ροή ειδήσεων

Ο Ε.Γ. Μπεξής για τα στρατόπεδα λαθρομεταναστών στα Δωδεκάνησα

Η δημιουργία και η λειτουργία στρατοπέδων λαθρομεταναστών στα Δωδεκάνησα, αποτελεί τόσο ως σύλληψη αλλά και ως ενδεχόμενη εφαρμογή, μνημείο ανοησίας, προχειρότητας αλλά και ενδεχομένως ύποπτης συνδιαλλαγής...
Η λειτουργία τέτοιων στρατοπέδων τόσο στα Δωδεκάνησα αλλά και σε όλες τις παραμεθόριες περιοχές της πατρίδας μας, σημαίνει την ανά πάσα στιγμή αλυσιδωτή έκρηξη ωρολογιακών βομβών, με απρόβλεπτες συνέπειες, αφού σε περιοχές στρατηγικού ενδιαφέροντος (σύνορα) θα υπάρχουν έτοιμες εστίες αποσταθεροποίησης, ανατροπής και υπονόμευσης της εθνικής μας ασφάλειας και εθνικής μας κυριαρχίας.

Κατόπιν αυτών, το Πολιτικό μας Κόμμα «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ», αποδοκιμάζει σαφώς το όλο σχέδιο, και στέκεται αλληλέγγυο στις προσπάθειες των πολιτιστικών συλλόγων της Δωδεκανήσου και των Δημοτικών ενοτήτων, για την μη εφαρμογή του απαράδεκτου αυτού σχεδίου, και συμπαρατάσσεται στον δίκαιο αγώνα του Δωδεκανησιακού λαού.

Καλούμε τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να εξηγήσει για ποιούς λόγους και με ποιά κριτήρια επιλέγονται κατά κόρον παραμεθόριες περιοχές για την δημιουργία στρατοπέδων λαθρομεταναστών, και να αποσύρει άμεσα όλα τα σχετικά σχέδια. Η Πατρίδα δεν αντέχει άλλες άστοχες και επικίνδυνες κινήσεις αλλά ούτε και άλλες ενδεχόμενες προδοσίες.

Ο Πρόεδρος του «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ»
Ευάγγελος Γ. Μπεξής


Αθήνα 31-8-2013
ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *