ροή ειδήσεων

Βρέθηκε νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης - δεχόταν απειλές για τη ζωή του

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του σε εφημερίδα ο Μιχάλης Ασλάνης δεχόταν απειλές για τη ζωή του....

Νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι βρέθηκε την Τετάρτη ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Ασλάνης.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά. Αλλά δίπλα από τη σωρό του βρέθηκαν συσκευασίες χαπιών καθώς και σημειώματα.

Πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του, ότι είχε υποστεί οικονομική καταστροφή και είχε αναγκαταστεί να κλείσει το ατελιέ του στην Πλάκα, επειδή έπεσε θύμα απάτης από δυο γυναίκες που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του και έχουν τώρα εξαφανιστεί.

Είχε δηλώσει επίσης ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή του και η ψυχολογική του κατάσταση ήταν πολύ κακή.

Ο Μιχάλης Ασλάνης ξεκίνησε την καριέρα του το 1974 και σύντομα κατέκτησε μία από τις πρώτες θέσεις στον χώρο της μόδας. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, και μέσω της δουλειάς του είχε γίνει γνωστός και στο εξωτερικό.

Σπούδασε διακόσμηση, γραφικές τέχνες και Ιστορία της τέχνης δίπλα σε σπουδαίους καθηγητές και ζωγράφους όπως τον Τέτση, Μοσχίδη, Γούναρη, Πρέκα, Βακαλό.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε ατομικές ή ομαδικές επιδείξεις μαζί με σημαντικούς ξένους σχεδιαστές στο Παρίσι, στο Μονακό, στην Μόσχα, στην Κωνσταντινούπολη, στην Κύπρο, στο Μιλάνο, στην Ρώμη, στο Μπάρι, στον Καναδά.

Σχεδίασε τα ρούχα των εργαζόμενων του Αττικό Μετρό και του αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο σχεδιαστής συνεργαζόταν με μεγάλες εξαγωγικές μονάδες που πωλούν στην ελληνική και ξένη αγορά είδη σπιτιού, αξεσουάρ μπάνιου, εσώρουχα, αντρικά και παιδικά ρούχα με την υπογραφή του.
Πηγή: skai.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *