ροή ειδήσεων

ΤΩΡΑ: ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ-ΔΙΩΤΗΣ

Συνεχίζεται η έρευνα για τα συγγενικά πρόσωπα του Γ. Παπακωνσταντίνου με εντολή του νέου Οικονομικού Εισαγγελέα Π. Αθανασίου...
Λίγες ώρες πριν αποφασίσει η Oλομέλεια της Βουλής για την παραπομπή ή μη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου σχετικά με την υπόθεση της περιβόητης «Λίστας Λαγκάρντ», οι Οικονομικοί Εισαγγελείς Παναγιώτης Αθανασίου και Γαληνός Μπρης παρήγγειλαν την άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος των πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη και Γιάννη Καπελέρη.
Οι Οικονομικοί Εισαγγελείς ζητούν να ασκηθεί ποινική δίωξη για απιστία στην υπηρεσία και υπεξωγωγή εγγράφου κατά του Ι. Διώτη και για απιστία κατά του Γ. Καπελέρη.
Αναφορικά με τα συγγενικά πρόσωπα του πρώην υπουργού η έρευνα θα συνεχιστεί προκειμένου να ξεκαθαριστεί ποινικά ο ρόλος τους στην όλη υπόθεση.
Αντίθετα, οι οικονομικοί Εισαγγελείς αρχειοθέτησαν τη δικογραφία, κατά το σκέλος που αφορά στην πρώην συνεργάτιδα του κ. Διώτη, Γαλάτεια Μανέ, για την οποία δεν προέκυψαν ενδείξεις τέλεσης αξιόποινης πράξης.
gkourou.com


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/7/13 01:07

    Αυτος ειναι ο νεμο το ψαρακι του γλυκου νερου που επεσε στα βαθια. Τα σκυλοψαρα και οι καρχαριες τριγυρνανε ελευθερα, μαζι και ο σφυροκεφαλος ο Γιωργακης. Ολοι μεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/7/13 20:26

    Κάτω τα χέρια από τον Παπακωνσταντίνου.

    Τώρα που ολοκληρώνεται ο τραγέλαφος της Προανακριτικής, ας αφήσουμε στην άκρη όλες τις τεχνικές και νομικές μπούρδες και ας πάμε στο πολιτικό ζουμί:
    Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν πληρώνει λάθος χειρισμούς για cd και στικάκια.
    Αρκετά πια με την υποκρισία.
    Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στοχοποιείται γιατί είναι ο Υπουργός Οικονομικών που έβαλε τη χώρα στο τρισκατάρατο Μνημόνιο.

    Ναι, αυτό το Μνημόνιο που οι περισσότεροι από αυτούς που το ξέσκιζαν νυχθημερόν από τα τηλεπαράθυρα και το βήμα της Βουλής, τώρα το υπηρετούν με θρησκευτική ευλάβεια.

    Όλοι αυτοί ζητάνε ένα θύμα, έναν αποδιοπομπαίο τράγο επειδή δεν έχουν τα καρύδια να βγουν να παραδεχτούν στον κόσμο ότι όσοι έβαλαν τότε την υπογραφή τους στο Μνημόνιο ήταν αληθινοί πατριώτες. Δεν έκρυψαν το κεφάλι στην άμμο, δεν φυγομάχησαν, πήραν μια απόφαση αντρίκια για να μείνει η Ελλάδα όρθια, δεν υπολόγισαν προσωπικό και πολιτικό κόστος.

    Όλοι αυτό ζητάνε ένα θύμα, έναν αποδιοπομπαίο τράγο γιατί δεν έχουν τα καρύδια να παραδεχτούν ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου έκανε το βαρύ αλλά εθνικό καθήκον της. Και ήταν βαρύ, γιατί οι προηγούμενοι τα έκαναν σαν τα κουρασμένα μούτρα τους.

    Όλοι αυτοί ζητάνε ένα θύμα, έναν αποδιοπομπαίο τράγο για να το παίξουν “αδέκαστοι” και να πουλήσουν “κάθαρση” στους ψηφοφόρους τους. Ζητάνε ένα θύμα, έναν αποδιοπομπαίο τράγο από την κυβέρνηση Παπανδρέου, για να επικεντρωθεί εκεί το ανάθεμα για όλα τα δεινά του τόπου. Να μην ασχοληθούμε με τους “πριν”, να μην ασχοληθούμε με τους “μετά”.

    Όπως κάνουν, συνειδητά και στοχευμένα, και πολλά μέσα ενημέρωσης (;) , όπως το «Πρώτο Αίσχος»», που έφτασε στο σημείο να δημοσιεύει το περιεχόμενο του κειμένου «συμπερασμάτων» της Προανακριτικής, προτού καν αυτό δημοσιευτεί επίσημα.

    Όλα στημένα. Όλα προδιαγεγραμμένα.

    Κάνουν μεγάλο λάθος όμως.
    Πολλοί έχουν στην μπούκα στον Παπακωνσταντίνου γιατί ήταν δυσάρεστος Υπουργός Οικονομικών επειδή οι προηγούμενοι ήταν ανέμελα ευχάριστοι και μοίραζαν απλόχερα. Ο κόσμος όμως ξέρει ότι ο Παπακωνσταντίνου δεν είναι λαμόγιο. Ούτε περιουσίες έκανε με την πολιτική, ούτε “οφσοράτος” είναι. Όλοι λένε ότι σήμερα έχει λιγότερα από όσα όταν μπήκε στην πολιτική.

    Πόσοι πολιτικοί, είτε κυβέρνησαν είτε όχι, μπορούν να πουν το ίδιο;

    Κάτω τα χέρια από τον Παπακωνσταντίνου.

    N.B

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/7/13 20:27

    Προκαλούν την κοινή λογική οι χειρισμοί του ΣΔΟΕ στον έλεγχο των συγγενών Παπακωνσταντίνου

    Φοροδιαφυγή, που αφορά ποσά άνω των 6 εκατομμυρίων ευρώ (6.304.688), συνολικά και για τους τέσσερις συγγενείς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, καταδεικνύει η έκθεση των ελέγχων που διενήργησε το ΣΔΟΕ στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

    Η απόφαση του ΣΔΟΕ να παραδώσει στη Βουλή μια τέτοια έκθεση είναι μάλλον πρωτοφανής καθώς...

    ...στο κύριο σώμα της αναφέρεται:

    «Δεν παραλείπουμε να αναφέρουμε ότι οι Παπακωνσταντίνου Ελένη, Παπακωνσταντίνου Μαρίνα, Συμεών Σικιαρίδης και Ρωσσώνης Ανδρέας μια ημέρα πριν από την λήξη της προθεσμίας των 10 ημερών (!) για την έκθεση απόψεων επί των διαπιστωθέντων παραβάσεων και παροχή διευκρινήσεων επι συγκεκριμένων συναλλαγών αιτήθηκαν δια του πληρεξούσιου δικηγόρου τους δίμηνο προθεσμία και ότι το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό από την υπηρεσία μας» καθώς και ότι επιπρόσθετα δικαιολογητικά που κατέθεσαν ο κ. Σικιαρίδης και η η κυρία Ελένη Παπακωνσταντίνου στις 6.6.2013 δεν ελήφθησαν υπόψη (!!) καθώς οι εκθέσεις είχαν ήδη συνταχθεί.

    Τα συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν προχωρήσει σε έγγραφη διαμαρτυρία προς το ΣΔΟΕ αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «η κινούμενη εναντίον μας διαδικασία είναι πολλαπλά έκνομη. Εντεύθεν θα ασκήσουμε όλα τα κατ αυτής δικαιώματά μας».

    Και είναι εξίσου χαρακτηριστικό ότι η έκθεση ιδεών του ΣΔΟΕ αναφέρει «Εν όψει των ως άνω διατάξεων και διαπιστώσεων, θα κληθούν οι προαναφερθέντεςπρος παροχή εξηγήσεων και εν συνεχεία θα υποβληθούν ενώπιον Σας (!) τα στοιχεία της προκαταρκτικής εξετάσεως περαιωμένης κατά το μέρος που αφορά τα συγκεκριμένα φυσικά πρόσωπα».

    Με λίγα λόγια, το ΣΔΟΕ συνδράμει με τον τρόπο αυτό στον επικοινωνιακό κανιβαλισμό των συγγενών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, διατυπώνοντας μια έκθεση στην οποία παραδέχεται ότι έχουν αγνοηθεί αποδεικτικά στοιχεία των άμεσα εμπλεκομένων και δηλώνοντας ότι...θα επανέλθει!

    Ποιος είναι ο πάτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *