ροή ειδήσεων

Ανεκδιήγητοι κράχτες στην Σ.Βενιζέλου... ΕΛΕΟΣ!!!

Αναγνώστης:
Τι ακριβώς γίνεται επιτέλους στην Σ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ….είναι ο τουρισμός λιγοστός έχουμε και τους κράχτες... να σταματάνε, να τραβολογάνε έστω και αυτούς που περνάνε για μια βόλτα από τα εμπορικά με συνέπεια να αλλάζουν κατευθείαν δρόμο ….δεν μας έφταναν τα γυραδακα με τους αλλοδαπούς κράχτες ήρθε και το καφέ στην γωνιά ( Αμμοχώστου γωνία) μ αυτόν τον ανεκδιήγητο κράχτη να αποτρέπει Έλληνες και ξένους να ανέβουν ούτε για αστείο στα εμπορικά ….ΕΛΕΟΣ τι κάνει ο δήμος η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΠΑΊΖΟΝΤΑΙ ώστε να μην μπορεί να τους σταματήσει κανείς.

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/7/13 01:33

    Τι λεει-Τιλεει και τους αποτρεπειγια πες μας???
    Οτι ειστε ακριβοι και εχετε κατσαριδες??

    ΧΑΧΑΧΑΧ !!!!!

    18% αυξηση ο τουρισμος στη Ροδο, ολα τα ξενοδοχεια γεματα !!
    και εσενα σου χαλαει τον τζιρο ο κραχτης της καφετεριας που ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15-20 !!!!


    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ Ο πνιγμενος απ τα μαλλια του πιανεται λενε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σοβαρεψου ρε εξυπνακια και μη τα βλεπει επιφανειακα ολα.κανουν κακο στο τουρισμο οι κραχτες και πρεπει να συνελθουμε.αν δεν εχεις να πεις τιποτα σοβαρο καλυτερα να σιωπας

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/7/13 03:32

    Λιγοστός τουρισμός λέει.. Ότι να ναι ρε.. Τα αεροπλάνα κάνουν παρέλαση στο διαγόρας κ κάποιοι ακόμα κλαίνε.. Όσο για τους κράχτες, ναι άσχημο θέαμα άλλα, εφόσον δεν καταλαβαίνουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών ότι τους κάνουν κακό, εμείς περισσεύουμε.. Απορώ πολλές φορές με αυτήν την ελληνική εφεύρεση άλλα μέχρι εκεί το μυαλό κάποιων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δες στατιστικα αφηξεων,σε ολες τις χωρες ως ροδος εχουμε πτωση εκτος των ρωσων και των ουκρανων,που μας ανεβαζουν σε θετικο ισοσυγιο.μπορει να ανεβαινει ο τουρισμος αλλα δε σημαινει πως δε θα προσπαθουμε για το καλυτερο.το ενα δεν ανερει το αλλο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/7/13 21:17

      Σαι θαυμαζο γεια τον ωρθωγραφεια σου

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/7/13 06:34

    Συμφωνώ και με τους δύο προηγούμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/7/13 09:41

    Οπότε μπορείτε ήσυχα να συνεχίζεται αυτή την κατάντια με τους κράχτες διότι δεν μπορείτε να πουλήσετε το προϊόν σας πάρα μόνο να τραβολογάτε απο τα μανίκια τους τουρίστες προφανώς καθότι άθλιο για να πουλήσει απο μόνο του....όσο για τον φίλο που μάλλον η δουλειά του ειναι να μετράει μόνο αεροπλάνα το λιγότερο που μπορω να πω είναι ότι είναι άσχετος με την οικονομία της Ρόδου...Εξαλου σε όλο τον κόσμο υπάρχουν κράχτες άρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΕΙΣΤΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/13 23:29

      ενω εσυ που ξερεις απο τουρισμο και λες οτι υπαρχουν κραχτες σε ολο τον κοσμο.. Μαλλον οι διακοπες σου δεν πηγαν περα απο πακισταν και ανατολη!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος9/7/13 09:44

    Όλοι οι κράχτες είναι εκνευριστικοί, όχι μόνο αυτοί της συγκεκριμένης περιοχής.
    Hello miss, do you speek english? Where do you come from? Wait wait, why are you in a hurry, come in.
    Και μετά από αρκετά come in και πολύ πρήξιμο έχουν καταφέρει να σου σπάσουν τα νεύρα κ να σου χαλάσουν τη διάθεση. Χαλάνε την εικόνα του νησιού ρε παιδί μου..
    Λίγο οι κράχτες, λίγο οι ενοχλητικοί τσιγγάνοι με τη ζητιανιά αλλά και τις διαρρήξεις, λίγο το Πακιστάν σε κάθε φανάρι, θα φύγει ο τουρίστας κ θα ρίξει μαύρη πέτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/7/13 10:31

    Που έχει κατσαρίδες ρε άσχετε στα εμπορικά? Μάλλον σ αυτούς που αναγκάζονται να βάζουν κράχτες για να πουλήσουν...χαχαχαχα μεθυσμένος έγραφες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/7/13 10:56

    στην Ιξιά άνοιξε ένα καινούριο εστιατόριο, ΕΛΙΑ λέγεται, ο κράχτης κάνει και τον τροχονόμο σταματάει την κυκλοφορία για να φέρει τουρίστες από το απέναντι πεζοδρόμιο....μου έχει συμβεί δυο φορές αλλά είμαι τρίτο τέταρτο αυτοκίνητο πίσω αν τύχει μπροστά μου θα τον πατήσω πήρα όρκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/13 11:06

      εάν θέλεις να πατήσεις κάποιον, να πατήσεις τον άθλιο ιδιοκτήτη που δεν μπορεί να καταλάβει πόσο κακό κάνει στο νησί και αυτομάτως στο μαγαζί του.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος9/7/13 11:34

    Απορώ πως οι ιδιοκτήτες διατηρούν αυτό το θεσμό ζωντανό.. Ο βρωμο κάγκουρας που χτυπάει παλαμάκια στο δρόμο φωνάζοντας, "εεεελαα... πάμεεεε..." ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑ!!! ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/7/13 15:09

    giati den touc cfragizoun touc mpactardouc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/7/13 17:03

    kanonika apagoreuetai auto alla ti kanei kai i astinomia? tipota? mporsta tous einai kai ernane kai heretane kai oi astinomikoi mono gia kafe xeroun na pigainoun....i psaropoula ehei gemisei krahtes me xenous pou forane fanelakia stuff crew kai oti allo theleis vlepeis pano stis faneles...moirazoun kartes kai poulane eisitiria me 15-20 euro na pieis oti theleis kanenas den tous vlepei autous?#$@@ oloi sta grafeia tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δικαιο εχεις φιλε,δε εχω πελατη που να μην τον πλησιασαν αυτοι,και δινουν μπομπες στο εν λογω καταστημα,στο 5 σφηνακι εισαι εκτος μαχης

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος9/7/13 19:06

    Όσοι αγαπάνε έστω και λίγο αυτό το νησί, όσοι πιστεύουν πως ίσως δεν είναι αργά για αυτόν τον όμορφο και προικισμένο τόπο,όπου βλέπουν αυτούς τους ανόητους επαγγελματίες να το καταγγείλουν στην αστυνομία(ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ) κάποια στιγμή θα το καταλάβουν οι αρμόδιοι και θα δώσουν ένα τέλος σ αυτή την παρακμή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/7/13 00:30

    eimaste ahistoi kai anikanoi oloi mas.o kathenas ti parti tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *