ροή ειδήσεων

ΓΥΡΙΣΕ ΣΕΛΙΔΑ Η ΑΕΚ: ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!

Αποφασισμένος να φτιάξει το γήπεδο και μια μεγάλη ΑΕΚ, ώστε σε δύο χρόνια να ξαναπρωταγωνιστεί εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από λίγο στο Τατόι...
Αναγέννηση της ένδοξης ΑΕΚ κυριολεκτικά μέσα από τις στάχτες της δεσμεύτηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της προσφυγομάνας Ένωσης:
«Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Σ" αυτό το νέο ξεκίνημα, το καταλαβαίνετε όλοι, είναι πολύ διαφορετικό απ" όλα τα προηγούμενα. Είναι από το μηδέν και με την ΑΕΚ στην Γ" εθνική. Δεν υπάρχει κανείς στην ΑΕΚ που να δηλώνει ευχαριστημένος μ" αυτή την οδυνηρή κατάληξη της απαραίτητης αυτοκάθαρσης. Διάβασα για παράδειγμα στον Τύπο, επώνυμες δηλώσεις για τον Μελισσανίδη, πως πήρε τσάμπα την ΑΕΚ, που έπεσε στην Γ" εθνική. Το μόνο που έχω να πω είναι πως κανένας Μελισσανίδης, δεν πήρε καμία ΑΕΚ. Η δική μας ΑΕΚ, δεν ανήκει σε κανέναν Μελισσανίδη. Γεννήθηκε πριν από εμάς και θα υπάρχει μετά από εμάς. Μεγαλομετόχους έχουν μόνο οι εταιρίες και όχι οι ιδέες. Ο πρώτος στόχος μας είναι να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί μια ομάδα από το μηδέν και σε στέρεες βάσεις. Μας δίνει την ευκαιρία να κτίσουμε τα πάντα με τρόπο ιδανικό. Είτε μιλάμε για το βάρος σε ακαδημίες με την ΑΕΚ να στηρίζετε στα δικά της παιδιά. Είτε μιλάμε για μια ΑΕΚ δυνατή παντού, αυτοδύναμη, που να μην βασίζεται πουθενά, παρά μόνο στον κόσμο της. Η ΑΕΚ είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν. Αντιθέτως είναι δίπλα μας και μας καθοδηγούν. Γι αυτό και είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε. Ο δεύτερος στόχος μας είναι το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Να κτίσουμε το σπίτι μας ξανά εκεί που μεγάλωσαν γενιές και γενιές ΑΕΚτζήδων. Για να φτιάξουμε νέες γενιές. Και θα είναι ένα παλάτι. Για την ιστορία και τον πολιτισμό. Και το πρώτο που θα γίνει θα είναι μουσείο και για την ΑΕΚ αλλά και για την προσφυγιά. Γι αυτούς τους δυο στόχους, μπαίνω εγγυητής και μπροστάρης. Αλλά δεν είμαι μόνος. Η ΑΕΚ άλλωστε ανήκει σ" όλους. Και αλίμονο σ" εκείνον που πίστεψε πως η ΑΕΚ του ανήκει. Έχουμε ανάγκη την ενότητα. Πρώτο και καθοριστικό σημείο εκκίνησης, είναι τα εισιτήρια διαρκείας. Είναι η πρώτη φορά που τα εισιτήρια διαρκείας, δηλώνουν συμμετοχή σ" όλα τα επίπεδα. Το μισό έσοδο από κάθε εισιτήριο διαρκείας, θα μπαίνουν στον κουμπαρά για το ταμείο ανέγερσης του γηπέδου. Ένα γήπεδο που θα το κτίσουμε όλοι μαζί. Αυτή η προσπάθεια δεν εξαρτάται από αυτά τα χρήματα. Τα χρήματα θα τα βρούμε και θα ξεκινήσουμε σύντομα. Αλλά αυτό που μετράει είναι η συμμετοχή. Η απάντηση μας, θα είναι μεγάλη συμμετοχή μας σ" αυτή την προσπάθεια. Αυτή η νίκη πρέπει να κερδιθεί. Επίσης κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, θα γίνεται αυτόματα μέλος της ερασιτεχνικής. Τώρα πλέον δεν υπάρχουν ξεχωριστά μαγαζιά. Υπάρχει μόνο ΑΕΚ.
Και κάτι τελευταίο. Διαπιστώνω πως εκτός ΑΕΚ, ασχολούνται πολύ μ αυτό το νέο ξεκίνημα. Και κάπου διακρίνω και έναν μικροπανικό. Να μην ανησυχούν. Δεν υπάρχει λόγος. Η ΑΕΚ έχει ακόμα πολύ δρόμο. Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτε δεν θα χαριστεί. Η ΑΕΚ δεν θα παρακαλέσει. Όταν χρειαστεί θα απαιτήσει. Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή, είναι τα τρια γράμματα που την εκπροσωπούν διαχρονικά. Είναι δυνατόν να φοβούνται τόσο τα τρια γράμματα. Δεν υπάρχει λόγος. Όταν είμαστε έτοιμοι και επιστρέψουμε, θα τους ενημερώσω εγώ πρώτος».
Κυρίαρχο θέμα ήταν το γήπεδο.
Σύμφωνα με το aek365.com σε ερωτήσεις που ακολούθησαν μετά την αρχική τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη κυρίαρχο θέμα ήταν το γήπεδο:
«Το γήπεδο σχεδιάζεται σήμερα. Έχει έρθει και ο Ιταλός αρχιτέκτονας, το απόγευμα έχουμε μίτινγκ. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι διαφορετικό απ' όλα τα άλλα. αποκάλυψε ενώ σε ερώτηση για το πως θα γίνει τόνισε: «Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε ένα γήπεδο χωρίς εμπορική χρήση και σούπερ μάρκετ. Ένα γήπεδο για να παίζει η ΑΕΚ. Ότι λέει ο νόμος. Αυτό το γήπεδο που είχαμε, αυτό θέλουμε να ξανακτίσουμε. Έχουμε ξεκινήσει ήδη διαδικασίες. Θέλω να κάνουμε τα πάντα ώστε να μην έχουμε προβλήματα με το ΣτΕ. Όταν είμαστε έτοιμοι με σχέδια θα πάμε στο Δήμο, τον επόμενο χρόνο και θα τους τα παρουσιάσουμε. Θέλουμε γήπεδο όχι για δύο ώρες, αλλά ένα γήπεδο που να δώσει ζωή στη Φιλαδέλφεια 7 μέρες την εβδομάδα"
«Αυτό που θα φτιαχτεί, θα ανήκει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Απλώς για να φτιαχτεί το γήπεδο, θα χρειαστεί μια εταιρία» ξεκαθάρισε ενώ στο τέλος έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη: "Το ιδρυτικό όνομα του γηπέδου θα είναι Αγία Σοφιά, το εμπορικό δεν ξέρουμε ακόμα θα το δούμε".


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/7/13 09:11

    ψάχνουμε μήνες να βρούμε που παίζει το ελαφάκι και δεν μπορούμε να το βρούμε. Ρε παιδιά που έχει έδρα και σε ποιά κατηγορία παίζει; Στην α δεν είναι, στην β δεν είναι,στην γ δεν είναι, στην δ δεν είναι , που είναι;που παίζει να πηγαίνουμε να την δούμε να γελάμε; βγήκανε διαρκείας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/7/13 09:58

    Kοριτσια ο Μπαρκουλης, Κοριτσια ο Τιγρης ερχεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/7/13 10:07

    Gayros gia panta!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/7/13 10:49

    Για οσους δεν καταλαβατε ο Μελισσανιδης κραταει στα χερια του,ολο το πρωταθλημα Α και Β εθνικης μεσω του ΟΠΑΠ, εχει το γενικο κουμαντο,διαχειριση ,μανατζμεντ.Δηλ τους εχει δεσει ολους χειροποδαρα!Δηλ 'καθιστε φρονιμα αλλιως σας κοβω την μιση χορηγια'.Αντε μετα να τα βγαλουν περα οικονομικα οι ομαδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/7/13 11:37

    born to be green

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *