι τη συνθήκη αυτή ΔΕΝ έχουν υπογράψει ΗΠΑ(Λόγω Αρκτικής» και Τουρκία (λόγω Αιγαίου);
    5. Εάν σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει λύση ώστε να αποφευχθεί ο … πόλεμος;
    6. Τα χρήματα που θα μας δώσουν, όπως ισχυρίζεσαι, θα είναι δάνειο; Θα είναι… προκαταβολή ΄η θα είναι… δώρο;
    7. Και τι θα γίνει με την Ευρώπη; Θα αποδεχθεί τη νέα κατάσταση πραγμάτων ,που ευαγγελίζεσαι ή θα μας κλείσουν την στρόφιγγα και θα πεθάνουμε από… ασφυξία;
    8. Μέχρι τότε ΠΩΣ ΘΑ ΖΟΥΜΕ;

    Αναλύστε τις λύσεις που προτείνετε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, διότι εσείς έχετε πόρους και μπορείτε να ζήσετε την οικογένειά σας. Εμείς όμως για να σας πιστέψουμε
    θέλουμε ΦΩΣ!!!

    ΥΓ.

    και η Κύπρος κύριε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/7/13 14:24

    Μέσα σε δύο χρόνια έζησα τα πάντα! Δεν με άφησαν ! με υπονόμευαν συνεχώς….
    ==============================
    Γιώργος Παπανδρέου:
    «Έζησα πιο κοντά από τον καθένα τι θα πει κρίση, να χρεοκοπείς σε λίγα χρόνια και να μην έχεις μέσα να το αντιμετωπίσεις…
    Τι θα πει απειλή από τις αγορές και τα κερδοσκοπικά συμφέροντα…
    Τι θα πει μοναξιά, να παλεύεις μόνο σου, με ένα πολιτικό σύστημα που υπονόμευε τα πάντα και εργαζόταν για την πάρτη του κι όχι για την Ελλάδα. Ήθελαν να με ρίξουν για να αναλάβουν αυτοί.
    «Είμαι υπερήφανος για τη μάχη που έδωσα»
    ----------------------
    ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2010.
    Γιατί Πρόεδρε δεν προσφεύγεις σε εκλογές αφού τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα;
    Η απάντηση ήταν μοναδική: Αν προσφύγουμε σε εκλογές τώρα, μέχρι να σχηματισθεί νέα κυβέρνηση η κατάσταση της χώρας ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ! Θα χρεοκοπήσουμε και θα χαθούν τα πάντα. Και αυτή ήταν η αλήθεια.

    Ρωτήσαμε τον Αντώνη Σαμαρά:
    ===============
    Κύριε Σαμαρά , γιατί επιμένεις σε εκλογές και δεν συνεργάζεσαι με την κυβέρνηση να σωθεί ο τόπος τώρα που υπάρχει καιρός;
    Κι η απάντηση ήταν μοναδική: Εγώ έχω πρόγραμμα και σε 18 μήνες θα σώσω την Ελλάδα. Θέλω να κυβερνήσω μόνος μου, ώστε να μπορώ να κάνω ότι ΕΓΩ!! Ξέρω πως είναι σωστό.


    Ο Παπανδρέου παραιτήθηκε για να σωθεί η Ελλάδα….
    Ο Σαμαράς ανέλαβε και ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ την Ελλάδα.
    Τα συμπεράσματα δικά σας.
    Ο Τσίπρας και οι υπόλοιποι, υπονομεύουν ο ένας το άλλον και όλοι μαζί τον Σαμαρά, που μαζί του, διέλυσαν τη χώρα επί τρία χρόνια τώρα.
    Άραγε στις εκλογές ποιος..εαυτός μας ψηφίζει;
    Ένα είναι σίγουρο: ‘’ Ο ι Έλληνες δεν ψηφίζουμε, δανείζουμε ‘’ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/7/13 14:24

    Η πλήρης δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου έχει ως εξής:

    «Είναι τιμή μου να με στοχοποιούν με την υπογραφή τους ακροδεξιοί, νεοναζί και καθ' έξιν και επάγγελμα συκοφάντες.

    Αποτελούν απλά τον τελευταίο -και τον πιο θλιβερό- κρίκο της ενορχηστρωμένης στοχοποίησής μου που ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια.

    Ό,τι και να κάνουν, εγώ είμαι εδώ.

    Θα στέκομαι πάντα απέναντι στη δημαγωγία, την πατριδοκαπηλία, το λαϊκισμό και τη βία, που διαιρούν τον Ελληνικό λαό.

    Και δεν θα πάψω ποτέ να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μου, για τη Δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

    Για τις μεγάλες αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.

    Για ένα πολιτικό σύστημα που θα δίνει καθημερινά μάχη με τις πελατειακές αντιλήψεις, θα μάχεται απέναντι στα οργανωμένα μικρά και μεγάλα συμφέροντα, θα συγκρούεται με τα πάσης φύσεως κατεστημένα.

    Για μία Ελλάδα απαλλαγμένη από μικροκομματικές πολιτικές συμπεριφορές και σκοπιμότητες, που όχι μόνο αδικούν την εικόνα μας, τις προοπτικές μας και την αναπτυξιακή μας πορεία, αλλά καθηλώνουν την Ελλάδα σε εξάρτηση από τρίτους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/7/13 14:25

    Τώρα καταλαβαίνουν πολλοί τι γλύτωσε η Ελλάδα το 2010…
    [Απόσπασμα από την ομιλία Γ. Παπανδρέου στη Βουλή
    για την ένταξη της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης, 6/5/2010: ]
    [[«Και δεν άκουσα και δεν έχει ακούσει κανένας εναλλακτική λύση -πολύ θα το θέλαμε.
    Πέστε, εξηγήστε τι θα συμβεί, αν χρεοκοπήσει η χώρα, αν κηρύξει στάση πληρωμών.
    Τι θα γίνει με τους μισθούς και τις συντάξεις, που όλοι κοπτόμαστε κατά τα άλλα;
    Τι θα γίνει, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, με ένα κράτος, που δεν μπορεί να δώσει τίποτα;
    Τι θα γίνει με τις καταθέσεις των κόπων του ελληνικού λαού, σε μια οικονομία που θα καταρρεύσει;»]]

    Ο Σαμαράς δεν τον στήριξε – καταψήφισε με περισσή σιγουριά το νομοσχέδιο εκείνο το βράδυ.
    Ο Τσίπρας τον κατηγόρησε για “επικοινωνιακή και οικονομική τρομοκρατία”. Τα ίδια και η Παπαρήγα.

    Γενικά, ουδείς είχε αντιληφθεί το διακύβευμα.

    Ουδείς είχε αντιληφθεί τον άμεσο κίνδυνο που διέτρεχε η Ελλάδα.

    Αντίθετα, και εκείνο το βράδυ και μέχρι τον Οκτώβριο του 2011 τον κατηγορούσαν ότι τρομοκρατούσε με παραμύθια τον κόσμο για να περάσει σκληρά μέτρα.

    Αυτό έλεγαν εν χορώ, επί μήνες, όλοι: κόμματα, εφημερίδες, ραδιόφωνα, κανάλια, πρωϊνάδικα, καθηγητάδες, οι πάντες.

    Το πόσο “παραμύθια” ήταν όλα αυτά, όλα αυτά που γλυτώσαμε από το 2010 μέχρι σήμερα – με βαρύ κόστος, αλλά τα γλυτώσαμε χάρη στον Παπανδρέου και την κυβέρνησή του – φαίνεται τώρα στην περίπτωση της Κύπρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/7/13 14:25

    Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ :ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ….
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Αρνήθηκε να παραδώσει την Ελλάδα.
    Είναι πια απολύτως σίγουρο, ότι ελάχιστοι είναι εκείνοι οι..έλληνες που πιστεύουν ακόμη, σε όσα γράψανε οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου. Είναι πια αποδεδειγμένο, ότι η κατάσταση της οικονομίας βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού και τόσον ο Καραμανλής όσο και ο Σαμαράς, περίμεναν ποιος θα ..σπρώξει πρώτος τον άλλον στο γκρεμό.
    Είναι σίγουρο ότι οι Γερμανογάλλοι ήθελαν το αίμα μας και τα ενεργειακά μας αποθέματα, ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα διακινδυνεύσουν. Και αφ΄ετέρου να μην περιέλθει η Αρκτική με τα απεριόριστα αποθέματα σε υδρογονάνθρακες, στους Ρώσους. Γι αυτό και χρόνια τώρα μας εμποδίζουν στην εκμετάλλευσή τους.
    Γι αυτό και μας «έστειλαν» στο ΔΝΤ.
    Απεδείχθη ότι δύο χρόνια ΜΟΝΟΣ του, ο Γιώργος Παπανδρέου αγωνιζόταν να σώσει τους Έλληνες, αγωνιζόταν για την τιμή, την ακεραιότητα και την επιβίωση της Ελλάδας.
    Απεδείχθη ότι ο άνθρωπος που μας οδήγησε στο ΔΝΤ ήταν η Μέργκελ του..Αντώνη, η Μέργκελ και ο Σαρκοζί του ..αιρετού ΦΑΣΙΣΜΟΥ!
    Συνειδητά, ύπουλα, βρόμικα και σκόπιμα ετοίμασαν και καθοδήγησαν την αποπομπή του Γιώργο Παπανδρέου. Διότι, αν πράγματι ήθελαν μπορούσαν να σώσουν την Ελλάδα. Όμως εκείνο που ενδιέφερε την Μέργκελ, περισσότερο ήταν τα αποθέματα ενέργειας του Αιγαίου. Στη Γερμανία αποσύρουν ΟΛΑ τα πυρηνικά εργοστάσια, έπρεπε λοιπόν να καλύψουν το κενό και το πιο εύκολο, φτηνό και ΣΙΓΟΥΡΟ ήταν το απόθεμα των Ελληνικών κοιτασμάτων.
    Όμως αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει με τον Γιώργο Πρωθυπουργό . Έτσι αποφάσισαν να τον «ρίξουν» ώστε η ενέργεια να περάσει στα χέρια τους αντί πινακίου.. Σαμαρά και Τσίπρα. Βλέπεις ο Παπανδρέου είναι Έλληνας και σοσιαλιστής, και δεν ήταν δυνατόν να κάνει ότι του ζητούσαν.
    Εξ άλλου ο Παπανδρέου τεκμηρίωσε την άποψη ότι το θέμα ήταν Ευρωπαϊκό και όχι ελληνικό. Δηλαδή ..άνοιγε τις πληγές του συστήματος. Υποχρέωνε τους Γερμανούς να εκτελέσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις περί κοινής πολιτικής και αλληλεγγύης των εταίρων. Δεν ήταν δυνατό το επιτόκιο δανεισμού να ..κάνει διακρίσεις.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου θυσιάστηκε για να σωθεί η Ελλάδα. Εμείς , όπως έλεγε και ο Εμ. Ρο΄ι΄δης, συμπεριφερθήκαμε σαν αχάριστοι, εμπαθείς και αγράμματοι, αφού ‘’κατάφεραν’’ παρακράτος , αριστεροί και λοιποί εφιάλτες, να μας πείσουν ότι αυτός έφταιγε και μάλιστα ..σκόπιμα !
    Σήμερα, που καταλάβαμε το βρόμικο παιχνίδι, σκύβουμε το κεφάλι.
    Γιώργο Παπανδρέου , ΣΥΓΓΝΩΜΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/7/13 14:27

    Η Αλήθεια με απλά λόγια, λογική και αποδείξεις
    =======================
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Το άρθρο κάνει μια αρκετά καλή αποτίμηση των 2 χρόνων μνημονίου.
    Πολλοί θα σοκαριστούν από την ωμότητα της φράου Αντζελα . Ιδιαίτερα η φράση που της αποδίδεται πως το πρόγραμμα "πρέπει να πονέσει". Ή ακόμα και η ειρωνεία της: "και γω θα 'θελα να κόψω το χρέος μου στο μισόΗ Αλήθεια με απλά λόγια, λογική και αποδείξεις
    =======================
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Το άρθρο κάνει μια αρκετά καλή αποτίμηση των 2 χρόνων μνημονίου.
    Πολλοί θα σοκαριστούν από την ωμότητα της φράου Αντζελα . Ιδιαίτερα η φράση που της αποδίδεται πως το πρόγραμμα "πρέπει να πονέσει". Ή ακόμα και η ειρωνεία της: "και γω θα 'θελα να κόψω το χρέος μου στο μισό". Αλλά άμα το καλοσκεφτούμε τόσο οι διάλογοι όσο και η αφήγηση ακουμπάνε στη λογική.
    Βέβαια χαλάει κάπως το στόρυ της προδοσίας, σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου δεν διαπραγματεύτηκε και ξεπούλησε την πατρίδα, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Ο Καμμένος άλλωστε έχει αποφανθεί για του λόγου το αληθές.

    Πάρτο και να λες κι ευχαριστώ τού είπε σε απλά ελληνικά η φράου . Αλλά έτσι είναι ο κόσμος μας. Σκληρός. Ιδίως όταν είσαι ζήτουλας. Και ακόμα πιό σκληρός όταν είσαι ζήτουλας-ψωροπερήφανος.

    Και η "μαγκιά" Βενιζέλου απέναντι στους τροϊκανούς είχε το ενδιαφέρον της. Το καινούργιο όμως στοιχείο είναι η αποκάλυψη πως η ανάκληση του δημοψηφίσματος από το Βενιζέλο έγινε ερήμην του Παπανδρέου.

    Τελικά ο Γιώργος, αν και έδρασε μονομερώς απέναντι στους εταίρους μας, μάλλον είχε δίκιο. Το αστείο είναι ότι τον καταγγέλλουν για ασυνεννοησία με τους ευρωπαίους, αυτοί που συνάμα τον κατηγορούν γιατί ήταν πολύ συνεργάσιμος μαζί τους.". Αλλά άμα το καλοσκεφτούμε τόσο οι διάλογοι όσο και η αφήγηση ακουμπάνε στη λογική.
    Βέβαια χαλάει κάπως το στόρυ της προδοσίας, σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου δεν διαπραγματεύτηκε και ξεπούλησε την πατρίδα, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Ο Καμμένος άλλωστε έχει αποφανθεί για του λόγου το αληθές.

    Πάρτο και να λες κι ευχαριστώ τού είπε σε απλά ελληνικά η φράου . Αλλά έτσι είναι ο κόσμος μας. Σκληρός. Ιδίως όταν είσαι ζήτουλας. Και ακόμα πιό σκληρός όταν είσαι ζήτουλας-ψωροπερήφανος.

    Και η "μαγκιά" Βενιζέλου απέναντι στους τροϊκανούς είχε το ενδιαφέρον της. Το καινούργιο όμως στοιχείο είναι η αποκάλυψη πως η ανάκληση του δημοψηφίσματος από το Βενιζέλο έγινε ερήμην του Παπανδρέου.

    Τελικά ο Γιώργος, αν και έδρασε μονομερώς απέναντι στους εταίρους μας, μάλλον είχε δίκιο. Το αστείο είναι ότι τον καταγγέλλουν για ασυνεννοησία με τους ευρωπαίους, αυτοί που συνάμα τον κατηγορούν γιατί ήταν πολύ συνεργάσιμος μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/7/13 14:37

    OUST STO DIAOLA PROODOTH ALFARA

    GAMO ESENA KAI TO PASOK SAS
    LAMOGIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/7/13 15:23

    Έχεις καταντήσει πιο γραφικός και από τους χρυσαυγίτες ,εκτός από copy-paste άνοιξε τα μάτια σου κανέναν δεν ενδιαφέρει ο αρχηγός σου ,ψήφισε τον ξανά, κάνε τον και άγαλμα ,δεν ενδιαφέρει κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/7/13 18:05

    Ρε παιδια αμα του ριξω καμια καταρα σε αυτον και σε ολη του την οικογενεια, του Βλαχου εννοω, για καμια ασχημη αρωστια εννοω, θα φταιω εγω? Το γιωργακι σου πανω γ..ω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/7/13 18:44

    [[Ρε παιδια αμα του ριξω καμια καταρα ..}}}

    καλά υπάρχουν και ..γύφτισσες στο διαδίκτυο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/7/13 18:46

    Καμμένος: Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος είπε ο Πάνος.
    Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
    Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
    «Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει»
    Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά. Η
    =============================
    επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    Όσον αφορά τη δήλωση της κα Γιαταγάνα, περί θανατικής ποινής, ανέφερε πως ήταν μία ακραία έκφραση και υποδήλωνε την ατιμωρησία στο ελληνικό κράτος.

    ΣΧΟΛΙΟ: Κι ύστερα περιμένεις καλοσύνη και ..επανάσταση, από ένα λαό που ΔΕΝ(;) συγκινείται με τίποτε.
    Πέντε παιδιά έχει ο πρώην γαμπρός της ΦΑΓΕ και ιδιοκτήτης κατά 50% της Α.Ε ΚΑΜΜΕΝΟΣ- DAIHATSU και Λοιπές εισαγωγές, και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν πρότεινε να ανοίξουμε ένα ..τραπεζικό λογαριασμό , μία τράπεζα ..κρέατος, ένα ψυγείο για ..ΣΟΥΣΙ και λοιπά ορεκτικά.
    Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
    Τον άνθρωπο που ..συνέλαβε τον Ανδρέα Παπανδρέου να ‘’συνουσιάζεται’’ γυμνός στην οδό Πανεπιστημίου με την ..17 Νοέμβρη, και απάλλαξε την Ελλάδα από την τρομοκρατία, και δεν τον βοήθησες μια και ‘’υποφέρει με ΠΕΝΤΕ παιδιά’’, να τον ενημερώσει ότι υπάρχουν και ΔΩΡΕΑΝ προφυλακτικά;
    Τώρα τι θα κάνουν τα παιδιά άμα μεγαλώσουν;
    Το επάγγελμα του Πάνου; Θα κάνουν κόμμα ;
    Κι αν..ζαλίζονται στη θάλασσα, τι βουλευτές θα γίνουν; Με τι θα ασχολούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/7/13 18:48

    ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ??????
    Γράφει ο Ν Βράχος

    «Κάτω από την επιφάνεια των ιδεολογικών και των πολιτικών σκοπιμοτήτων υπήρχε η μάζα των αθώων παιδιών, τυλιγμένων στα γρανάζια του χειρότερου πολέμου, του Εμφυλίου, αναγκασμένων να σκοτώσουν για να μην σκοτωθούν».
    Είμαστε άραγε τόσο επιλήσμονες των δεινών μας, ή κάποιοι σήμερα, ‘’μας σκοτώνουν’’ με τον τρόπο τους;
    Ποιοι σήμερα, με συνθήματα φανατισμού και μίσους ,που δεν έχουμε και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε, οδηγούν την Ελλάδα και τα παιδιά μας , σε ένα νέο καταστροφικό εμφύλιο;
    Ποια πολιτικά ή κομματικά οφέλη είναι τόσο μεγάλα ,ώστε να θυσιάζουν τα παιδιά μας στο βωμό των ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ και βρόμικων συμφερόντων τους;
    Σήμερα όλοι ισχυριζόμαστε πως , ο καθένας αγαπά την Ελλάδα περισσότερο από τον άλλον.
    Δηλαδή θα σκοτωθούμε για να ‘’αποδείξουμε’’ ότι ενεργούμε λανθασμένα και επικίνδυνα;
    Είμαστε τόσο αφελείς, ή τόσο πωρωμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/7/13 00:29

    ακομη υπαρχουν υποστηριχτριεσ του γαπ ???? μπουυυυυυυυυυχαχαχαχα
    ξεσκονιστρεσ χα!χα!χα!χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *