ροή ειδήσεων

ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΝΟΤΙΑ ΡΟΔΟΣ - ΤΟ ΠΕΡΙΣΥΝΟ ΠΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ!! ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟΣ

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΣΙΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΙΑ - ΚΑΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΤΙ ΑΠΟΛΛΑΚΙΑ ΑΡΝΙΘΑ ΠΡΟΦΥΛΙΑ ΣΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΗ ΙΣΗΔΩΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΜΠΩΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!  ...

Το Βάτι γλίτωσε λόγο πως οι άνεμοι κοπασαν για μερικές ώρες.

Δεν έχουν κάνει αντιπυρικές ζώνες από το 1996 με αποτέλεσμα να μείνουν ανυπεράσπιστα και τελικά να πάνε στον βρόντο η εθελοντικές αναδασώσεις δεντρό φυτέψεις.
Κάηκαν όλες οι αναδασώσεις λόγο πως δεν ανοίχτηκαν ποτέ ζώνες πυρασφάλειας !!ΑΙΣΧΟΣ

Από τον ασύρματο του πυροσβεστικού μάθαμε πως κάηκαν σπίτια στην Προφύλια και στα Σιάνα που για μυστήριο λόγο δεν έγινε θέμα από πουθενά και εννοούμε τα τοπικά ΜΜΕ.

Μια τεραστίων διαστάσεων οικολογική καταστροφή άνευ προηγουμένου για τον τόπο μας συμβαίνει τώρα πάλι με τους ίδιους τοπικούς άρχοντες στο τιμόνι αυτού του τόπου,,,,είναι ύποπτο και άκρως ενοχλητικό πλέον και για τον πιο αγράμματο κάτοικο του νησιού πως επί νομαρχίας Μαχαιρίδη Χατζηδιάκου το νησί κάηκε από άκρη σε άκρη δύο φορές !!!! 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΚΟΡ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΦΑΣΙΑΣ !!
Η νότια Ρόδος πληρώνει τα λάθη των προσκυνημένων δουλικών .
Δεν έχουμε λόγια για την κατάσταση που βιώσαμε στο μέτωπο της φωτιάς ,,αγανάκτηση και αποτροπιασμός ήταν τα μόνα συναισθήματα που αποκομίσαμε

Και δεν έφταναν όλα αυτά που περάσαμε ,,,βγήκαν και κάποιοι να διασπείρουν στα CB των πυροσβεστικών πως δήθεν την φωτιά την έβαλε καταλάθος κάποιος που έψηνε
Να πιστέψουμε δηλαδή αυτό που κάποιοι πάνε να περάσουν στην κοινή γνώμη-?-πως δηλαδή η φωτιά άρχισε από ψησταριά ενός ασυνείδητου πολίτη!!!

Μας δουλεύεται κανονικά μου φαίνεται!!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ... ΕΔΩ










Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/7/13 09:02

    Καλημέρα δεν κάηκε κανένα σπίτι μόνο κάτι μαντριά και στάβλοι και όντος η φωτιά ξεκίνησε απο ψησταριά ο φερόμενος ως κατηγορουμενος για εμπρησμό ειναι ήδη στα δικαστήρια ψαχτε το λιγο και μην πετάτε κουβέντες μονο για να κάνετε εντυπωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/13 10:09

    ego ksero oti autoi oi anthropoi eitan ekei kai voithousan eno esy anonime epines ti frapa sou manolis katoikos vatiou bravo sta paidia auta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/7/13 10:21

    Ανώνυμος29/7/13 - 10:09 π.μ. μάλλον την φράπα σου εσύ την έπινες,εγώ ήμουν εκεί προχθές ολο το βράδυ μάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά να συντασεις μια σωστή πρόταση και μετά να πετάς ρουκέτες! Και τώρα Μανώλη δήθεν κάτοικε Βατιου γύρνα πλευρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/7/13 13:17

    Αυτοί η Π. Πολιτοφυλακή γιατί το παίζουν κομάντος ή στρατά; Είναι wanna be καταδρομείς κι έτσι; Καλά κάνουν και βοηθούν βέβαια. Τα σήματα σχολιάζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/7/13 15:01

    anonime 10:09 pou eisouna re ellinara giati ego de se eida mallon sto panigyri tou agiou soula eisouna re mperdeutikes ante pane ksapla na sineltheis kai ksanaela meta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/7/13 15:59

      Ανώνυμος29/7/13 - 3:01 μ.μ. πρέπει να ξεκινήσεις από την πρώτη δημοτικού να μάθεις να γράφεις ελληνικά λόλα να ένα μήλο πι πι το παπί και τα σχετικά, στο πανηγύρι ήσουν εσύ αφού φαίνεσαι πως είσαι για τα πανηγύρια, άντε βρομύλε πήγαινε να αρμεξεις καμμια κατσίκα και άσε τους ηρωισμούς και τον εθελοντισμό για άλλους που μπορούν να προσφέρουν!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος29/7/13 15:09

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Α ΡΕ ΡΕΖΥΛΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΙΑΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/7/13 18:27

      Εσύ που είσαι ελληναράς να πας να βρεις το χρυσόμαλλο δέρας. Εμείς που είμαστε απλοί έλληνες θα πάμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας.

      Διαγραφή
  7. Το μονο πραγμα που ξερανε να κανουν ηταν να καταργησουν την Ετερπροφυκα τα βοδια η φωτια ξεκινησε κατω απο το παρατηριο μολις βλεπανε τον καπνο θα εστελναν αμεσως το αυτοκινητο με το νερο. Τωρα ας φαν τα μουτρα τους και να προσπαθουν να δικαιολογησου τα αδικαιολογιτα οι μπαμιες στο Δημο Ροδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/7/13 19:09

    xalia eiste oloi!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *