ροή ειδήσεων

Ξεκινάει η προπώληση των διαρκείας του Κολοσσού

Ανακοίνωση για την προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου εξέδωσε η ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου...

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ξεκινάει από αύριο η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο εν όψει του πρωταθλήματος της Basket League. Κατανοώντας πλήρως τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και την κρίση που επικρατεί στη χώρα μας, η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός μειώνει ακόμη περισσότερο τις τιμές στα εισιτήρια διαρκείας, προσδοκώντας από τον κόσμο να συμπαρασταθεί στη νέα μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στα εντός έδρας παιχνίδια της χρονιάς. Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός προέβη επίσης στην κίνηση αυτή αναγνωρίζοντας τη μεγάλη βοήθεια που έχει επί σειρά ετών από τους παλαιούς κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας και οι οποίοι θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα μας. Η διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ζητάει από τον φίλαθλο κόσμο της Ρόδου να σταθεί δίπλα στην ομάδα μας και να γεμίσει το «Βενετόκλειο», βοηθώντας τους αθλητές να έχουν μία καλή αγωνιστική σεζόν.
Τα νέα εισιτήρια διαρκείας της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα διατίθενται σε τρεις διαφορετικές και συνάμα απόλυτα οικονομικές τιμές, οι οποίες είναι οι εξής:

100 ΕΥΡΩ από 120 ΕΥΡΩ (πίσω από τις μπασκέτες και στη νέα κερκίδα)
200 ΕΥΡΩ από 250 ΕΥΡΩ (στην παλιά κεντρική κερκίδα)
300 ΕΥΡΩ από 500 ΕΥΡΩ (V.I.P. θέσεις)

Τα εισιτήρια διαρκείας της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα διατίθενται σε καθημερινή βάση- εκτός Σαββάτου και Κυριακής- από τα γραφεία της ομάδας μας (πλατεία Βρούχου 1, τηλ. 22410-22261) και ώρες από 11:00- 15:00.
ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ, ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ… Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΕΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *