ροή ειδήσεων

ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Με μια πολύ στοχευμένη χρονικά κίνηση η κυβέρνηση επαναφέρει μέσω δηλώσεων του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη το σχέδιο δημιουργίας στρατοπέδων λαθρομεταναστών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου! Μιά μέρα αργότερα καίγεται η Αμυγδαλέζα.... και το εκεί κέντρο κράτησης από εξεγερμένους λαθρομετανάστες και δημιουργούνται καταστάσεις εκτός ελέγχου με παρούσα μεγάλη αστυνομική δύναμη δύο βήματα από την Αθήνα!
Είναι πλέον κατανοητό από όλους ό,τι τα κέντρα αυτά αποτελούν εστία μεγάλων προβλημάτων με ανυπολόγιστες συνέπειες για τους τόπους όπου βρίσκονται!!
Αυτά που συνέβησαν στην Αμυγδαλέζα είναι ένα από τα πρώτα δείγματα του τι θα μπορούσε να συμβεί και ιδιαίτερα σε μικρά νησιά του ανατολικού Αιγαίου χωρίς η με ελλιπή αστυνόμευση!Αυτά τα προβλήματα επιχειρούν για μια ακόμη φορά να μας φορτώσουν οι κυβερνώντες σε αγαστή πάντοτε συνεργασία με τους εδώ αυτοδιοικητικούς που εμφανίζονται καθησυχαστικοί ενώ προχωρούν ύπουλα στην άμεση υλοποίηση των εξαγγελιών Βαρβιτσιώτη.

Τα στρατόπεδα αυτά εμπνεύσεως του δένδια και των προϊσταμένων του αυτή την φορά φέρουν τον έντεχνα εξωραισμένο τίτλο ""καταυλισμοί υποδοχής μεταναστών με αντίσκηνα "".
Αυτό που θα πρέπει να αναγνωρίσουμε στους κυβερνώντες είναι η εφευρετικότητα στο να επανέρχονται σε θέματα που επροκάλεσαν την λαϊκή κατακραυγή χρησιμοποιώντας ελιγμούς παραπλανήσεως παιδαριώδους εμπνεύσεως που υποτιμούν την νοημοσύνη μας!
Όπως ο κάθε ένας γνωρίζει στην Ελλάδα ισχύει το ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ!
Έτσι τα αντίσκηνα τα οποία μας διαβεβαιώνουν ό,τι θα στηθούν για να δώσουν τον χαρακτήρα του προσωρινού στο όλο εγχείρημα και να αποφύγουν τις αντιδράσεις με την έλευση του χειμώνα και για ""ανθρωπιστικούς λόγους "" πάντοτε (βροχή ,κρύο ,αέρας κ.τ.λ) θα μετατραπούν σε παραπήγματα ή κοντέινερς (τα οποία ήδη είχε προμηθευτεί ο δένδιας) και θα μετεξελιχθούν σε στρατόπεδα λαθρομεταναστών όπως τα ανακοίνωσε ο δένδιας και επροκάλεσε τότε την οργισμένη αντίδραση των τοπικών κοινωνιών!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα δε αποτυχίας στην διαχείριση αναλόγων καταστάσεων από τις τοπικές αρχές αποτελεί ο καταυλισμός των τσιγγάνων στο νέο καρνάγιο όπου αποτελεί κέντρο παραβατικότητας και άβατον για τις δυνάμεις ασφαλείας επί σειρά ετών! Αποτελεί δε ένα μικρό μόνο δείγμα για το τι θα συμβεί εάν προστεθούν και άλλοι παρόμιοι καταυλισμοί με μορφή ""γκέτο"" στα νησιά μας!
Είναι επίσης κρίσιμο να ληφθεί υπ' όψιν ο χρόνος κατά τον οποίο έγινε η εξαγγελία για την δημιουργία των κέντρων αυτών μέσα στον Αύγουστο μήνα όπου η προσοχή του κόσμου έχει χαλαρώσει λόγω του θέρους και των διακοπών!(για όσους ακόμη μπορούν να πάνε).
Καλούνται όλοι οι σύνδεσμοι , πολιτιστικοί σύλλογοι ,πολιτικοί φορείς ,ενώσεις πολιτών,αλλά και όλοι οι πολίτες που αντιτίθενται στην δημιουργία αυτών των στρατοπέδων που θα υποβαθμίσουν τον τόπο και τον τουρισμό αλλά και θα αποτελέσουν το τελειωτικό χτύπημα για τις μικρές κοινωνίες των νησιών μας να ενωθούν με μοναδικό στόχο την αποτροπή των αισχρών αυτών σχεδίων.
Καλούμε επίσης τον δωδεκανησιακό Λαό να μην εφησυχάζει με τις διάφορες διαβεβαιώσεις των πολιτικάντηδων και των αυτοδιοικητικών διότι όπως πολύ καλά γνωρίζει αυτοί υπακούουν και εκτελούν τυφλά τις εντολές των κυβερνώντων όπως έπραξαν σε τόσα άλλα ζητήματα που εζημίωσαν τα νησιά μας ανεπανόρθωτα!
Μόνο με την άμεση και αποφασιστική Λαϊκή αντίδραση θα ματαιωθούν τα καταστροφικά αυτά σχέδια!
Για την άμεση δράση μας ενάντια στη λαίλαπα που πλησιάζει συγκαλυμμένα και ύπουλα έχει συσταθεί άμεσα επιτροπή αγώνα η οποία θα καταστήσει σαφή στις τοπικές αρχές την απόφαση του Δωδεκανησσιακού Λαού ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ!!

Επικοινωνήσατε με την επιτροπή αγώνα κατά των κέντρων λαθρομεταναστών στα Δωδεκάνησσα στο τηλέφωνο 6947 230 900.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *