ροή ειδήσεων

Ρόδος: Συνελήφθησαν 3 άτομα για χρέη προς το Δημόσιο

Στα χέρια των Αρχών της Ρόδου έπεσαν τρία άτομα για χρέη στο Δημόσιο.
Πρόκειται για τρεις επιχειρηματίες (μία γυναίκα και δύο άνδρες) ηλικίας 50, 53 και 83 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν.... το πρωί της Τετάρτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, διότι εις βάρος τους εκκρεμούσαν ξεχωριστές παραγγελίες του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος για οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα, η οποία διαθέτει δύο επιχειρήσεις τυποποίησης και διάθεσης ζαχαρωδών ειδών, κατηγορείται για μη καταβολή χρεών ποσών που μαζί με τις προσαυξήσεις ανέρχονται για την κάθε περίπτωση σε 507.561,72 και σε 248.790,46 ευρώ.

Ο 50χρονος, ο οποίος δραστηριοποιείται στο εμπόριο καφέδων, κατηγορείται για μη καταβολή οφειλών συνολικού ποσού μαζί με τις προσαυξήσεις 68.972,75 ευρώ, ενώ ο 83χρονος, διευθύνων σύμβουλος σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού, χρωστούσε στο Δημόσιο 151.157,08 ευρώ (επίσης μαζί με τις προσαυξήσεις).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, εις βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις και παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το αρμόδιο δικαστήριο στις 29 Ιανουαρίου 2014.



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *