ροή ειδήσεων

Μπίζνες και Τρομοκρατία. Πάνω από 100 δις το κόστος της εγχώριας διαπλοκής. Μια μεγάλη έκρηξη απειλεί το πολιτικό και επιχειρηματικό μόρφωμα.

Από τον Κάρλος

H αίσθηση ότι μια μεγάλη αποκάλυψη μπορεί να ανατινάξει το εγχώριο πολιτικοεπιχειρηματικό σύμπαν είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα...
Η Ουάσιγκτον έχει ήδη ανάψει πράσινο φως για να ανατιναχθούν συγκεκριμένα τζάκια στην Αθήνα, τα οποία για την ώρα «προστατεύει» ένα σύστημα εντός της Δικαιοσύνης.

«Η χώρα κάθεται στην κυριολεξία πάνω σε μια ατομική βόμβα καθώς η διαπλοκή, παλαιά και νέα, αλληλουπονομεύεται και αλληλουποστηρίζεται πάνω σε έναν άγραφο κώδικα σιωπής ο οικονομικός προυπολογισμός του οποίου ξεπερνάει τα 100 δις-κάποιοι μιλούν για διπλάσιο νούμερο! Με απλά λόγια το ¼ του ελληνικού χρέους είναι δημιούργημα των σχέσεων διαπλοκής ανάμεσα στην πολιτική και επιχειρηματική εξουσία από το 1974 ως σήμερα…»

Αυτό είναι πάνω κάτω το συμπέρασμα έκθεσης που έχει στην διάθεσή του ο Λευκός Οίκος για το ελληνικό οικοσύστημα. Κι αυτή η έκθεση θα είναι το κύριο αντικείμενο των συνομιλιών Σαμαρά-Ομπάμα στο Λευκό Οίκο.


Οι Αμερικανοί εκτιμούν πως το μεγαλύτερο κομμάτι της διαπλοκής είναι «γερμανοτραφές», εξ ου και η σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στην Ε.Ε και το ΔΝΤ.

Η άρνηση του εκπροσώπου της Βραζιλίας στο ΔΝΤ να εγκρίνει την δόση προς την Ελλάδα κάθε άλλο παρά προσωπική του πρωτοβουλία υπήρξε, όπως επιχειρείται να παρουσιασθεί εκ των υστέρων.

Οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ στην Ελλάδα είχαν στο διάστημα των 3 χρόνων την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα 30% από τον τρόπο που λειτουργεί η γερμανοκινούμενη διαπλοκή στη χώρα μας.

Εκεί ακριβώς βρίσκεται το κουμπί των εξελίξεων. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι Αμερικανοί θεωρούν την ελληνική τρομοκρατία της μεταπολίτευσης από ένα σημείο και πέρα made in Germany και ο στόχος δεν ήταν άλλος παρά να ενισχυθεί η γερμανική διείσδυση στην Ελλάδα σε βάρος της αμερικανικής.

Ήδη έχουν καταγραφεί οι γερμανόφιλοι και οι αμερικανόφιλοι επιχειρηματίες.

Οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο μέτωπο θα είναι καταιγιστικές…

kourdistoportocali.com


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *