ροή ειδήσεων

Ποιοι δημοσιογράφοι τα... έπαιρναν από εταιρείες

Αναστάτωση έχει προκαλέσει άρθρο του Autobusiness, το οποίο αναφέρει πως σε μισθολόγιο εισαγωγικών εταιρειών αυτοκινήτων υπήρχαν δημοσιογράφοι.... που ασχολούνται με το αυτοκίνητο. Το θέμα το οποίο συζητιέται πολύ καιρό έχει προκαλέσει πλήθος συζητήσεων τόσο στην πλευρά των εταιρειών όσο και των δημοσιογράφων.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στον κλάδο του αυτοκινήτου δραστηριοποιείται μικρός αριθμός δημοσιογράφων οι οποίοι καλύπτουν θέματα που έχουν να κάνουν με καινούργια μοντέλα, ρεπορτάζ κ.ά. Ωστόσο, πολλές φορές διαπιστώνεται πως υπάρχουν περίεργα δημοσιεύματα που είτε για κάποιες εταιρείες είναι θετικά είτε για άλλες αρνητικά. Να σημειώσουμε ότι από τα άρθρα που γράφονται επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό οι αναγνώστες που πολλοί εξ αυτών είναι και υποψήφιοι πελάτες. Ο καθένας λοιπόν μπορεί να καταλάβει πως ένα θετικό άρθρο θα «στείλει» κόσμο στα μαγαζιά και όπως φαίνεται αυτό γίνεται ή γινόταν με το... αζημίωτο.

Το επίμαχο άρθρο...

Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο, η οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις εταιρείες, έχει φέρει σε ρήξη και την... σχέση που υπήρχε με τους αυτοαποκαλούμενους δημοσιογράφους. Διαβάστε παρακάτω το δημοσίευμα του Autobusiness:

«Απειλές προς πάσαν κατεύθυνση εξαπολύει εισαγωγικός όμιλος αυτοκινήτων και μάλιστα διαμηνύει πως θα δημοσιοποιήσει μέχρι και ονόματα «δημοσιογράφων» που ήταν στο pay-roll της εταιρείας! Πάντως ο εισαγωγικός όμιλος που «αισθάνεται» ότι βάλλεται από παντού διαμηνύει πως πάσαν κατεύθυνση πως αν δεν τον στηρίξουν οι «υπάλληλοι-δημοσιογράφοι» που έχει ή είχε κατά καιρούς στο pay-roll της εταιρείας θα προβεί στην δημοσιοποίησή τους με στόχο να τους εξευτελίσει. Μάλιστα όπως αναφέρουν πηγές από τη συγκεκριμένη εισαγωγική αποκλειστικά στο «Autobusiness» κάποιοι «έξυπνοι» για να προστατευθούν είχαν βάλει τις συζύγους τους να φαίνονται στη μισθοδοσία του ομίλου ώστε να «αισθάνονται» απόλυτα διασφαλισμένοι. Όμως τα έγγραφα που υπάρχουν αποδεικνύουν πως οι γυναίκες τους ήταν απλώς «βιτρίνες» για εκείνους και σύμφωνα με τον εισαγωγικό όμιλο είναι απολύτως εκτεθειμένοι»!

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει να απασχολήσει τις δημοσιογραφικές ενώσεις μιας και ορισμένοι εξ αυτών ίσως είναι και μέλη τους. Πηγές του zougla.gr κάνουν λόγο για αποκαλύψεις ίσως και εντός το καλοκαιριού...
Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης
zougla.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *