ροή ειδήσεων

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ!! Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:
ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟ -ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΟΒΑΡΟ!!! ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ - ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ...  ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΛΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ!
ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ! ΟΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΙΣΕΩΝ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ! --ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ... ΑΚΟΥΣ ΚΟΡΝΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ. 2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!!! ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ Η ΧΩΡΙΣ.
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΚΥΡΙΟΙ
ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ "ΕΝΟΧΟΙ" ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΥΛΗΘΗΣΗ ΑΠΛΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ -ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!
ΕΙΣΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΟΙΝΏΝΗΤΟΙ... ΝΤΡΟΠΗ!
ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ!!!!!!!! ΤΩΡΑ?? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ -ΑΙΣΧΟΣ!


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/8/13 14:31

    Λίγη αξιοπρέπεια αν εχουν πρεπει να παραιτηθούν όσοι εβαλαν την υπογραφη τους για αυτο το μπαχαλο....και να τους αφαιρεσουν τα διπλωματα - αν εχουν - μην πανε και αλλου και κανουν παλι τους συγκινηνωνιολογους.....χανονται ανθρωπινες ζωες....ο εισαγγελεας τι κανει;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/8/13 14:54

    Κάντε λίγο ακόμα υπομονή μήνες μετράμε να ησυχάσουμε από αυτή την παρέα στη Δημαρχία
    Όσο για τον συγκοινωνιολόγο , λες να είναι αυτό από την Αμερική που πέρασε από Βουλγαρία και ήρθε στην παρέα στη Ρόδο, κάτι μου θυμίζει σε αυτό το μπλοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/8/13 15:20

    Καθάρματα του δήμου Ρόδου!!! ΑΊΣΧΟΣ ;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/8/13 16:04

    Ανθελληνα ζώα μας κυβερνανε κλέφτες όλοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/8/13 18:01

    EMEIS TA VGAZOYME AYTA POY XARAXTIRIZETE ARA NA SKASOYME KAI NA MIN MHLAME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/8/13 20:15

    ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΠΑΣΟΚ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ .ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΤΟ ''Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ''.ΤΥΦΛΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ....ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΦΩΝΑΞΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/8/13 20:35

    ενω οι νεοδημοκρατες ειναι καλυτεροι

    ατε ρε ουστ απο δω ολοι κοματοσκυλα του κερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/13 21:30

      τοσα ξερεις τοσα λες .οι περισσοτεροι που τοσα χρονια ακολουθουσανε τυφλα το πασοκ και δεν μπορουσαν καν να σκεφτουν λογικα και να δουν το τι συνεβαινε γυρω τους ή επειδη τους βολευε ή επειδη ητανε στραβαδια τωρα πιασανε την καραμελα του ''ελα μωρε ολοι ιδιοι ειναι''....εεεε οχι δεν ειναι ιδιοι ρε φιλε.....αν το συστημα πασοκ αφηνε τον μητσοτακη τοτε να κυβερνησει αν αφηνε μετα τον καραμανλη να κυβερνησει να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ειμασταν τωρα στο εσχατο σημειο. καψανε την Αθηνα στο ονομα της γενιας των 700 ευρω και αμεσως μετα το λεφτα υπαρχουν αυτη η γενια εξαφανιστηκε ως δια μαγειας και ποσα αλλα παραδειγματα και γεγονοτα.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ!!! ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝ ΕΓΩ Η ΕΣΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΣΟΚ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΄Η ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .....ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΛΙΓΑΚΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΑΝ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος14/8/13 00:23

    το ότι κανένας δεν σέβεται τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας κανένας δεν το σχολιάζει? μόνο οι άλλοι φταίνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/8/13 08:17

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΩΡΑ ΑΣ ΥΠΟΜΕΝΕΙ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΥΠΟΔΕΙΞΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ . ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣ ! ΑΣ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΑΣ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *