ροή ειδήσεων

ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: Μόνο μπουνιές που δεν έπεσαν μεταξύ βουλευτών Χρυσής Αυγής και ΣΥΡΙΖΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

Πρωτοφανές φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής...
Αφορμή αποτέλεσε καταγγελία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκου ότι η Χρυσή Αυγή, από τα γραφεία της στη Βουλή, απειλεί, τηλεφωνικά, πολίτες να μην επιχειρήσουν αντιδιαδήλωση, σε εκδήλωση που προετοιμάζει στη Μεσσηνία.

Στο βήμα ακολούθησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης ο οποίος ανέφερε ότι ο κ. Πετράκος αποκρύπτει πως το τηλεφώνημα έγινε από τη Χρυσή Αυγή στο Indymedia. Είπε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το γνωρίζει διότι "ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι κουκουλοφόροι, οι δολοφόνοι που καίνε την Αθήνα κάθε φορά".

"Που ήταν η ΕΡΤ και ο κ. Πετράκος, όταν πέθαινε κόσμος επειδή δεν είχε να ζήσει; Ο κ. Πετράκος που φώναξε κάποτε στη Μεσσηνία το σύνθημα που είναι κρεμασμένο με πανό σήμερα στην ΕΡΤ, το "ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς". Και του είπα και εγώ τότε στο Βίτσι και στο Γράμμο σας βάλαμε στην άμμο".

Η αναφορά αυτή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής προκάλεσε σχόλιο από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ. "Είπατε κάτι κ. Διαμαντόπουλε;" ανέφερε ο κ. Κουκούτσης.

"Ό,τι άκουσες", του είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. "Δεν άκουσα γι΄ αυτό ρωτάω. Θα μου τα πείτε έξω", είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Τα επικριτικά σχόλια συνεχίστηκαν από τα έδρανα και σε αυτά ο κ. Κουκούτσης απάντησε: "ησυχία κομμουνιστές"!

Στο σχόλιο "ήσυχα κομμουνιστές" του βουλευτή της Χρυσής Αυγής αντέδρασε και ο Θανάσης Παφίλης. "Συγνώμη δεν μίλησα σ΄ εσάς. Σας τιμώ εσάς. Αυτοί δεν είναι κομμουνιστές είναι γιαλαντζί κομμουνιστές", επέμεινε ο κ. Κουκούτσης.

Αποχώρηση με ακατανόμαστες εκφράσεις

Με το πέρας της ομιλίας του ο βουλευτής κατέβηκε από το βήμα και μαζί με άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατευθύνθηκε στην έξοδο από την ολομέλεια περνώντας από τα έδρανα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγγέλλουν ότι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στράφηκαν απειλητικά εναντίον τους και ότι χρησιμοποίησαν σε βάρος τους ύβρεις.

Η ένταση μεταφέρθηκε εκτός Ολομέλειας, με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποχωρούν συντεταγμένα από την αίθουσα, φωνάζοντας και βρίζοντας χυδαία μπροστά από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ. "Γαμ…δες του ΣΥΡΙΖΑ, γαμι..λ..δες, μ... νια" ήταν, μεταξύ άλλων οι εκφράσεις που χρησιμοποίησαν, σύμφωνα με βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Καταδίκη με "ίσες αποστάσεις" από τον Κεδίκογλου

Το πρωτοφανές φραστικό επεισόδιο με τη Χρυσή Αυγή που έλαβε χώρα το μεσημέρι στη Βουλή, καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

"Θέλω να απευθύνω έκκληση. Το περιστατικό είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο. Αλλά πρέπει να υπενθυμίσω σε όλους ότι τα εμπρηστικά λόγια ανάβουν πυρκαγιές. Όταν κάποιος μιλάει για ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, τότε θα ακούσει και το εξίσου απαράδεκτο για το Γράμμο και το Βίτσι. Δεν πρέπει να γυρνάμε στις χειρότερες σελίδες της ελληνικής ιστορίας. Ούτε για γουναράδικα, ούτε για τίποτα δεν πρέπει να γυρνάμε σε αυτές τις εποχές. Έκκληση μετριοπάθειας κάνω", ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/7/13 14:32

    Γέμισε η βουλή φανούρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/7/13 19:06

    Τόμπρας Μέλος του οργανωτικού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ξυλοφόρτωσε την πρ. Βουλευτή Ανεξάρτητων Ελληνων, στο Υπ.Αττικης Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζανου
    Ζήλεψε τις δόξες ενός άλλου πολιτικού, το στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μέλος του οργανωτικού μάλιστα κ.Τόμπρας, και άρχισε να σφυροκοπεί με γροθιές και κλωτσιές την πρ. Βουλευτή Ανεξάρτητων Ελληνων, στο Υπ.Αττικης Ευγενία Αρβανιτη-Πρεβεζανου πολιτευτή των ανεξαρτήτων Ελλήνων στο υπόλοιπο Αττικής.
    Βρεθήκαμε σε απόσταση αναπνοής από το δυσάρεστο συμβάν και το καταγράψαμε με το φωτογραφικό φακό του aegaio.blogspot.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/7/13 19:07

      Εκείνο που μας έκανε αλγεινή εντύπωση ήταν το γεγονός να βλέπουμε να χτυπάει με γροθιές και κλωτσιές ο κ.Τόμπρας την πρ. Βουλευτή Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο Υπ. Αττικής Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζανου χωρίς να προλάβει να καταλάβει κανείς τι έχει συμβεί

      Ο πολιτευτής των ανεξαρτήτων Ελλήνων της Σάμου δημοσιογράφος κ.Γιώργος Γαρυφάλλου που ήταν σχεδόν σε απόσταση αναπνοής από το συμβάν έτρεξε να χωρίσει τους εμπλεκομένους .

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/7/13 19:09

    ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ;
    Είναι δυνατόν να είναι τόσο γραφικός ο Καμμένος; Eιναι δυνατόν να υπάρχουν ηλίθιοι που να συγκινούνται από τους παρακάτω γραφικούς εως βλακείας στίχους του ύμνου των Ανεξάρτητων Ελλήνων;

    Οι στίχοι του νέου ύμνου είναι οι εξής:

    "Κάτι παιδιά με μια Σημαία
    τρέξαν να πουν παντού τα νέα
    Βγάλανε άσσο απ το μανίκι
    πως ο Βαρδάρης φέρνει Νίκη!
    Τρία παιδιά 'π την Ελευσίνα
    την παρατήσαν τη ρουτίνα
    Φέραν στο Σύνταγμα φιρμάνι
    χαμός στη Κρήτη και στη Μάνη!
    ΡΕΦΡΕΝ
    Ξύπνα!...για να στολίσουμε
    το σπίτι μας το πατρικό
    Ξύπνα!...να τραγουδήσουμε
    για το ξημέρωμα στον ουρανό
    Τρέξε!...για να γιορτάσουμε
    στους δρόμους που άνοιξαν για μας,
    Τρέξε!...για να φωνάξουμε,
    "Γεια σου Ανεξάρτητη Ελλάς!!!"
    Ξεκίνησαν απ τον Περαία
    φτάσανε μες τη Καλλιθέα
    Στο Φάληρο, στο Περιστέρι,
    ξεσηκωμός σ όλα τα μέρη
    Μες στο χορό και οι Κυκλάδες
    τα Δωδεκάνησα (οι) Σποράδες,
    της Εφτανήσου τα στολίδια,
    Νίκης μηνύματα όλα ίδια..."
    AΠΑΝΤΗΣΗ Μαντζουράνα στο κατώφλι γάιδαρος στο παραθύρι τι ωραία που είναι η Λεβαδιά χωρίς καμία αιτία…(Κόπανοι)…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *