ροή ειδήσεων

ΞΕΦΤΙΛΑ! ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ OΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

Στην Τρίπολη, την πόλη που απελευθέρωσε με το αίμα του ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και τα παλικάρια του, στην πλατεία Άρεως, λίγες δεκάδες μέτρα από τον ανδριάντα και τα οστά του Ήρωα, λίγα μέτρα από το ιστορικό μνημείο των Αρχιερέων και Προκρίτων, βρίσκεται το ξενοδοχείο....
που διαμένει τουρκικός ορειβατικός σύλλογος, ο οποίος και εμφάνισε την τουρκική σημαία που βλέπετε στην φωτογραφία και προκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις! ....

Η Αυτόνομη Πατριωτική Κίνηση Τριπόλεως "Δούρειος Ίππος" κατήγγειλε την πρόκληση στο κέντρο της πόλης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κυματίζει σε μπαλκόνι του εν λόγω κτιρίου μια Τουρκική ημισέληνος μόλις 100 μέτρα από το μνημείο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και το οστεοφυλάκιο του ήρωα, καθώς και τα μνημεία ηρώων του 1821 και των Βαλκανικών Πολέμων!
Είναι ντροπή και όνειδος για την ιστορία του τόπου μας να υπάρχει στο κέντρο της Τριπολιτσάς το σύμβολο μιας χώρας που υπήρξε δυνάστης για 400 χρόνια στον τόπο μας και αποτέλεσε τον διώκτη χιλιάδων Ελλήνων αλλά και μετέπειτα χιλιάδων άλλων Ασσυρίων, Αρμενίων και Κούρδων. Η Τρίπολη και η Αρκαδία έδωσε για την Πατρίδα χιλιάδες από τα παιδιά της σε μια σειρά πολέμων με τελευταίο θυσιαστήριο την Μαρτυρική Κύπρο το 1974 όπου συμπολίτες μας έπεσαν μαχόμενοι τον βάρβαρο εισβολέα. Σε μια πρωτοφανή επίδειξη θράσους κάποιοι επιλέγουν να μην αντιδρούν στις προκλήσεις πλην των ντόπιων Εθνικιστών».
Να σημειωθεί ότι μία ομάδα νέων Εθνικιστών και ανένταχτων Πατριωτών έσπευσε να διαμαρτυρηθεί με έντονο τρόπο στην διεύθυνση του ξενοδοχείου και να καταγγείλει το απαράδεκτο γεγονός,.
«Στην συνέχεια επειδή τα πάντα έχουν την συμβολική τους αξία, εκφράσαμε με μια διαφορετική ενέργεια ... την άποψη μας στα φιλαράκια του Σουλτάνου και σημερινού μακελάρη του Συριακού λαού Ταγίπ Ερντογάν για να τους δώσουμε να καταλάβουν μια και καλή ότι μπορεί αυτός ο λαός σήμερα να ξυπνάει και να κοιμάται με την προπαγάνδα των καναλαρχών και των έμμισθων υπαλλήλων του νεοθωμανισμού αλλά κάποιοι αγρυπνούν στην Τρίπολη και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Εθνικιστές» καταλήγει η ανακοίνωση!
Tι επισημαίνει η Χρυσή Αυγή Τρίπολης
Την ίδια ώρα, η Χρυσή Αυγή Τρίπολης επισημαίνει ότι «δίπλα από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη, κάτω από το οποίο βρίσκονται τα οστά του και δίπλα από το μνημείο Αρχιεραίων και Προκρίτων, που έχυσαν το αίμα τους για να μας απελευθερώσουν, έπέλεξαν να κρεμάσουν την μισητή ημισέληνο. Πρόκειται για μεθοδευμένα προμελετημένη και ιταμή ενέργεια από Τούρκους πράκτορες που στόχο έχουν να προκαλέσουν και να δοκιμάσουν τις αντιδράσεις μας.
Κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσεως Τριπόλεως κινητοποιήθηκε μέσω τηλεφώνων, έσπευσε στο σημείο και κινήθηκε αποφασιστικά για να την κατεβάσει.
Βρήκε όμως τον χώρο αποκλεισμένο από αστυνομικές δυνάμεις και ασφαλίτες (γεγονός που αποδεικνύει ότι παρακολουθούν τα τηλέφωνά μας) οι οποίοι απαγόρευσαν και εμπόδισαν κάθε ενέργειά μας. Θα παραμείνουμε στο σημείο μέχρι να εξαφανίσουμε από μάτια των Τριπολιτών το προκλητικό σημάδι.»
makeleio.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/7/13 14:04

    xsekola re file me tis malakies....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/7/13 14:24

    είναι πολλοί οι ψήφοι Άρη γι' αυτό και ασχολούνται με μαλακίες αν ήταν η σβάστικα δεν θα τα πείραζε τα χρυσαύγουλα και στην Ακρόπολη να κυμάτιζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/13 18:15

      ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΒΑΛΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ !!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/7/13 01:32

    Σιγά την πρόκληση. Λες κι όταν πάνε έλληνες στο εξωτερικό, πχ για αγώνες ή εκδρομές, δεν κρεμάνε τη σημαία! Ασχοληθείτε με κάτι πιο σοβαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/7/13 08:53

    Για σένα που γράφεις κεφαλαία με τα φοβερά επιχειρήματα ,πήγαινε σε ένα μαγαζί πληροφορικής και ζήτα να σου δώσουν ένα πρόγραμμα ορθογραφίας, ώστε μετά να γράφεις με μικρά και κανείς να μην καταλαβαίνει ότι είσαι ΟΥΓΚάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/13 12:02

      ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΥΓΚΑΝΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΥΦανο ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ!!!ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΧΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙΣ !!!!!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *