Για να γλύφεις τα δάχτυλά σου.....
Μερικές φορές όταν μαγειρεύεις μοσχαρίσιο ή και ενίοτε χοιρινό κρέας, αυτό γίνεται πολύ σκληρό με αποτέλεσμα να μην το απολαμβάνεις (εσύ και η παρέα σου). Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το κρέας για ένα ολόκληρο βράδυ σε ένα αναψυκτικό με ανθρακικό ή εναλλακτικά μέσα σε σόδα. Ουσιαστικά να το μαρινάρεις μέσα σε αυτό. Το κρέας θα γίνει έτσι σούπερ μαλακό!
Parapona-Rodou
ναι ρε αλλα χανει σε γευση εξυπνε...σιγα το κολπο
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι μετα απο λιγο θα αποκτησεις γαστριτιδα...
ΑπάντησηΔιαγραφή